Geen zin om te bewegen? Probeer deze drie tips voor thuis!

geen zin om te bewegen

Heb je geen zin om te bewegen? Waarschijnlijk zit je op dit moment in een van de twee Coronavirus-kampen. Je bent misschien volledig toegewijd aan een nieuwe, uitgebreide trainingsactiviteit, of het nu gaat om het verkennen van een lokaal park of de nieuwste training-app voor een thuistraining. Of misschien ben je wat minder enthousiast en gebruik je het nieuwe thuiswerkschema om te genieten van extra gezellige banksessies of in bed te werken. Ongeacht uw huidige activiteitenniveau, kunt u zich in een sleur bevinden. Je lichaam voelt misschien een beetje stijf aan. Het lichaam heeft af en toe extra liefde nodig, waardoor het zich van binnenuit op zijn best zal voelen.

1. Verwarm die spieren

Als het goed genoeg is voor professionele atleten, dan is het ook goed genoeg voor jou. Warmte is een uitstekende behandeling voor alle pijntjes en kwalen die u kunt hebben door stijfheid of letsel. Aangezien u hoogstwaarschijnlijk de spabehandelingen overslaat, kunt u die behandelingen mee naar huis nemen.

Of je nu een blessure oploopt of verstijft vanaf het begin van de seizoenen, warmte is een uitstekende behandeling voor stijve spieren en pijn. Als je thuis bent, is de kans veel groter dat je in het zweet zit dan dat je in een handdoek gewikkeld bent. Gelukkig voor ons zijn sommige gemakken van een spa-behandeling thuis binnen handbereik – en ze zouden zomaar een nieuwe basis kunnen worden in uw pijnbestrijding.

Een geweldige manier om warmtetherapie voor of na een thuistraining te introduceren, is door onder een stomende douche te springen. Voeg voordat je naar binnen gaat een paar druppels etherische olie toe, zoals eucalyptus, om al je zintuigen te openen. Spring niet zomaar onder de douche om simpelweg je haar te wassen en je gezicht te scrubben. Maak dit een holistische ervaring waarbij je geniet van de warme sensaties en het water dat op je rug valt.

Een andere optie is om een ​​warmwaterkruik te pakken om over specifieke delen van je lichaam te plaatsen. Warmte is niet alleen een effectieve methode, maar ook een geweldige massage. Misschien kun je niet meteen een massage krijgen, maar een foamroller heb je zeker in huis. Het is wetenschappelijk bewezen dat het uitrollen van je spieren, of je nu aan het trainen bent of niet, de weefselspanning vermindert en tegelijkertijd de flexibiliteit en het bewegingsbereik verbetert.

De Saniliving Kruik kruik is voorzien van een extra zachte fleece hoes en voelt super comfortabel tegen je huid

Geen zin om te bewegen

2. Energie van binnenuit

Je kunt de hele dag spieren losmaken, maar als je geen zin om te bewegen hebt omdat je niet de energie hebt om op te staan ​​en aan de slag te gaan met een thuistraining, zal het niet veel doen. Het begint allemaal met goede voeding, maar soms heb je een extra kick nodig om op gang te komen.

“Waarom kan ik niet gewoon gaan hardlopen?” vraag je je af. Welnu, beste lezer, uw lichaam heeft misschien niet de benodigde energie om uw wens in vervulling te laten gaan. Dat komt omdat je trainingen je koolhydratenvoorraad uitputten, die vervolgens worden gebruikt om je in beweging te houden. Als gevolg hiervan slaat de vermoeidheid toe en wil je alleen maar in bed blijven. Maar geen zorgen – er is nog hoop. Je bent niet gedoemd om nog een dag op de bank te liggen. Het is mogelijk om weer aan de slag te gaan zonder te hoeven wachten tot etenstijd wanneer die koolhydraten allemaal zijn aangevuld!

U kunt Your Super Energy Bomb Organic Superfood Mix toevoegen aan elke drank naar keuze. Het is de perfecte aanvulling op je dagelijkse groene smoothie! De mix bevat veel vitamines en mineralen, zoals vitamine A, calcium, ijzer, kalium en zink. Zorgt voor een boost van de gezondheid en het immuunsysteem.

Gebruik Your Super Energy Bomb Organic Superfood Mix van stimulerende superfoods om je energie urenlang op te krikken

Geen zin om te bewegen

3. Beloon jezelf met een spa behandeling

Maak beweging onderdeel van een hele ervaring voor je lichaam. Of je nu een HIIT-sessie doet of een rustige yogaroutine, sluit het allemaal af met een spa-waardige finale. Teken een bad dat perfect genoeg is voor uw spieren en uw huid door eerst Epsomzout toe te voegen, wat door haar unieke samenstelling (magnesium en sulfaat) een positieve uitwerking heeft op het lichaam. Zorg er ten slotte voor dat je goed hydrateert na het weken, glijd in je zijdezachte pyjama en heb een heerlijke nachtrust.

Epsomzout heeft tal van voordelen voor de gezondheid, schoonheid, huis- en tuin-gerelateerde toepassingen. Het heeft een verzachtende werking op huid en haar. Het stimuleert de bloedsomloop en heeft een ontgiftende werking. Perfect wanneer je met darmspoelingen of detox bezig bent.

Geen zin om te bewegen

U leest: Geen zin om te bewegen? Probeer deze drie tips voor thuis!

Ook populair: Top 6 oogmassage apparaat voor migraine die helpen bij hoofdpijn