Foundation egaal aanbrengen doe je met de Beautyblender!

foundation egaal aanbrengen

Ben jij op zoek naar een manier voor het vloeibare make-up en met name foundation egaal aanbrengen? Dan is het gebruik van een Beautyblender ei sponsje een grote aanrader! Dit eitje is speciaal ontwikkeld om je vloeibare make-up vlekkeloos aan te brengen. Maar let op; er zijn ook nep eitjes op de markt verkrijgbaar die lang niet hetzelfde effect behalen als de originele Beautyblender. Wanneer je écht op zoek bent naar een doeltreffende aanbrengmethode voor je foundation, dan is de originele Beautyblender een musthave en is de kans groots dat je daarna niet meer anders wilt. 

Bestel de originele Beautyblender bij Bol.com!

Waarom kiezen voor de Beautyblender?

De Beautyblender is razend populair en niet zonder reden: dit is hét sponsje onder de make-upsponsjes als het gaat om foundation aanbrengen. Met de ronde bolle kant kan je grotere oppervlakken zoals wangen, kin en voorhoofd voorzien van je make-up. Het puntje is ideaal voor lastige oppervlakken zoals neusvleugels, ooghoeken etc. Je zal vanzelf merken dat de foundation op gelijkmatige wijze aangebracht wordt, tot in de lastigste hoekjes.

Hoe gebruik je de Beautyblender?

Je gebruikt de Beautyblender door hem even vochtig te maken onder de kraan. Nu hij bochtig is, zuigt hij beter de vloeibare make-up in wat prettiger werkt voor het aanbrengen. Het maakt niet uit of je hem gebruikt voor foundation, vloeibare brozer, concealer of andere soorten vloeibare make-up. Na gebruik kan je hem onder de kraan afspoelen, eventueel met een mild zeepproduct. Het make-up ei gaat ongeveer drie maanden mee.

foundation egaal aanbrengen met beautyblender

Lees de positieve klantenreviews

Laat jezelf overtuigen door de vele positieve klantenreviews op Bol.com. Je zal zelf lezen dat menig make-up liefhebber het erover eens is: de Beautyblender is verreweg het beste sponsje voor het egaal foundation aanbrengen. Je kan hem online bestellen bij Bol, dan heb je hem de volgende dag in huis.