Garnier BB Cream review: een briljante budget-beautyaankoop

Garnier-BB-Cream-review

Als je je teint wilt opfleuren, maar niet afhankelijk wilt zijn van een zware foundation, dan is een BB-crème het perfecte hybride product. De geheel nieuwe en verbeterde Garnier SkinActive Anti-Age BB Cream biedt de voordelen van het gebruik van een vochtinbrengende crème, foundation en SPF in één, en voegt een bedauwde, gezonde gloed toe zonder de zwaarte van traditionele foundation. In deze Garnier BB Cream review lees je meer over het product, de werrking en ervaringen.

De BB Cream heeft de steun van meer dan 80 lovende recensies op Bol.com, waarbij shoppers enthousiast zijn over hoe de huid er ‘beter en frisser uitziet’ en zelfs dat het ‘veel beter is dan duurdere producten’. En het beste nieuws? De Garnier Anti-Age BB Cream is te koop op bol.com voor €13,69 voor 50ml.

Garnier BB Cream review

De formule

De nieuwe innovatieve lichtgewicht formule van de Garnier Anti-Age BB Cream laat de huid ademen terwijl je teint egaal wordt, fijne lijntjes worden verzacht en de huid wordt gehydrateerd. Als je je zorgen maakt over fijne lijntjes, rimpels en een droge huid, dan kan een lichtere huidtint zoals de Garnier SkinActive Anti-Age BB Cream je betere resultaten geven dan een traditionele foundation.

De perfectionerende alles-in-één BB-crème egaliseert de huidskleur, verbergt oneffenheden en biedt SPF 25-bescherming – beschouw het als een multitasking, make-up huidverzorgingshybride. Met een lichtgewicht formule ziet het er niet zwaar of cakeachtig uit op deze huid, en zal het ook geen droogheid, lijntjes of textuur accentueren. Kortom, het is de perfecte dagelijkse make-up essential die je huid nodig hebt.

De BB-crème van Garnier bedekt onvolkomenheden licht met een pure sluier van dekking en verzorgt je huid, dankzij de hydraterende formule van hyaluronzuur en aloë vera-extract. Het egaliseert je huidskleur en verstevigt je huid, het is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid of voor mensen die zich zorgen maken over lijntjes.

Ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan een meer natuurlijk ogende basis, het is ook een geweldig make-upalternatief tijdens de warmere lente- en zomermaanden, wanneer je niet zoveel make-up wilt dragen.

Beter dan Charlotte tilbury

Met meer dan 80 vijfsterrenrecensies hebben Bol.com-shoppers veel redenen om van de BB-crème te houden. De een was opgetogen: ‘Het lijkt te helpen om mijn huid er jonger uit te laten zien’, terwijl een ander het ‘perfect voor het verbergen van kleine onvolkomenheden en het egaliseren van een gevlekte huidskleur’ ​​noemde. De BB Cream met toegevoegde SPF 15 verzacht fijne lijntjes en verstevigt de huid, terwijl het hyaluronzuur en aloë ervoor zorgen dat de huid soepel en gehydrateerd blijft.

Momenteel te koop voor €13,60 voor 50ml, de Garnier SkinActive Anti-Age BB Cream is wat mij betreft een briljante budget-beautyaankoop. En ondanks het super betaalbare prijskaartje, hebben shoppers het zelfs ‘beter dan Charlotte tilbury’ geprezen. Een recensent was enthousiast: ‘Altijd dol op deze bb-crème, hij is mooi en glad, goede kleur en eerlijk gezegd, hij werkt het beste dat ik heb geprobeerd, en ik heb veel geprobeerd.’

Een ander was het ermee eens en voegde eraan toe: ‘Absoluut briljant, ging in een opwelling naar buiten en hoopte dat de kleur goed zou zijn, en dat was het ook! ‘Ik heb het meteen getest, en het is zoveel lichter dan foundation, geen lijnen of zwaar gevoel, maar hetzelfde uitstekende resultaat, zo niet beter.’

Een derde schreef: ‘Ik heb een paar BB-crèmes geprobeerd, en dit lijkt tot nu toe de beste te zijn, vermindert absoluut het uiterlijk van poriën en rimpels en geeft een mooie afwerking, vooral als je net als ik niet graag draagt een zwaar fundament. Voor deze prijs is het het proberen waard.’

Garnier BB Cream review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

U leest: Garnier BB Cream review: een briljante budget-beautyaankoop

Ook populair: Top 8 beste make-up tafel van 2022 in de stijl die bij je past