Garnier Eco Pads review: perfecte reiniging én milieuvriendelijk

Garnier Eco Pads review

Welkom bij mijn Garnier Eco Pads review! Een paar jaar geleden kocht ik een set van drie Makeup Eraser reinigingsdoekjes. Dit zijn herbruikbare microvezel doekjes voor het verwijderen van make-up en het beste dat ik ooit heb gekocht! Je hebt alleen water nodig en ze nemen alle make-up op (inclusief mascara, eyeliner en de meest hardnekkige lippenstift). Destijds waren deze doekjes een innovatie en ik wil me niet vergissen, maar ik denk dat ze een paar jaar geleden de enige waren die alleen water nodig hadden. Maar toen waren daar ineens de Garnier Eco Pads!

Garnier heeft onlangs hun eerste herbruikbare eco pads van microvezels uitgebracht. Dit herbruikbare product maakt deel uit van de inspanningen van Garnier om de dagelijkse verspilling van consumenten te minimaliseren. Ik vind het echt geweldig om te zien dat een groot merk een product als dit uitbrengt. Een verpakking met 3 pads kost €5,99 en kan je online bij bol.com bestellen.

Garnier Eco Pads review

Goed voor portemonnee, milieu en de huid

Je moet dit product niet vergelijken met mijn geliefde microvezel removers. Waarom, vraag je je af? Om een ​​heel eenvoudige reden: ze werken niet goed met alleen water. Het staat ook expliciet op de verpakking: micellair water eco-pads. Bij deze wil ik dus benadrukken dat ze in grote letters zeggen dat deze eco pads te gebruiken zijn met micellair water (de naam zegt het al). Water is water, terwijl micellair water naast water ook een deel van de olie bevat, wat helpt om de make-up te verwijderen. Daarom ga ik de eco pads ook uittesten met een ander make-up remover product, om te kijken hoe hij dat oppakt.

Ze zeggen dat het gemakkelijk te wassen en opnieuw te gebruiken is, door het na elk gebruik met de hand te wassen met water en zeep. Voor een diepere reinigingswerking doe je hem één keer per week in de wasmachine bij je wasgoed. Leg plat om ze te drogen. Doordat de pads herbruikbaar zijn, zijn ze niet alleen een stuk goedkoper dan dat je steeds nieuwe wattenschijfjes koopt, ook het milieu wordt gespaard en het effect van de reiniging blijft even goed zoals we hem kennen met de micellair water.

Mijn ervaringen met de Garnier Eco Pads

Aan de ene kant van de pad is het wit en de andere kant is roze. Deze herbruikbare eco-pads zijn superzacht en voelen heel zacht en zacht aan op de huid, waar ik van hou en dit is wat ik wil omdat mijn huid gevoelig en droog is. Ik vind ze snel en gemakkelijk te gebruiken met het micellair water. Ik heb ook gemerkt dat de pads niet veel product opnemen, wat precies is wat je wilt, dus je verspilt geen product.

Ik heb deze eco pads geprobeerd met de Garnier Micellar Water en ook met mijn oogmake-up remover, dat een vloeibaar product is zoals een Micellar Water is. Ik heb ontdekt dat zowel het micellair water als de oogmake-up remover perfect werken met de eco pad en alle make-up en huidverzorging verwijderen.

Na elk gebruik was ik met warm water en zeep. Ik vind dat het niet te lang duurt om het te wassen. Ik kan alle producten op de pad uitwassen en ze maken geen vlekken of iets dergelijks. Ik leg de pad meestal plat en laat het ‘s nachts aan de lucht drogen.

Garnier Eco Pads review

Mijn Garnier Eco Pads review geeft dit product een 9

Deze herbruikbare eco pads zijn een fantastisch product om te gebruiken met micellair water en oogmake-up remover, in plaats van wattenschijfjes. Door deze te gebruiken, vermindert u de verspilling van wattenschijfjes, wat beter is voor het milieu en omdat ze herbruikbaar zijn, bespaart u ook geld. Om deze redenen krijg dit product via deze Garnier Eco Pads review een dikke 9, wegens de vele voordelen en de fantastische werking!

Ook populair: 10x de beste foundation poeder aller tijden volgens visagisten