Garmin Vívomove Luxe review: chic maar handig horloge

Garmin Vívomove Luxe review

Als je Instagram-verhalen volgt, heb je misschien mijn nieuwste armaccessoire gezien: de Garmin Vivoluxe Smartwatch. Ja, dit prachtige horloge heeft eigenlijk smartwatch-functies zoals het ontvangen van sms-berichten, e-mails, het volgen van uw activiteit, zonder de sportieve look die uw outfits verpest. Vandaag vertel ik meer over dit horloge in deze Garmin Vívomove Luxe review, om vragen te beantwoorden en te praten over waarom ik er zo dol op ben!

Een high-end analoog horloge met verborgen functies

Ten eerste hou ik ervan hoe chic en high-end het Garmin-horloge is, maar je zou nooit raden dat het slimme touchscreen-technologie heeft. Ik heb een paar complimenten over het horloge gekregen sinds ik het vorige maand begon te dragen, en ik word zo blij om ze met de verborgen smartwatch-functies te verrassen. Het wordt weergegeven als een normaal analoog horloge, maar wanneer u uw pols draait om naar het horloge te kijken, zullen de wijzers uit de weg gaan en de digitale smartwatch weergeven. De wijzers gaan terug naar de normale tijd als je klaar bent met kijken, het is zo geavanceerd en toch praktisch. U kunt ook op het scherm tikken om het menu te openen.

De Vivomove Luxe smartwatch heeft hoogwaardige accenten, zoals een horlogekast van roestvrij staal en horlogebanden van Italiaans leer. Ik heb de rozegouden kast met een rose gold leren en siliconen band die heel gemakkelijk kan worden verwisseld, afhankelijk van waar ik hem voor draag.

De Garmin Vívomove Luxe smartwatch functies:

Fitness volgen

De vivomove houdt stappen, opgelopen trappen, minuten intensieve training en meer bij terwijl je onderweg bent. U kunt uw wateropname gedurende de dag invoeren om op schema te blijven met uw gezondheidsdoelen.

Slimme meldingen

Ontvang e-mails, sms-berichten, agendawaarschuwingen en meer wanneer uw horloge is gekoppeld met uw smartphone. Op die manier weet u wanneer u een dringend bericht moet beantwoorden of gefocust moet blijven op de taak waaraan u werkt.

Body Batterij

Houd het energieniveau van uw lichaam gedurende de dag bij, zodat u weet wat de beste tijd is voor activiteit of wanneer u een pauze moet nemen. U kunt ook uw slaap, menstruatiecyclus, hartslag en stress volgen met het horloge.

Garmin Pay

Afrekenen was nog nooit zo eenvoudig met de contactloze betaling van Garmin Pay. Ik vind het heerlijk om mijn portemonnee niet tevoorschijn te halen of iets aan te raken om af te rekenen.

Batterijduur

Over het algemeen is het een horloge dat weinig onderhoud vraagt. Ik hoef hem niet elke dag op te laden, want de batterijduur gaat ongeveer 4-5 dagen mee.

Mijn ervaring met de Garmin Vívomove Luxe smartwatch

Omdat ik de meeste dagen thuis werk, heb ik gemerkt dat het horloge me heeft geholpen bij het opstaan ​​van mijn computer en de hele dag door meer pauzes te nemen. U realiseert zich niet hoe lang u sedentair aan uw bureau hebt zien zitten totdat het horloge u eraan herinnert om op te staan ​​en een beetje te bewegen. Ik hou ook van de geleide ademhalingsfunctie als ik mijn ademhaling moet vertragen en ontspannen. Sinds ik het begon te dragen, ben ik meer gemotiveerd om mijn stappen te verhogen en gezondere gewoonten te oefenen. Ik heb gedurende de dag minder pieken in mijn stressniveaus opgemerkt sinds ik het draag, en ik weet dat dit een grote reden is waarom. Ook vind ik het ideaal dat ik overal gewoon kan betalen met deze smartwatch. Een nieuwe ervaring, maar zo handig!

Dit horloge is perfect voor de vrouw die stijl niet wil opofferen voor smartwatch-functies. Het is geavanceerd genoeg om te combineren met je werkoutfits, om te dragen tijdens trainingen en alles daartussenin! Ja, mijn Garmin Vívomove Luxe review is enorm enthousiast over deze stijlvolle smartwatch die veel handige functies kent.

Ook populair: 11x de beste solar powerbank van 2021

Dit vind je misschien ook leuk: