Goede mascara die niet klontert: Anastasia Beverly Hills mascara

Goede mascara die niet klontert

Liefhebbers van make-up en mascara’s, vandaag is een speciale dag: Anastasia Beverly Hills had al eerder aangekondigd dat het zijn eerste mascara lanceert – de Lash Brag Volumizing Mascara – en na een volledige maand testen, moet ik toegeven dat het net zo goed is als ik. Ik had gehoopt dat het zo zou zijn. Zoek je een goede mascara die niet klontert? Dan is dit de mascara die je in je bezit moet hebben!

Het is moeilijk te geloven, maar Anastasia Beverly Hills – een merk dat bekend staat om zijn geniale oogmake-upaanbod – had tot nu toe geen mascara. Natuurlijk was er in 2015 een mascara-topcoat, maar ze hebben nog nooit een echt goede mascara in het assortiment gehad. Maar de Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mascara brengt daar verandering in. Je kan de mascara voor €32,39 online bestellen bij bol.com.

Goede mascara die niet klontert

Over Anastasia Beverly Hills Lash Brag Mascara

De Lash Brag Mascara Volumizing Mascara van Anastasia Beverly Hills geeft heel, heel veel volume. Volgens een persbericht belooft het “dramatische, volle wimpers met een intense, gitzwarte kleur” te creëren, wat ik na een maand testen voorafgaand aan de lancering met vertrouwen kan zeggen dat het absoluut zo is. Dit is geen lichtgewicht, natuurlijk ogende mascara. Het is een romige, inktachtige, heavy-duty formule die je wimpers echt versterkt. Dus als je iemand bent die de voorkeur geeft aan mascara’s die alleen maar kleuren en definiëren (denk aan Glossier’s Lash Slick of Clinique’s Naturally Glossy Mascara), dan is dit waarschijnlijk niet de mascara waarin je wilt investeren.

Een goede mascara die niet klontert

De Lash Brag-formule is echter bouwbaar. Ik vergeet altijd te tellen hoeveel lagen ik aanbreng, maar ik voeg meestal ongeveer drie of vier lagen van deze formule toe om mijn wimpers er zo lang en vol uit te laten zien als ik wil. Je kunt minder dan dat aanbrengen om de lengte te krijgen zonder al te veel volume (wat ik doe voor het werk) of meer dan dat om echt intense volheid te krijgen (wat ik graag doe voor een avondje uit of als ik smokey eyes doe of een vleugje glitter). De formule is ongelooflijk romig en glanzend, maar omdat het flexibele polymeren en zachte was bevat, merk ik niet dat mijn wimpers er stijf en broos van worden — wat ook betekent dat het niet afschilfert en gedurende de hele dag onder mijn contactlenzen blijft zitten. dag (wat een regelmatige, zeer ongemakkelijke gebeurtenis is met sommige drogere formules).

Voor iemand zoals ik, die vrij lange, overvloedige wimpers heeft (ja, ik weet dat ik gezegend ben), is het zandlopervormige borsteltje de perfecte maat. De vezelharen (versus rubberen) zijn niet zo lang dat ze pigment over mijn oogleden uitsmeren, maar ze zijn ook niet zo kort dat ik een dozijn lagen moet aanbrengen om al mijn wimpers te bedekken. De borstelharen zijn gerangschikt in een helixvorm (zoals een DNA-streng), die volgens mij helpt om elk haartje te vangen terwijl je het door je wimpers haalt. En hoewel ik meestal de voorkeur geef aan mascara-staafjes met een taps toelopende punt (ik merk dat ik hiermee gemakkelijk bij de piepkleine wimpers in de binnen- en buitenhoeken kan komen), was ik behoorlijk verrast toen ik ontdekte dat ik die kleine wimpers nog steeds kon vangen met de uiteinde van deze toverstaf.

Goede mascara die niet klontert
Links: voor en rechts: na gebruik van de Lash Brag mascara

Mijn nieuwe favoriet

Ik hou echt van hoe vol en gescheiden Lash Brag mijn wimpers eruit laat zien. Ik gebruik het nu drie weken elke dag en ik ben nog steeds onder de indruk elke keer als ik de definitieve resultaten zie – soms zijn mijn wimpers zo volumineus dat ze er bijna nep uitzien. De formule blijft de hele dag zitten, hoewel het, omdat het niet waterdicht is, een paar keer is geweest dat het om 17.00 uur een klein beetje onder mijn onderste wimpers is uitgesmeerd (hoewel het belangrijk is op te merken dat ik zeer vette oogleden heb). En hoewel de romige formule goed is voor mijn wimpers, kan ik me voorstellen dat als je dunne, dunne wimpers hebt, dit ze een beetje kan verzwaren.

Al met al moet ik zeggen dat dit mijn favoriete nieuwe mascara-lancering van het afgelopen jaar is. En hoewel een mascara van Anastasia Beverly Hills al lang in de maak is, ben ik blij te kunnen melden dat het het wachten waard was.

U leest: Goede mascara die niet klontert: Anastasia Beverly Hills mascara

Ook populair: Top 10 beste lipgloss die niet plakt aan je lippen, gezicht en haar