Gespleten haarpunten door corona? Gebruik deze wondercrème!

espleten haarpunten corona

Is het een tijdje geleden dat je het huis hebt verlaten om je haar te laten knippen? Tell me about it! Er is altijd L’Oreal Elvive Dream Lengths No Haircut Cream voor degenen onder ons met gespleten haarpunten voor Corona hebben en die er niet uit kunnen komen vanwege de pandemie. Mijn haar was letterlijk tot aan mijn achterste gegroeid tegen de tijd dat ik eindelijk dapper genoeg werd om naar de kapper te gaan. Ik houd het vrij lang, maar ik moest echt gaan nadat ik al die tijd zo lang had gewacht dat ik gespleten haarpunten had en mijn haar gewoon niet in de beste vorm was vanwege al dat gewicht. In die tijd was er één handig hulpmiddel! L’oreal Elvive Dream Lengths No Haircut Cream Leave In Conditioner! Goedkoop, ruikt geweldig, absorbeert gemakkelijk, niet zwaar, plakkerig of plakkerig, en liet geen toon van rommelig residu achter.

gespleten haarpunten Corona

Mooi glad haar zonder het zwaar te maken

Ik gebruik L’Oreal Elvive Dream Lengths No Haircut Cream Leave In Conditioner sinds half april, toen ik merkte dat de achterkant van mijn haar er gekarteld en gespleten uitzag. Ik gebruik het sinds die tijd en zal het zeker opnieuw kopen, omdat ik het echt opzienbarend vind wat het voor mijn haar doet. Het bevat een mix van ricinusolie, vitamine B3 en B5 en natuurlijk siliconen, dus als dat iets is dat je vermijdt, is dit niets voor jou.

Ik begon het te gebruiken voor gespleten haarpunten, maar ik gebruik het nog steeds omdat het mijn haar ontwart en het zo mooi glad maakt. Het creëert eigenlijk een heel gladmakend effect als je problemen hebt met het splijten van je haar aan het einde en er droog uitziet. Als je niet echt bij de kapper kunt komen, is dit het beste alternatief, want het zal die vermoeide doodlopende punten gladstrijken en je haar er een stuk beter uit laten zien. Het ontwart het haar ook heel gemakkelijk. Blijkbaar voorkomt het ook hitteschade, maar ik föhn mijn haar überhaupt niet.

Dit is een lichtgewicht crème die in een handomdraai intrekt. Het is waarschijnlijk een van de lichtste crèmes voor gespleten uiteinden die ik ooit heb gebruikt. Het absorbeert in een handomdraai, heeft een frisse, lichte bloemige geur en het laat mijn haar licht gehydrateerd en geconditioneerd aanvoelen. Beste deel? Ik heb nooit het gevoel gehad dat het een grote opeenhoping in mijn haar achterliet. Ik heb het een hele maand gebruikt en heb nooit het gevoel gehad dat mijn haar zwaar was door het gebruik.

Mijn L’Oreal Elvive Dream Lengths No Haircut Cream review geeft dit product 5 sterren!

Op dit moment, met de pandemie, is het niet altijd even makkelijk om bij je kappersafspraak te komen! Deze goedkope, kleine behandeling kan een lange weg helpen om uw gespleten haarpunten Corona weer mooi en verzorgd te maken en uw haar er glad, klitvrij en gehydrateerd uit te laten zien. Ik hou ervan! Ja, mijn L’Oreal Elvive Dream Lengths No Haircut Cream review geeft dit product een dikke 5 sterren!

Ook populair: La Mer Eye Cream dupe: Heimish Marine Care Eye Cream!