Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer review

FENTY BEAUTY Gloss Bomb Universal Lip Luminizer review

Lipgloss heeft de tand des tijds doorstaan ​​als een van de meest populaire schoonheidsproducten om onroerend goed in onze make-uptassen te hebben. Met make-uptrends die komen en gaan, zijn glanzende lippen altijd een mooi onderdeel voor make-uplooks die van dag tot nacht worden gedragen, maar we hebben zeker een groot deel van de glans gehad die gewoon te plakkerig is. Denken dat je glowy lippen kunt hebben zonder plakkerigheid lijkt misschien vergezocht, maar het is niet helemaal onbereikbaar met Fenty Beauty’s Gloss Bomb Universal Lip Luminizer. In deze Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer review beoordeel ik deze populaire gloss, en voor de goede orde, plakkerig was het laatste waar ik aan dacht.

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer review

Over Fenty BeautyY Gloss Bomb Universal Lip Luminizer

BESTEMD VOOR: Lippen

DOEL: Een glanzende liplook, hydraterende lippen

POTENTILE ALLERGENEN: Shea Butter, Titanium Dioxide, Silica, Parfum/Fragrance

VEGAN?: Nee

PRIJS: €48,95 voor 9ml

AANTAL KLEUREN: 7

OVER HET MERK: Fenty Beauty, opgericht door Rihanna, is een allesomvattende schoonheidslijn waarvan bekend is dat ze barrières in de schoonheidsindustrie doorbreekt, met een breed scala aan foundationkleuren en formules die voor iedereen werken, wat er ook gebeurt.

Over mijn huid: enthousiaste make-updrager

Ik draag graag make-up en doe dat vaak elke dag. Ik draag meestal foundation, concealer, bronzer, markeerstift, borstel mijn wenkbrauwen op met een wenkbrauwgel en draag misschien een lichte oogschaduw, samen met mascara. Ik hou van iets dat er natuurlijk uitziet en word erg enthousiast over het testen van nieuwe formules en producten. Het enige product dat ik meestal niet draag, is lipgloss, omdat ik het door de jaren heen moeilijk heb gevonden om formules te vinden die niet plakkerig op de lippen zijn of die niet aan mijn haar blijven plakken. Sommige lipgloss-formules die ik heb geprobeerd en leuk vond, waren Tower 28 en Bite Beauty. Soms draag ik gewoon een lippenbalsem om mijn lippen gehydrateerd te houden.

Hoe toe te passen: gemakkelijk en zonder rommel
Deze Fenty Beauty lipgloss wordt geleverd met een sponsapplicator en is heel gemakkelijk aan te brengen op de lippen. Het enige wat je hoeft te doen is over het product te vegen totdat je genoeg hebt. De enige opmerking over deze lipluminizer is dat hij vrij snel op de lippen kan drogen, dus het is het beste om niet te pauzeren tijdens het aanbrengen en zoveel product te krijgen als je wilt voordat het ondergaat. Als je te veel product op de lippen hebt gekregen, kun je het altijd deppen met je vingers of een vloeipapier.

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer review

Het resultaat: de meest perfecte afwerking zonder te plakken

Je kunt voelen dat het uithardt nadat je het hebt aangebracht, dus de beste manier om de formule echt te beschrijven is meer als lippenstift als het gaat om afwerking en levensduur. Ik heb echt genoten van deze formule omdat het niet plakkerig aanvoelde, maar mijn lippen schilferden niet en de gloss trok niet snel in, zoals veel glossen dat doen.

Er zit een heel subtiele glans aan de glow die het iets extra’s geeft. Ik dronk en at ook terwijl ik de lipgloss droeg, en merkte dat er weinig tot geen overdracht was. Ik zou deze formule regelmatig blijven dragen en de kleuruitbetaling is fantastisch.

Voor €48,95 is deze goss van grote waarde voor iedereen die op zoek is naar producten onder de €50 vanwege de afwerking, hoe lang het draagt ​​en het feit dat het ervoor zorgt dat de lippen boterzacht en gevoed aanvoelen. Vaak moet je een paar producten in lagen aanbrengen om de resultaten te krijgen die de Gloss Bomb alleen geeft.

Is deze Fenty Beauty lipgloss het geld waard?

Als je eenmaal Fenty Beauty’s Gloss Bomb Universal Lip Luminizer hebt geprobeerd, zul je het moeilijk vinden om ooit nog een ander soort lipgloss te dragen. Dit product is zeker de moeite waard om in te investeren – u zult genieten van de afwerking en het gevoel van glans zonder te plakken. Ja, mijn Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer review geeft deze lipgloss een dikke 9!

Ook populair: 12x de beste fixing spray van 2021 volgens visagisten