Garnier Watermelon Hair Food review: voor zacht en glanzend haar

Garnier Watermelon Hair Food review

Garnier heeft onlangs een Garnier Fructis Hair Food Sandía (watermeloen) shampoo, conditioner en 3 in 1 haarmasker uitgebracht in hun Hair Food-assortiment. Het assortiment bestond al uit vier shampoos, conditioners en haarmaskers. Het is zo geweldig om te zien dat Garnier het assortiment verder uitbreidt, met meer verschillende haartypes. Ik heb heel wat van de haarverzorgingsproducten van Garnier Hair Food geprobeerd (lees hier mijn Garnier Banana Hair Food review). Ik ben helemaal weg van het assortiment en heb zoveel favorieten. In deze Garnier Watermelon Hair Food review lees je of deze producten een nieuwe favoriet gaan worden!

Garnier Watermelon Hair Food shampoo

Garnier Watermelon Hair Food review

De Garnier Watermelon Hair Food shampoo is voor fijn haar. Het is een vegan formule, ingrediënten van 96% natuurlijke ingrediënten voor haarvoeding. Ze beschrijven het als een licht schuim dat het haar zachtjes reinigt en stimuleert, zonder het te verzwaren en het haar er gezond en voller uit laat zien. Ook bevat dit product geen siliconen voor een natuurlijk gevoel.

Ik heb deze shampoo alleen gebruikt, met de conditioner en met het masker als masker en conditioner. In dit deel zal ik het hebben over hoe mijn haar was toen ik de shampoo alleen gebruikte, zie verderop om te zien hoe het was bij gebruik met de andere producten.

Deze shampoo schuimt geweldig net als de andere shampoos in het assortiment. Het heeft een heerlijke geur, die ik daarna nog even kan ruiken. Mijn haar voelt echt schoon en zacht aan. Het ziet er gezonder uit, niet zo pluizig en voller zonder dat gevoel van zwaarte. De shampoo hydrateert ook mijn haar.

Garnier Watermelon Hair Food conditioner

Garnier Watermelon Hair Food review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De Garnier Watermelon Hair Food conditioner (Sandia) is voor fijn haar. Het is een veganistische formule, met ingrediënten van 97% natuurlijke ingrediënten voor haarvoeding. Ze zeggen dat het een ultra-smeltende lichtgewicht textuur heeft die onmiddellijk wordt geabsorbeerd om snel te ontwarren en af ​​te spoelen. Het zal het haar gezond en voller maken. Ook bevat dit product geen siliconen voor een natuurlijk gevoel.

De conditioner heeft een vrij dikke consistentie. Als ik de shampoo en conditioner samen gebruik, ruik ik de geur meer. Mijn haar voelt nog zachter, voller, meer gehydrateerd aan en heeft een mooie glans. Ik merk ook dat mijn haar makkelijker doorkambaar is en omdat mijn haar gladder is.

Het 3-in-1 haarmasker

Garnier Watermelon Hair Food review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Het Garnier Watermelon Hair Food 3-in-1 haarmasker is voor fijn haar. Het heeft een veganistische formule en 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dit product bevat geen siliconen voor een natuurlijk gevoel. Het heeft een intens hydraterende formule en een smeltende textuur die onmiddellijk in het haar wordt opgenomen zonder te verzwaren. Er staat dat wanneer het als conditioner wordt gebruikt, het onmiddellijk ontwart en het uiterlijk van het haar verbetert zonder het te verzwaren. Wanneer het als haarmasker wordt gebruikt, ziet het er gesterkt uit en voelt het voller aan. Je kunt het op drie verschillende manieren gebruiken, als haarmasker, conditioner of leave-in conditioner.

Als ik dit als conditioner of masker gebruik, wordt mijn haar minder kroezend en gladder, zodat mijn haar sneller steil is. Het haar voelt zo zacht aan, voelt gehydrateerd aan en heeft een mooie glans. Het haar is ook voller en heeft een mooie veerkracht. De geur ruikt net even anders dan de shampoo en conditioner en laat daarna een heerlijke geur achter in het haar.

Garnier Watermelon Hair Food review geeft deze producten een 9

Ik ben opnieuw helemaal weg van alle drie deze producten en merk dat ze echt werken voor mijn haar. Ik merkte een verschil vanaf het eerste gebruik en elke keer dat ik ze gebruik. Ik hoiu van de werking, de geur en wat het doet voor mijn haar. Al eerder gaf ik de Banana lijn ook een 9, voor deze lijn geeft mijn Garnier Watermelon Hair Food review deze producten ook een 9. Wanneer je de kans krijgt kan ik ze van harte aanbevelen om eens te proberen!

Ook populair: Top 12 beste haarvitamines voor een snellere en dikkere haargroei