Gespvrije riem review: mijn ervaringen met de Luxore riem

gespvrije riem review test

De Luxore riem is de meest bestelde gespvrije riem op Bol.com. Reden genoeg voor mij om deze set eens uit te proberen! Zelf draag ik vrijwel dagelijks riemen, alleen ervaarde ik zelf dat de gespen me regelmatig tegenstonden. Het geeft tijdens het zitten toch een bepaalde druk in de onderbuik waarvan je soms zou wensen dat het er niet was. De Luxore riem speelt hier handig op in door een set van 6 gespvrije riemen aan te bieden in trendy kleuren. Deze riemen beloven uitstekend op z’n plek te blijven zitten, zonder dat hier een gesp aan te pas komt. Gezien de vele positieve reviews van klanten besloot ik me zelf te wagen aan deze set. In deze gespvrije riem review deel ik mijn ervaringen en de voor- en nadelen van deze riem. Ik kan nu vast verklappen dat ik niet meer zonder deze riemen wil!

De best verkochte gespvrije riem op Bol.com is de Luxore riem!

Mijn ervaringen met de Luxore riem

Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch wel ontzettend nieuwsgierig was naar deze Luxore riem zonder gesp, helemaal na wat ik las aan positieve klantenreviews. Maar het eerste wat me opviel was dat er wel degelijk een gesp werd meegeleverd! Het is een optionele gesp, al vraag ik me af of mensen die gaan gebruiken wanneer ze juist op zoek zijn naar een gesploze riem. Ik moet zeggen dat de set bij binnenkomst er keurig uit zag in een zwart doosje, zowel voor een man als een vrouw geschikt. Ook hebben de riemen een luxe uitstraling, wat dat betreft dot het merk zijn naam eer aan. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de werking, zou die net zo goed vast blijven zitten als een reguliere riem? Ik kan daar volmondig ja op zeggen! Deze riemen zijn in een handomdraai te verstellen naar jouw ideale heupmaat. Hij blijft goed op z’n plek zitten maar beweegt wel op een prettige manier mee, zonder het gevoel van een drukkende gesp. Ook over het materiaal valt niet te klagen, de riem is van hoogwaardig leer gemaakt en is daardoor duurzaam in gebruik. Als ik dan toch een nadeel moet noemen? Misschien is het leuk als er nog een breder scala aan designs bij zouden komen! Als met al ben ik ontzettend blij met deze aankoop en ik sluit me volledig aan bij de lovende klantenreviews.

gespvrije-riem-review-

Als beste uit de test gekomen voor man en vrouw

Als ik verder lees bij de omschrijving van het product, zie ik ook dat het als beste uit de test is gekomen. Ik verbaas me daar niet over, de riem zit heerlijk, je vergeet haast dat je hem draagt. Ook is het door het design zowel voor hem als voor haar een hele goede aanwinst. Wat kan ik zeggen in deze gespvrije riem review; wanneer jij als riemdrager ook ervaart dat de gesp oncomfortabel aan kan voelen, dan adviseer ik je zeker om deze Luxore riem eens uit te proberen. het is het beste van het beste op de markt, waardoor je, mede door het hoogwaardige leder materiaal, er voor een lange tijd heel veel plezier aan zal beleven!