Garnier shampoo bar review: ik testte de drie Loving Blend bars

garnier shampoo bar review

Garnier is steeds meer aan het inspelen op de milieubewuste ontwikkelingen in de beauty industrie (lees hier mijn Garnier Eco Pads review) en dat vind ik fantastisch! Eind vorig jaar brachten ze hun eerste solid shampoo bars uit zonder plastic afval. Nu heeft Garnier drie Loving Blends Solid Shampoo Bars op de markt gebracht: Honing, Gember en Milde Haver. Ik verheugde me er enorm op om ze alle drie uit te proberen. In deze Garnier shampoo bar review lees je hoe elk van de shampoo bars me bevallen is! Een shampoo bar van 60ml kost €6,99 en is bij bol.com verkrijgbaar.

Over de Garnier Loving Blends Solid Shampoo Bar

Garnier heeft drie verschillende shampoo bars, elk geschikt voor verschillende haartypes:

  • Honing voor beschadigd haar dat vatbaar is voor breuk
  • Gember voor zwak en dof haar
  • Milde haver voor gevoelige hoofdhuid en kwetsbaar haar

Een shampoo bar gaat tot 2 maanden mee. Maar ik denk dat hoe lang dit duurt, afhankelijk is van hoe vaak je het gebruikt en hoeveel je ervan gebruikt, en afhankelijk van je haarlengte.

Hoe te gebruiken?

Maak je haar nat met de shampoo bar om het te laten schuimen. Houd de shampoobar vast en laat schuimen van de wortels tot de punten. Blijf de hoofdhuid masseren en spoel grondig.

Garnier Loving Blends Solid Shampoo Bar Milde Haver

Garnier shampoo bar review

De Garnier Loving Blends Solid Shampoo Bar Milde Haver is voor de gevoelige hoofdhuid en kwetsbaar haar. Het is gemengd met havermelk (afkomstig uit het VK), rijstroom en is een veganistische formule. De shampoobar is voor 94% plantaardig en heeft een voor 97% biologisch afbreekbare formule. Het is siliconenvrij voor een natuurlijk gevoel. Havermelk en Rijstcrème zijn gemengd in een zacht, stevig recept om het haar te hydrateren en te verzachten. Het laat het haar gevoed, glanzend en gezonder achter.

Het heeft echt een heerlijke geur, die je kunt ruiken tijdens het gebruik. Ik vind de shampoobars echt schuimen, net als een normale shampoo. De shampoobars zijn erg makkelijk in gebruik en doen er bij mij niet langer over dan wanneer ik mijn andere shampoos gebruik.

Na het eerste gebruik van deze shampoobar merkte ik een verschil met mijn haar en elke keer dat ik het heb gebruikt. Mijn haar voelt zijdezacht aan en heeft een mooie glans. Mijn haar voelt gehydrateerd aan, zelfs het uiteinde van mijn haar voelt gevoed aan. Mijn haar is minder pluizig, gladder, dus makkelijker te stylen. Mijn hoofdhuid kan wat gevoelig zijn en jeuken. Wanneer mijn hoofdhuid jeukt, heb ik deze shampoo bar gebruikt en het voorkomt dat mijn hoofdhuid jeukt en mijn hoofdhuid niet zo droog aanvoelt als het was.

Garnier Loving Blends Revitaliserende Solid Shampoo Bar Gember

Garnier shampoo bar review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De Garnier Loving Blends Revitaliserende Solid Shampoo Bar Gember is voor zwak en dof haar. Het is gemengd met gemberwortelextract, amandelolie en is een veganistische formule. De shampoo bar is voor 94% plantaardig en heeft een voor 97% biologisch afbreekbare formule. Het is siliconenvrij voor een natuurlijk gevoel. Gemberwortelextract en amandelolie zijn gemengd in een solide recept om het haar te voeden en te revitaliseren. Het laat het haar gevoed, glanzend en gezonder achter.

Net als bij de andere shampoobars, schuimt deze ook geweldig. Je ruikt de gember bij gebruik en ik ruik hem daarna een beetje. Mijn haar is zijdezacht en voelt echt gevoed aan. Het haar ziet er gezonder uit en heeft een prachtige glans. Mijn haar is niet zwak, dus daar kan ik niets over zeggen.

Garnier Loving Blends Solid Shampoo Bar Honing Goud

Garnier shampoo bar review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De Garnier Loving Blends Solid Shampoo Bar Honing Goud is voor beschadigd haar dat vatbaar is voor breuk. Het is gemengd met duurzaam geproduceerde honing, duurzaam geproduceerde bijenwas, plantaardige voedende ingrediënten en is een veganistische formule. De shampoobar is voor 94% plantaardig en heeft een voor 97% biologisch afbreekbare formule. Het is siliconenvrij voor een natuurlijk gevoel.

Honing en bijenwas worden gemengd in een solide recept om het haar te voeden en te herstellen. Het laat het haar gevoed en beschermd tegen breuk. Net als bij de andere shampoobars schuimt deze ook geweldig op. Het heeft wel een geur, die ik alleen kan ruiken tijdens het gebruik. Mijn haar is niet beschadigd of vatbaar voor breuk, dus daar kan ik geen commentaar op geven. Wanneer ik deze shampoo bar heb gebruikt, voelt mijn haar zacht en gevoed aan.

Mijn Garnier shampoo bar review geeft deze bars een dikke 8

Ik ben dol op de Garnier-shampoo bars, het is net alsof je een normale shampoo gebruikt, maar hiermee heb je geen plastic afval, wat zoveel beter is voor het milieu. Ik vind ze zo gemakkelijk te gebruiken en merk bij elk gebruik een verschil met mijn haar. Ik zou zeggen dat mijn favoriete de Milde Haver is. Deze shampoo bar werkt het beste voor mijn haartype. Ja, mijn Garnier shampoo bar review geeft deze bars allemaal een dikke 8, want ze zijn een genot om te gebruiken!

Ook populair: Top 12 beste haarvitamines voor een snellere en dikkere haargroei