Gezichtstonic zonder alcohol en parfum: Round Lab Dokdo Toner

Gezichtstonic zonder alcohol en parfum

Er is “nooit” geen doelgroep voor goede hydraterende toners. Toners zijn er in enorme variëteiten. Sommige zijn gevuld met genezende, verzachtende eigenschappen, terwijl andere een zachte chemische exfoliatie bieden, terwijl ze de huid enorm verbeteren. Ik zoek reglmatig naar een goede gezichtstonic zonder alcohol en parfum, gezien ik een gevoelige en droge huid heb met veel roodheid. Ik kan uit bij de Round Lab Dokdo Toner.

Round Lab is een merk dat eigenlijk heel erg populair is in Korea en naar verluidt wereldwijd meer dan 7000 producten per minuut heeft verkocht. Ze zijn erg huidvriendelijk, ook voor de gevoelige huidtypes. Ik heb hem daarom bij bol.com besteld en ruim twee maanden gestest. En hier ben ik met een recensie van de meest populaire Round Lab 1025 Dokdo Toner. Een fles kost €29,99 en heeft een inhoud van 200ml.

Gezichtstonic zonder alcohol en parfum

Over de Round Lab 1025 Dokdo Toner

De Round Lab Dokdo Toner heeft geen zware of plakkerige finish en geeft je huid na één laag een intense hydratatie. Na sinds 2019 een constante bestseller te zijn in Korea met duizenden positieve recensies over het product, wordt deze toner elke minuut steeds populairder.

Ingrediënten:

Gezuiverd water, butyleenglycol, glycerine, pentyleenglycol, propaandiol, Chondrus Crispus-extract, Saccharum officinarum (suikerriet)-extract, zeewater, 1,2-hexaandiol, protease, betaïne, panthenol, ethylhexylglycerine, allantoïne, xanthaangom, dinatrium-EDTA.

De Dokdo-toner is alcoholvrij, geurvrij en vrij van etherische olie, en staat daarmee op de lijst van beste hydraterende toners aller tijden.

Hoe te gebruiken?

De toner kan meerdere keren zo vaak worden aangebracht als je wilt voor hydratatie. Het kan zowel ‘s morgens als’ s nachts comfortabel worden gebruikt door de meeste huidtypes.

Gezichtstonic zonder alcohol en parfum

Mijn eerste indruk

Verpakking : Ik hou van Round Lab Products vanwege hun minimalistische esthetische verpakking. Er staan Chinese tekens op, ik kan me voorstellen dat Nederlanders daar niet snel op af zouden gaan. Toch moet dat niet de dealbreaker zijn. De Dokdo Toner zit in een wit en rustgevend blauw plastic flesje waar je het product in moet knijpen. Soms krijg je misschien meer dan waar je naar op zoek was, maar in mijn geval zul je nooit genoeg hebben van het product. Dit betekent dat iemands huid erg hydraterend moet zijn om overboord te gaan met dit product.

Textuur: De textuur is, zoals je zou verwachten bij een toner, erg waterig. Het is onmogelijk om het lang in je handpalm te houden. Het voelt bijna alsof er water door je handen en huid stroomt. Het heeft een geweldige smeerbaarheid en het trekt binnen enkele seconden in de huid, vooral als je een superdroge huid hebt zoals ik. Vette, acne-gevoelige en vochtarme huidtypes zullen verliefd worden op dit product.

Geur : Er is geen kunstmatige geur te zien in de ingrediëntenlijst waar ik dol op ben voor een toner. Als iemand bijzonder allergisch is voor geuren, dan hebben ze mijn goedkeuring om dit te proberen.

Mijn ervaringen met deze gezichtstonic zonder alcohol en parfum

De Round Lab 1025 Dokdo Toner heeft een zeer minimalistische en hydraterende ingrediëntenlijst waardoor het nog toegankelijker is voor verschillende huidtypes. Wanneer mijn huid erg gevoelig is kan ik dit product gebruiken, wanneer mijn huid uitgedroogd is kan ik dit product ook gebruiken. De formule maakt het heel gemakkelijk om laagjes aan te brengen en het is geweldig onder make-up en andere serums en crèmes voor de nacht. Het is ook pH-gebalanceerd.

Het enige nadeel dat ik kan zeggen, is dat voor iemand met een zeer droge huid, je het vaker moet aanbrengen voor een goede hydratatie. Het heeft dan ook verzachtende ingrediënten zoals allantoïne en panthenol.

Ik gebruik deze Dokdo Toner als een hydraterende toner en ik vind het geweldig dat het zijn doel dient en mijn huid niet dof of plakkerig maakt. Het is een geweldige beginnersvriendelijke toner, in tegenstelling tot veel stroperige, dikke toners.

Als je op zoek bent naar een probleemloze toner, ga je gang en probeer dit minstens één keer.

Gezichtstonic zonder alcohol en parfum

Voordelen:

  1. De toner is zeer mild, huidvriendelijk en pH-neutraal.
  2. Zeer populair in Korea.
  3. Betaalbaar.
  4. Maakt je huid niet zweterig en vettig. Trekt binnen 30 seconden in de huid.
  5. Heeft geen kleur of geur.
  6. Het beste voor de vette huid die gevoelig is voor acne en past goed bij andere serums en crèmes.
  7. Maakt je huid er niet dof uit.

Nadelen:

  1. Zeer waterig en het is moeilijk om dit op de handpalm te nemen.
  2. Mogelijk niet gemakkelijk beschikbaar.
  3. Hydrateert de droge tot zeer droge huid niet diep en heeft dan meerdere lagen nodig.

Beoordeling: 4,5/5

U leest: Gezichtstonic zonder alcohol en parfum: Round Lab Dokdo Toner

Ook populair: 11x de beste oog make up remover voor de gevoelige huid