Gladde oksels voor altijd? Gebruik het Philips IPL apparaat!

gladde oksels

Ben jij op zoek een manier om voor een lange periode met gladde oksels rond te lopen? Dit kan door middel van de IPL ontharingsmethode. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van lichtflitsen, waardoor de haarzakjes na een aantal behandelingen in een slaapstand worden gebracht. Het resultaat? Nooit meer last van okselhaar, tot wel acht weken lang! Een IPL behandeling kan je zelf thuis uitvoeren met het Philips Lumea Prestige SC2009/00 IPL apparaat. Hiermee kan je eenvoudig vanuit huis epileren. Dit geldt niet alleen voor de oksel, maar ook benen, gezichtshaartjes en bikinilijn kunnen hiermee behandeld worden.

Zoek je naar een manier om voor eens en altijd van ongewenste haartjes af te komen en gladde oksels te krijgen, dan is ontharen middels IPL de ideale oplossing. De Philips Lumea Prestige SC2009/00 is de bestverkochte uitvoering onder de IPL apparaten. Dit epileerapparaat wordt geleverd met drie opzetstukken: een voor gezicht, een voor lichaam en een voor bikinilijn. De teruggroei van ongewenste haartjes wordt na ongeveer vijf behandelingen beperkt tot wel twee maanden. Daarnaast is de behandeling pijnloos en zacht van aard. Met slechts 1 minuut is de oksel, evenals de bikinilijn en delen van het gezicht behandeld. De benen duren ongeveer 8 minuten per been. Zo ben je binnen een mum van tijd van alle vormen van ongewenste haargroei af!

Bestel hier de Philips Lumea Prestige SC2009/00 voor €349,00 online!

gladde oksels         gladde oksels

Voor altijd gladde oksels

Veel mensen dromen ervan om voor altijd van ongewenste haargroei af te komen. Haartjes kunnen een vervelend probleem zijn wat een hoop onzekerheid met zich meebrengt. Ook het scheren van haar is niet altijd even prettig. De huid raakt vaak geïrriteerd en sommige behandelingen als harsen of waxen kunnen zelfs als erg pijnlijk worden ervaren. Het Philips IPL apparaat is volledig pijnloos en zorgt ervoor dat haartjes na ongeveer vijf behandelingen wegblijven tot een periode van twee maanden. Je hoeft niet naar een schoonheidssalon voor ontharingsbehandelingen die allemaal een prijskaartje hebben. Met deze epilator kan je zelf vanuit huis aan de slag gaan met het ontharen. Een fijne oplossing die op den duur ook nog eens veel voordeliger is.

Pijnloos de oksels ontharen

De oksel ontharen kan soms erg pijnlijk zijn, zeker wanneer het om harsen of waxen betreft. Na deze behandelingen groeien de haren echter na verloop van tijd weer terug omdat de haarwortels in tact blijven. Door een IPL behandeling toe te passen worden de haartjes bij de kern aangepakt, waardoor ze na verloop van tijd steeds langzamer terug groeien. De oksels blijven op deze manier glad en scheren is niet meer nodig. Investeren in de Philips Lumea Prestige SC2009/00 is daarom eigenlijk eenmalig. Op een langer termijn ben je voordelig uit dan wanneer je continue een ontharingsbehandeling bij de schoonheidssalon laat uitvoeren.

Voor altijd gladde oksels? Gebruik het Philips Lumea apparaat!

gladde oksels          gladde oksels

Ook voor gezichtshaartjes verwijderen

Wist je dat je het Philips Lumea apparaat ook voor het gezicht geschikt is? Hier ontvang je een apart opzetstukje voor. Dus ook ongewilde snorhaartjes of overtollige wenkbrauwhaartjes kan je binnen een handomdraai weghalen. Naast het gezicht kan je er ook lichaam en biknilijn mee behandelen. Het is maar net welke haartjes weg wilt hebben!