Gingerbread nagels voor een mooie en snelle kerst manicure

gingerbread-nagels

Ik heb het gevoel dat dit niet mijn beste jaar voor nail art is geweest – ik heb altijd tijd nodig en ik heb het gevoel dat daar dit jaar een tekort aan is. Maar ik ben altijd het meest geïnspireerd door de feestdagen en ik heb zo’n zin in Kerstmis, dus ik hoop echt dat ik dit jaar veel nail art krijg! Dus om te beginnen heb ik deze schattige gingerbread nagels gemaakt en ik vind ze geweldig – ze zijn zo schattig!

Bestel gingerbread nagels en andere mooie kunstnagels bij bol.com

Gingerbread nagels

De producten die ik heb gebruikt voor de manicure van deze week zijn:

  • Sally Hansen Insta-Dri lak in Gain Mo-Mint-Um
  • Smackers Pools in Wickedly Stylish
  • Maniology nagellak in Caramel
  • ORLY Instant Artist lak in Crisp White
  • LAColor Art Club lak in rood op rood
  • ORLY Instant Artist nagellak in Jet Black

Bovendien heb ik een nagellakborstel voor nagellak gebruikt voor alle handgeschilderde nail art!

Voor deze manicure ben ik begonnen met een basislaag en twee lagen lichtblauwe lak voor de basis. Daarna voegde ik een witte punt toe aan de onderkant van elke nagel voor een besneeuwde ondergrond. Daarna tekende ik met de karamellak en een nail art brush uit de vrije hand alle vormen, peperkoekmannetjes en huisjes, en daarna vulde ik ze allemaal in.

Voor de peperkoekmannetjes gebruikte ik een witte nail art lak voor de accenten en mond, rode nagellak voor de knopen en zwarte nagellak voor de ogen. Voor het huis gebruikte ik het wit om wat sneeuw op het dak en accenten op het huis toe te voegen, daarna gebruikte ik rood voor wat snoepaccenten en zwart voor de deurknop. Daarna heb ik het afgemaakt met een nail art top coat.

Je kan natuurlijk ook een kant-en-klare set Gingerbread nagels gebruiken, zoals hierboven afgebeeld. Dan heb je meteen een mooie en snelle kerst manicure!

U leest: Gingerbread nagels voor een mooie en snelle kerst manicure

Ook populair: Nagellak sneller laten drogen? Gebruik deze 6 effectieve hacks