Garnier Banana Hair Food review: de meest goddelijke geur!

garnier banana hair food review

Eerder dit jaar bracht Garnier shampoo en conditioner uit in hun Hair Food-assortiment. Ze hebben vijf verschillende shampoos, conditioners en maskers in deze lijn, elk geschikt voor verschillende haartypes. Zo is er Banaan, Goji, Papaya, Sandia (watermeloen), Macademia en Aloë Vera. Toen ze voor het eerst uitkwamen, kocht ik de Aloë Vera en Sandia shampoo en conditioner. Ik ben dol op ze allebei en had ze al eerder opnieuw gekocht. Ik wilde meer shampoos en conditioners uit dit assortiment proberen, en gezien ik erg nieuwsgiering was naar de Banaan lijn, heb ik deze producten meegenomen om uit te testen. En ik kan je vast verklappen: deze lijn heeft de meest goddelijke geur die ik tot nu toe bij haarproducten heb geroken! In deze Garnier Banana Hair Food review vertel ik je er alles over. De producten zijn niet te koop bij drogisterijen als Kruidvat, dus ik heb ze bij bol.com besteld.

Garnier Banana Hair Food shampoo

Garnier Banana Hair Food review

De Garnier Fructis Shampoo Banana Hair Food is voor droog haar. Garnier heeft zijn eerste veganistische formule gemaakt, met haarvoedingsshampoo van 98% natuurlijke ingrediënten. Ze beschrijven het als een licht schuim dat het haar zacht reinigt en voedt, zonder het te verzwaren en het haar intens gevoed en er gezond uit laat zien. Ook bevat dit product geen siliconen voor een natuurlijk gevoel.

En de geur…die is gewoon fantastisch! Als van die bananensnoepjes. Het heeft echt een heerlijke geur, die ruik je tijdens het gebruik en laat daarna een subtiele geur achter in het haar.

De shampoo schuimt heel goed en is gemakkelijk te gebruiken en uit te spoelen. Vanaf het eerste gebruik van deze shampoo merkte ik een verschil in hoe mijn haar eruit zag en aanvoelde. Ik heb gemerkt dat mijn haar heel gemakkelijk doorkambaar is. Na het drogen is mijn haar minder pluizig, dus gladder. Mijn haar voelt heel zacht en gevoed aan. Het geeft een mooie glans aan mijn haar en ziet er gezond uit. Ook laat het mijn haar niet zwaar aanvoelen.

Garnier Banana Hair Dood conditioner

Garnier Banana Hair Food review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De Hair Food Banana Conditioner is voor droog haar. Ook hier heeft Garnier zijn eerste vegan formule gemaakt, met ingrediënten van 98% natuurlijke ingrediënten voor haarvoeding. Ze zeggen dat het een rijke textuur heeft, die onmiddellijk absorbeert om elke streng te voeden en glad te maken. Het is geformuleerd met oliën van natuurlijke oorsprong, het ontwart het haar snel en spoelt snel uit. Het zal het haar intens gevoed, gezonder en sterker maken. Ook bevat dit product geen siliconen voor een natuurlijk gevoel.

De conditioner heeft dezelfde geur als de shampoo en laat bij gebruik van de twee wel een heerlijk subtiele geur achter in het haar.

Deze conditioner heeft een dikke formule en ik vind het makkelijk in het haar in te masseren en uit te spoelen. Wanneer ik dit met de shampoo gebruik, merk ik zeker een verschil in hoe mijn haar eruit ziet en aanvoelt. Mijn haar voelt echt gevoed, zacht aan en heeft een prachtige glans. Ook is mijn haar gladder, dus niet zo pluizig. Ik vind niet dat mijn haar zwaar aanvoelt, het heeft eigenlijk een heel mooie veerkracht.

Garnier Fructis Hairfood Banana Haarmasker

Garnier Banana Hair Food review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Het haarmasker vind ik nog het allerfijnste product uit de hele lijn. Ook hier geldt weer de eerste vegan haarverzorging met 98% natuurlijke oorsprong, op basis van fruit vol voedingsstoffen. Het masker heeft 3 manieren om het te gebruiken: als conditioner, masker of verzorging zonder spoeling met 1 resultaat: stralend haar met een gezonde glans. Nou en dat doet het! Ik gebruik hem als masker en laat hem een goede 10 minuten tot een kwartier inwerken. Het resultaat is zacht, glanzend en heerlijk ruikend haar!

Mijn Garnier Banana Hair Food review geeft deze lijn een 9

Dit is opnieuw een shampoo en conditioner duo van Garnier waar ik van hou en dat vanaf het eerste gebruik een verschil heeft gemaakt voor mijn haar. En dan nog maar het zwijgen over het heerlijke masker, die mijn hele badkamer doet ruiken naar banaan en mijn haar enorm goed verzorgt. Ik ben ontzettend blij dat ik deze lijn geprobeerd heb, want ik ga de producten zeker opnieuw bestellen wanneer de bodem in zicht is. Mijn Garnier Banana Hair Food review geeft deze producten een 9!

Ook populair: Waarom is retinol belangrijk? Dermatologen leggen het ons uit!