Gevoelige blaas? Gebruik D-mannose ter ondersteuning

gevoelige blaas

Heb jij last van een gevoelige blaas? Veel mensen herkennen de klachten van een overactieve blaas en bij sommige mensen ligt zelfs een blaasontsteking heel snel op de loer. Vooral bij vrouwen met een gevoelige blaas maakt de E-coli bacterie, de veroorzaker van een blaasontsteking, veel kans. Meestal komt dat omdat de blaas een zwakke weerstand heeft. Maar er is een eenvoudige methode om deze weerstand een boost te geven en de blaas en urinewegen goed te ondersteunen, namelijk met D-mannose. Dit is een natuurlijk supplement wat zorgt voor een gezonde blaasfunctie. Zelf heb ik een hele gevoelige blaas, en ik had zelfs meerdere malen per jaar last van blaasontstekingen. Sinds ik twee keer per dag een D-mannose voedingssupplement slik, is dit al stukken minder. Ik heb veel minder last van blaasklachten en gemiddeld nog maar een keer per jaar een ontsteking, waarvan de klachten ook vele malen minder zijn. Wat me ook aanspreekt is het feit dat het een natuurlijk supplement is, dus dit is een veel beter alternatief dan een antibioticakuur als Furabid of een antibioticapil tegen blaasontstekingen! Je kan bij Bol.com een potje met 100 D-mannose pillen voor €21,84 bestellen.

Last van een gevoelige blaas? Gebruik natuurlijke D-mannose!

Waarom D-mannose voor een gevoelige blaas?

Toen ik naar mijn natuurdrogist ging om te vragen naar een natuurlijk middel tegen blaasklachten, raadde hij mij D-mannose aan. Hij zei dat dit het beste middel op de markt is tegen blaasontstekingen en andere klachten. Dit komt omdat D-mannose een functie heeft ter ondersteuning van een gezonde blaasfunctie. Het is namelijk een omgekeerde suiker die je lichaam nodig heeft, maar nauwelijks opneemt uit voeding zoals ananas. Eigenlijk wordt deze stof direct weer uitgescheiden door de blaas en nieren. Door twee maal daags D-mannose te slikken, komt dit ‘suiker’ (waar overigens geen gewone suiker in zit) terecht waar het moet zonder direct uit te scheiden. Hierdoor wordt een goede weerstand opgebouwd in de blaas, waardoor E-coli bacteriën vele malen minder snel een kans maken en blaasklachten snel verdwijnen.

Mijn ervaring met D-mannose

D-mannose werkt voor mij als een tierelier als het gaat om gevoelige blaas klachten en het voorkomen van blaasontstekingen en urinewegeninfecties. Ik ben sinds het slikken van deze natuurlijke supplementen van 1 blaasontsteking per 1-2 maanden naar 1 per jaar gegaan. Daarnaast zijn de klachten die ik ervaar vele malen verminderd. De overgevoelige blaasklachten verdwenen vrijwel volledig na enkele dagen toen ik begon met de pillen. En het fijnste is dat het een natuurlijk product is, dus geen bijwerkingen zoals bij een antibiotica, alleen maar een enorme verbetering als het gaat om de blaas en de algehele gezondheid. Ik weet dat er vrouwen zijn die na seksueel contact preventief een antibioticapil slikken tegen blaasontsteking. Tegen die vrouwen zou ik willen zeggen, probeer eerst de D-mannose! Het lichaam kan er zoveel baat bij hebben en er wordt zoveel minder schade toegebracht. Dit geldt ook voor mensen die in zijn algemeenheid last hebben van een overactieve of overgevoelige blaasfunctie.