Getekende wenkbrauwen krijg je mooi met deze tips!

getekende wenkbrauwen

Wil jij graag mooie wenkbrauwen? Er zijn hulpmiddelen op de markt om dit eenvoudig zelf voor elkaar te kunnen breien. Je hoeft niet per se langs een dure salon om je wenkbrauwhaartjes steeds opnieuw te laten modelleren of verven. Je kan dit ook eenvoudig thuis zelf. Zelf gebruik ik al jaren met veel plezier de Herôme Eye Care Brow Stencils. Dit setje koop je voor €10,49 bij Bol.com en je kan er zelf mee aan de slag. Ideaal wanneer je graag zelf kosten noch tijd bespaart en toch met een verzorgde ooglook rond wilt lopen. Niet voor niets voor dit setje zeer positief beoordeeld door klanten!

De Herôme Eye Care Brow Stencils set bestaat uit vier verschillende sjablonen om de ideale wenkbrauwvormen mee te creëren. Zo loop ik binnen twee minuten met de perfect getekende wenkbrauwen rond, de hele dag door. Je kan kiezen voor een ronder model of juist een hoekig model. Zelf vind ik het prettig om ‘Fine Classic Curve’ te gebruiken. Dit is het sjabloontje wat zorgt voor een klassieke ooglook. Ik vul de sjabloon met wenkbrauwpoeder en ik epileer de overige haartjes erom heen weg. Overweeg jij ook om zelf je de wenkbrauw bij te tekenen? Dan raad ik je van harte deze set aan.

Bestel hier de Herôme Eye Care Brow Stencils voor €10,40 online!

Tips voor perfect getekende wenkbrauwen

Er zijn een aantal essentiële tips om wenkbrauwen nauwkeurig en professioneel mee te modelleren:

  • Ten eerste moet je een goed product in huis hebben om ze mee te tekenen of op te vullen. Hierbij kan je denken aan een wenkbrauwpotlood, een wenkbrauwpoeder of een ander soort wenkbrauwproduct zoals een wenkbrauwkit. Zorg ervoor dat je een kleur kiest wat pas bij je haarkleur. Voor blonde mensen staat een lichte kleur bijvoorbeeld natuurlijk dan een donkere.
  • Om een mooie, gelijkwaardige vorm te maken kunnen stencils of sjablonen een heel goed hulpmiddel zijn. Zelf ben ik een groot voorstander van de Herôme Eye Care Brow Stencils, omdat ze prettig in gebruik zijn en een aantal hele mooie designs hebben om uit te kiezen. Je draait het stencil om wanneer je de andere kant wilt bijtekenen.  Je kan deze stencils ook uitstekend gebruiken om wenkbrauwen mee te verven!
  • Daarnaast is het van belang dat je een tool hebt om de wenkbrauw mee te vormen. Met een epilator of een scheermesje kan je overtollige haartjes weghalen, waardoor jouw vorm nog mooier wordt. Het voordeel van epileren is dat de haartjes vaak wat langer wegblijven, dus een pincetje kan hierbij prettig werken.
  • Tenslotte is een wenkbrauwborsteltje fijn om de wenkbrauwen mee door te kammen. Dit doe je het liefst voordat je aan de gang gaat met het inkleuren van de wenkbrauwen.

Waarom de Herôme Eye Care Brow Stencils zo populair zijn

Er zijn diverse redenen waarom de Herôme Eye Care Brow Stencils zo populair zijn. Ten eerste is het merk Herôme natuurlijk bekend als het gaat om persoonlijke verzorging. Het merk staat voor kwaliteit. Ook deze set met wenkbrauwsjablonen voldoet daar weer uitstekend aan. De stencils kan je makkelijk schoonmaken, waardoor ze een leven lang meegaan. Ook kan je er gerust met je wenkbrauwpotlood, poeder of verf mee aan de gang gaan. Het materiaal is buigzaam, dus je kan het helemaal naar jouw vorm aanpassen, elke keer weer. Daarom zijn de productreviews bij Bol ook zo enthousiast!

Met deze vier Herôme sjablonen krijg je in een handomdraai perfect getekende wenkbrauwen!

Getekende webkbrauwen

Andere wenkbrauwproducten kopen

Bij Bol kan je terecht voor alle schoonheidsproducten qua make-up en verzorging. Je kan er dus ook meteen een wenkbrauwpotlood, poeder of wenkbrauwverf kopen. Ook voor een pincetje of scheermesjes zit je op het juiste adres. Met deze simpele producten kan je de mooiste oogopslagen creëren zonder dat dit tientallen euro’s kost bij de salon. En je kunt er rustig mee oefenen, je hebt het zo onder de knie. Tegenwoordig duurt het bij mij een paar minuutjs om met perfect gestylde wenkbrauwvormen de deur uit te gaan!

Getekende webkbrauwen