Gladde zolen stroef maken? Bestel Anti-slip Zooltjes!

gladde zolen stroef maken

Herken je het volgende probleem: je gaat op stap met je favoriete schoenen aan, zoals mooie pumps, maar voordat je het weet slip je weg door de gladde onderkant. Een vervelende situatie, want natuurlijk willen we niet vallen! Er is een eenvoudige oplossing op de markt wat geschikt is voor elk type schoen: de Lady’s Secret antislipzolen! 

Dansen, wandelen of zelfs een sprintje trekken: met bepaalde schoenen is het lastig om niet uit te glijden. Vooral damesschoenen als pumps, sandaaltjes, instappers, ballerina’s of slippers, hebben vaak een gladde onderkant waardoor dit snel kan gebeuren. Het liefst zou je deze gladde zolen stroef maken. Er is een eenvoudige oplossing op de markt wat geschikt is voor elk type schoen: de Lady’s Secret anti-slip zooltjes. Deze eenvoudige opplakstickers geven extra grip op schoeisel. Bovendien kan je hem ook aan de binnenkant plakken, zodat het schuiven van de voet in de schoen voorkomen wordt. Een snelle en bovenal makkelijke oplossing waar je een lange tijd plezier aan zal beleven! Bovendien worden deze zolen ook nog eens in een schattig hartjes design geleverd. Je kunt een paar zooltjes online bestellen voor €10,50.

gladde zolen stroef makenbestel knop 2

Gladde zolen? Maak ze stroef in een handomdraai!

Een zool die erg glad is kan vervelende ongelukken veroorzaken, zoals onderuit gaan. Natuurlijk willen we dit allemaal graag voorkomen. Daarom is er een handige gadget te koop welke hiervoor speciaal ontwikkeld is: de antislip opplakzolen. In een handomdraai is de onderkant van de betreffende schoen stroef, waardoor je grip hebt tijdens het lopen, dansen of zelfs rennen. Bij Bol.com kan je het product bestellen. Er zijn nog veel meer handige gadgets te koop van het merk Lady’s Secret, zoals inlegzolen om het schuiven binnen de schoen tegen te gaan of kussentjes tegen blaren. Voor het lente- en zomerseizoen waarbij dames graar met blote voeten in de schoen gaan zijn dit soort producten ideaal om in huis te hebben. Onze voeten hebben in deze periode ten slotte een hoop te verduren!

Anti-slip zooltjes tegen gladheid

De mooiste schoenen hebben soms de gladste onderkant. Zeker voor dames die graag sandaaltjes, pumps of ander schoeisel dragen met een niet al te stugge onderkant. Toch zouden we graag onbezorgd willen bewegen. Dit is mogelijk wanneer we de gladde zolen stroef maken met de Lady’s Secret Antislipzooltjes. Ze kunnen eenvoudig van onderen bevestigd en verwijderd worden. Wanneer je een makkelijke en snelle oplossing zoekt voor het probleem met slibberige zolen, dan is dit product een absolute aanrader. Je kunt twee stuks bij Bol.com bestellen voor €10,50.

gladde zolen stroef makenbestel knop 2

Andere bruikbare schoenengadgets

Er zijn nog een aantal artikelen te koop van het merk Lady’s Secret, welke erg handig zijn om in huis te hebben. Zo zien er diverse hielbeschermers te koop om de hielen te beschermen tegen blaren, of kussentjes tegen brandende voeten door te lang lopen in de schoen. Ook is er een zooltje tegen schuiven binnen schoenen, zodat je meer grip hebt tijdens het lopen. Komt anders ook eens kijken in de online winkel, wie weet wat je er allemaal voor hebbedingetjes tussen ziet staan welke uiterst handig zijn!