Giorgio Armani Beauty Lip Maestro review: de perfecte matte lipstick

Giorgio Armani Beauty Lip Maestro review

Lip Maestro van Armani Beauty maakt de hype waar. In deze Giorgio Armani Beauty Lip Maestro review vertel ik je waarom. Deze matte liquid lipstick droogt niet en is verkrijgbaar in verschillende mooie tinten. Ik zou de hele dag poëtisch kunnen zijn over huidverzorgingsproducten, maar als het op kleurcosmetica aankomt, neemt mijn interesse meestal af. Mijn make-uproutine bestaat meestal uit BB-crème, wenkbrauwgel, een lichte veeg mascara, Chapstick en niet veel anders. (Ik heb niet eens oogschaduw.)

De enige uitzondering hierop is echter lippenstift. Ik ben er vast van overtuigd dat een heldere lip met niets anders vaak de meest intrigerende schoonheidslook is, daarom was ik opgewonden om Armani’s iconische Lip Maestro te testen. Verderop, mijn kijk op deze hoog-pigment vloeibare lippenstift.

Over de Armani Beauty Lip Maestro Lipstick

BEST VOOR: Gedurfde, langdurige lipkleur

GROEN PRODUCT: Ja

PRIJS: €45,10

OVER HET MERK: Giorgio Armani is een naam die weinig introductie behoeft en zijn gelijknamige schoonheidscollectie, gelanceerd in 2001, is een favoriet onder schoonheidsliefhebbers over de hele wereld. Het merk is misschien het best bekend om zijn Luminous Silk Foundation.

Giorgio Armani Beauty Lip Maestro review

Over mijn lippen

Ik geef dit niet graag toe, maar ik ben niet altijd de beste om mezelf gehydrateerd te houden (ik werk eraan, dat beloof ik). Hierdoor zijn mijn lippen vaak droog en licht schilferig. Natuurlijk, afhankelijk van het seizoen van het jaar en hoeveel water ik drink, fluctueert de status van mijn lipstructuur. Als zodanig heb ik de neiging om matte lipsticks te vermijden.

Hoe aan te brengen: vet of zacht
Deze lipsticks pakken uit als het op pigment aankomt, dus het is belangrijk om dat te onthouden bij het aanbrengen. Om vet te worden, gebruikt u de puntige rand van het staafje om de randen van uw lippen te omlijnen en de platte kant om ze op te vullen. Als u een zachtere look wilt, dep dan gewoon kleur op het midden van uw lippen en gebruik uw vingertoppen om het uit te vegen. op zoek naar een zacht, vervagend effect (dit is mijn voorkeursmethode).

Het resultaat: ziet er net zo goed uit als hij aanvoelt

Ik was verrast door hoe fluweelzacht de matte textuur aanvoelde na het aanbrengen van Lip Maestro. De kleur (ik had de 524 besteld) bleef enkele uren zitten en veegde niet uit. Ik weet niet of dit vals spelen is, maar ik heb vóór het aanbrengen lippenbalsem aangebracht, want dat lijkt de enige manier te zijn waarop ik lippenstift kan dragen zonder dat die vervelende lippenstiftschilfers verschijnen (nogmaals, zeer droge lippen hier). Ik heb het de volgende dag ook zonder balsem geprobeerd en hoewel het nog steeds fluweelzacht aanvoelde, denk ik dat ik het liever heb met een licht laagje vocht eronder.

Giorgio Armani Beauty Lip Maestro review

Deze lippenstift is de investering investering waard

Deze lippenstift is niet goedkoop, maar als je een nieuwe lipkleur nodig hebt waarop je kunt vertrouwen om je look in een flits op te fleuren, raad ik Lip Maestro zeker aan. Het feit dat je het brutaal kunt dragen (via het aanbrengen van een toverstaf) en zacht (door te smeren met je vingertoppen), maakt het de investering nog meer waard.

Ik heb geen slechte dingen te zeggen over Lip Maestro – het ziet er geweldig uit, voelt geweldig aan en is de perfecte manier om mijn gezicht te verlevendigen zonder veel make-up te dragen. Mijn Giorgio Armani Beauty Lip Maestro review kan deze lipstick met een 10/10 zeer aan te bevelen.

Ook populair: Dé Clinique lippenstift voor wittere tanden: de Party Red lipstick!

Dit vind je misschien ook leuk: