Gliss Kur 7 Seconds haarkuur review: zijdezacht haar in 7 sec!

Gliss Kur 7 Sseconds haarkuur review

De Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatment belooft zijdezacht haar in seconden. Dat klinkt natuurlijk fantastisch! Maar hoe goed is de behandeling eigenlijk en maakt het mijn haar echt soepel in zeven seconden? Ik heb het product getest om mijn ervaringen in deze Gliss Kur 7 Seconds haarkuur review met jullie te delen. Eens kijken wat deze snelle haarremedie brengt!

Hoe werkt deze Gliss Kur 7 Seconds haarkuur?

Gliss Kur is een van de haarverzorgingsmerken van Schwarzkopf . Met de haarbehandeling van 7 seconden springt Gliss Kur nu in op de hype over vloeibare expressbehandelingen. De productbelofte is vrij duidelijk in de taal, wat ik over het algemeen leuk vind. Hier is een kort fragment van de gespecificeerde productvoordelen.

  • Behandeling van 5 minuten in slechts 7 seconden
  • Resultaat: glanzend, hersteld haar zonder het te verzwaren. 
  • 7 x minder haarbreuk, 7 x sterker haar

De Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatment  werkt eigenlijk net zo goed als een complexe haarbehandeling. In de fles is het product in eerste instantie volledig vloeibaar en komt dus ook in mijn natte haar. Samen met het water in het haar emulgeert de formule makkelijk en kan ik alles heel goed in het haar verdelen.  Na de echt korte inwerktijd, tel ik altijd langzaam tot zeven, het product ontwikkelt echt een goed verzorgend effect . Mijn haar voelt soepel en zacht aan, is makkelijk doorkambaar, ook als het vochtig is, en ik verlies beduidend minder haar als ik het föhn.

Gliss Kur 7 Seconds haarkuur review

Hoe gebruik je deze treatment?

Het aanbrengen van de Gliss Kur 7 Seconds Express Repair Kur is heel eenvoudig. U kunt het product ofwel rechtstreeks uit de fles op uw haar aanbrengen met behulp van de smalle dispenser of eerst in uw handen en vervolgens in nat haar masseren. Ik heb de ervaring gehad dat ik dit echt mega vloeibare product het liefst rechtstreeks op mijn haar aanbreng met de dispenser. 

De behandeling emulgeert vrij snel in mijn natte haar en is geweldig om te masseren. Ik gebruik de Gliss Kur 7 sec Express Repair Treatment vooral in het onderste deel van mijn haar. Ik laat de wortels en de hoofdhuid weg. Na de extreem korte inwerktijd spoel ik het product gewoon uit.

Wat zijn de ingrediënten?

Hier vind je een overzicht van de ingrediënten van de haarbehandeling in de ultieme variantPropyleenglycol, Gedenatureerde alcohol, Myristylalcohol, Dicaprylylcarbonaat, Aqua (Water, Eau), Glycerine Capryl / Capric, Triglyceride, Cetrimoniumchloride, Parfum (Fragrance), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Pearl, Hydrolyzed Keratine, Cetyl Alcohol, Citroenzuur, laurylalcohol, sorbinezuur, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, geraniol, benzylalcohol, linalool, limoneen, alfa-isomethylionon, hexylcinnamal, benzylsalicylaat

Bevat deze kuur siliconen?

Toen ik het verzorgingsresultaat van de Gliss Kur 7 seconden kuur zag, zou ik steen en been hebben gezworen dat het product in zijn formulering werkt met siliconen. Volgens de fabrikant is dit niet het geval. Het goede verzorgingsresultaat verraste mij des te meer. Ik ben echter ook niet een van de Inci-specialisten.

Gliss Kur 7 Seconds haarkuur review

Welke soorten Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatments zijn er?

De Gliss Kur 7 Seconds Express Repair Kur is momenteel verkrijgbaar in drie verschillende varianten:

1. Gliss Kur 7 sec Express Repair Treatment Ultimate Repair:  voor droog en beschadigd haar (dit is de variant die ik gebruik) met vloeibare keratine en parelextract. Het is de grijze fles.
2. Gliss Kur 7 sec Express Repair Treatment Oil Nutritive: voor stroperig, beschadigd haar. Het bevat omega 9 + marula-olie en de fles is goud.
3. Gliss Kur 7 sec Express Repair Treatment Color Perfector:
 voor gekleurd, getint of gehighlight haar. In deze behandeling vind je een hyaluronzuurcomplex en cranberry-extract, het flesje is roze.

Wat is de prijs en waar kan je hem kopen?

Afhankelijk van de aanbieder kost de Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatment ongeveer €11,48 euro. Binnen de soorten is er geen prijsverschil. U kunt het product bestellen bij bol.com.

Mijn oordeel: een 4.5/5

Ik ben net zo tevreden met de Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatment als met mijn L’Oréal Wonder Water, wat een vergelijkbaar product is. Als beide zijn opgebruikt, ga ik zeker de andere twee soorten in het assortiment gebruiken. Over het algemeen zijn deze vloeibare kuren een echte aanwinst voor mijn haarverzorgingsroutine. 

Mijn extreem fijne haar, dat altijd erg vies wordt, is veel gemakkelijker te kammen en te stylen en in een mate die beter is dan ik eerder heb ervaren met conventionele crème conditioners, maskers en behandelingen. Dit product krijgt daarom 4.5/5 sterren!

U leest: Gliss Kur 7 Seconds haarkuur review: zijdezacht haar in 7 sec!

Ook populair: Top 5 beste huid, haar en nagels pillen van 2021