Goedkope koptelefoon met goede kwaliteit: de MPOW A5.0

Goedkope koptelefoon met goede kwaliteit

Bestaat er zoiets als een goedkope koptelefoon met goede kwaliteit? Ik besloot de A5.0 Bluetooth koptelefoon van Mpow uit te proberen na het zoeken naar de beste en meest betaalbare comfortabele over-ear-koptelefoon met de sterkste connectiviteit op alle apparaten. Hoewel ze geen ruisonderdrukking bieden, maar nog steeds een goede geluidskwaliteit bieden voor een betaalbare prijs van €49,99, leek Mpow’s A5.0 Bluetooth-koptelefoon veelbelovend met zijn vele geavanceerde functies.

Nadat ik een tijdje alleen had gewoond en nooit eerder een bluetooth-koptelefoon voor een MacBook of tv had geprobeerd, had ik geen idee wat ik moest kopen en was ik gewoon op zoek naar een goede geluidskwaliteit, een fatsoenlijke prijs, en de meeste belangrijk: sterke connectiviteit die op meerdere apparaten zou werken. Want wie wil er nu nog iemand storen met ‘s avonds laat bellen, video’s of tv kijken?

Als je een nieuwer MacBook- of Apple-product hebt en naar muziek wilt luisteren, vooral als je al jaren aan je snoerkoptelefoon bent vastgemaakt, ben je misschien een van de miljoenen die zich afvragen waarom ze de bluetooth in de eerste plaats alleen hebben verschoven. Soms lijkt het de snelste en gemakkelijkste optie om gewoon op te springen voor een eenvoudige Bluetooth-koptelefoon die de klus zal klaren.

Dus hoe meten de A5.0 Bluetooth-koptelefoons van Mpow zich? We hebben beoordeeld om erachter te komen.

Bestel de MPOW A5.0 Bluetooth headphone voor €49,99 op bol.com

Goedkope koptelefoon goede kwaliteit

Review: Mpow A5.0 Bluetooth koptelefoon

Mpow’s A5.0 Bluetooth-koptelefoon met HD-geluid en rijke bas is duurzaam en comfortabel, gemakkelijk op te vouwen en zeer goed aan te sluiten op alle Bluetooth-compatibele apparaten. De hoofdtelefoon werd geleverd in een rode/zwarte kleur, een zacht etui met een oplaadsnoer en extra jack-kabel, en moet snel worden opgeladen voordat je aan de slag gaat, vooral als je meerdere apparaten wilt aansluiten.

De Bluetooth-koptelefoons van Mpow zijn zo gebruiksvriendelijk dat je zelfs als beginner nauwelijks de handleiding hoeft te lezen (let op: geen suggestie om ze weg te gooien!), en zodra ik op de hoofdknop aan de zijkant (een blauw en rood lampje) zal oplichten) en de bluetooth van mijn telefoon aanzette, waren ze direct verbonden. 0 wacht- of zoektijd. De laptopverbinding duurde wat langer, maar was nog steeds extreem eenvoudig, en vooral vanwege mijn eigen toegegeven gebrek aan ervaring (je kunt hieronder meer lezen over connectiviteit).

De geluidskwaliteit is, vergeleken met de prijs, schoon en helder, met een behoorlijke bas, en zeker hoog voor verschillende apparaten zonder vertragingen, statische of overeenkomende problemen. Als je een echte muziek- en koptelefoonjunkie bent en op zoek bent naar een extreem rijke baskwaliteit en HD of ruisonderdrukking, kom je misschien bedrogen uit. Hoewel sommige gebruikers Mpow A5.0 vergelijken met Beats-kwaliteit of hoger, ben ik het daar persoonlijk niet mee eens.

Ik zou zeggen dat het voor de prijs en waarde buitengewoon goed is, zo niet de beste goedkope koptelefoon met goede kwaliteit, maar je zou geen Apple Airpods-geluid moeten verwachten. Al met al zeer duurzaam, bijna perfecte batterijduur, uitstekend bereik en connectiviteit, geweldige prijs, extreem comfortabel en urenlang afspeeltijd.

Connectiviteit: A+, Levensduur batterij: A+, Bereik: A+, Prijs/waarde: A+, Geluidskwaliteit: B- (cel), B+ (overig), Comfort: A, Duurzaam: A

Productspecificaties

 • Geluidskwaliteit: HD-geluid en rijkere bas
 • Geen actieve ruisonderdrukking
 • Over het oor
 • Opvouwbaar en draaibaar, High-Fidelity
 • 10,97oz
 • Bluetooth-versie: 4.0
 • Bereik: 33 voet (10 meter)
 • Spreektijd: ongeveer 15 uur
 • Afspeeltijd: ongeveer 13 uur
 • Oplaadtijd: 4 uur
 • Laadspanning: 5V
 • Batterijcapaciteit: 420mAh
 • Meegeleverde 3,55 mm audio-jackkabel, zacht stoffen zakje en usb-kabel
Goedkope koptelefoon goede kwaliteit

Over de connectiviteit

Mijn belangrijkste interesse bij het kopen van deze hoofdtelefoon was een sterke connectiviteit tussen meerdere apparaten, vooral voor Apple-producten (zonder statische elektriciteit, vertragingstijd, niet-overeenkomende stemmen of andere problemen) tegen een betaalbare prijs. En alleen voor dat doel zou ik Mpow A5.0 een A+ geven, zodat de klus goed wordt geklaard met het apparaat waarmee je verbinding probeert te maken (zolang het Bluetooth-compatibel is). Veel recensenten hebben beweerd dat de hoofdtelefoon sneller en gemakkelijker wordt gesynchroniseerd dan 300+ modellen die ze bezitten.

Met dat in gedachten is hier een overzicht van enkele vaak gekoppelde apparaten en hun connectiviteit met de hoofdtelefoon (als er een bepaald model of specifiek apparaat is waar je nieuwsgierig naar bent en dat we niet hebben beoordeeld, laat dan gerust een reactie achter of vraag zodat we u kunnen laten weten hoe de connectiviteit kan werken):

Mobiel

Uitstekende en sterke connectiviteit die me in geen enkel gebied of zone een probleem heeft gegeven (met een oud iPhone 6-model), de connectiviteit voor mobiel is beter dan veel duurdere modellen die ik heb geprobeerd en die niet goed lijken te werken of het bereik verliezen (zelfs wanneer u binnen bereik bent), of heeft u over het algemeen problemen waar u niet achter kunt komen. De spreektijd voor de headset is ook geweldig en ongeveer 15 uur, met een goede geluidskwaliteit aan beide uiteinden, en het bereik lijkt dichter bij 50 voet te zijn. Ik heb hier nog nooit een probleem gehad en dit is waarschijnlijk het beste Bluetooth-verbindingsapparaat voor mobiele telefoons dat ik ooit heb geprobeerd. De afspeeltijd van 13 uur is geweldig, het kan echter tot 20 uur duren (van alleen muziek).

TV

Het hangt natuurlijk af van welke tv je gebruikt met Mpow A5.0, maar alles met bluetooth-connectiviteit zou moeten werken om een ​​goede, heldere geluidskwaliteit en sterke connectiviteit te produceren zonder vervelende vertragingen. Als je problemen hebt met de hoofdtelefoon die werkt met je standaard tv-model, moet je een zender kopen en dan zullen ze perfect werken.

Je moet zeker je specifieke tv-model onderzoeken voordat je het koopt, alleen om er zeker van te zijn dat je een bluetooth-functie hebt

Laptop/computer

Aanvankelijk kostte het me ongeveer een uur om de Mpow’s aan te sluiten op mijn MacBook Pro (13 “model eind 2017) – maar let wel, ik moet toegeven dat dit de eerste keer was dat ik zelfs een bluetooth-verbinding met mijn laptop had gebruikt. Dus het was eigenlijk veel gemakkelijker dan ik dacht en toen ik het eenmaal doorhad, kon het gemakkelijk worden gekoppeld en bleef het verbonden. Voor Bluetooth-laptopkoptelefoons is het geluid eigenlijk behoorlijk indrukwekkend, helder en helder. Er is wat statische elektriciteit als je niet actief naar video’s luistert, maar behalve dat, worden lippen en audio perfect gesynchroniseerd en lijken er helemaal geen problemen te zijn. Elke laptop of pc met bluetooth-verbinding werkt met de hoofdtelefoon en produceert dezelfde scherpe kwaliteit.

iPad-producten/Kindle/Alexa

Hoewel ik het niet persoonlijk heb geprobeerd, kunnen iPad-producten op dezelfde manier met de hoofdtelefoon worden verbonden als uw laptop. Ga gewoon naar de “Bluetooth”-instellingen en sluit de Mpow-koptelefoon aan op het gewenste apparaat. Als het binnen bereik is, moet het geluid helder zijn en gelijkmatig worden opgepikt, net zoals bij uw telefoon of computer. Andere gebruikers die de hoofdtelefoon met iPad-apparaten gebruiken, melden dat ze op dezelfde manier werken als laptops, met helder geluid en synchronisatie.

Kindle-producten met bluetooth-connectiviteit werken ook met hoofdtelefoons met sterke connectiviteit, en elk Alexa-product met bluetooth-functionaliteit werkt ook met Mpow A5.0.

PS3/PS4/Xbox

De PS4 vereist een USB-dongle of -zender en is niet compatibel met de Mpow A5.0 Bluetooth-hoofdtelefoon. De PS3 werkt voor bluetooth-connectiviteit, en ze kunnen worden gebruikt voor gaming op Xbox draadloos met bluetooth-verbinding of met de meegeleverde kabel.

Goedkope koptelefoon goede kwaliteit
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Mpow A5.0 Bluetooth koptelefoon: voor- en nadelen

Over het algemeen, vooral voor de prijs, zijn Mpow’s A5.0 over-ear hoofdtelefoons een uitstekende, goedkope koptelefoon met goede kwaliteit in termen van levensduur van de batterij, connectiviteit, duurzaamheid, comfort, bereik, en de geluidskwaliteit voor prijs en waarde is netjes en helder (voor andere apparaten is het erg sterk, voor telefoons, vooral voor mensen met ervaring met audioapparatuur van hogere kwaliteit, kan het tekort schieten). Maar uiteindelijk zijn dit absoluut enkele van de beste Bluetooth HD-geluidshoofdtelefoons voor de laagste kosten met de sterkste verbinding voor elk compatibel apparaat dat u probeert te gebruiken.

Hier zijn enkele belangrijke voor- en nadelen waarmee u rekening moet houden voordat u de Mpow A5.0 Bluetooth-koptelefoon aanschaft:

Pluspunten

 • Comfortabel: ik vond deze extreem comfortabel om te dragen, zelfs voor langere tijd, vooral voor over-ear hoofdtelefoons, ontworpen met eiwit-oorkussens om de oren en het hoofd comfortabel te houden voor langdurig gebruik, ze voelen niet zwaar, strak of vervelend om te dragen
 • Connectiviteit: terwijl het met laptops en tv’s wat tijd kost om verbinding te maken als je een beginner bent, maar als je eenmaal bent gekoppeld, is de verbinding sterk en kun je meerdere apparaten tegelijk aan de koptelefoon koppelen (dwz telefoon en laptop zonder problemen) zolang je binnen bereik bent, de lippen synchroon bewegen met audio en het is absoluut een uitstekende connectiviteit voor tv/pc/laptop- en iPad-gebruikers, het bereik lijkt eigenlijk meer binnen de zone van 50 voet te vallen
 • Geluidskwaliteit: voor de prijs vond ik de geluidskwaliteit behoorlijk, maar het is belangrijk om te onthouden dat dit geen modellen met ruisonderdrukking of extreem “chique” apparaten zijn, dus als je een fervent audioliefhebber bent die hunkert naar HD-geluid en rijkere bas, je hebt misschien het gevoel dat je iets mist met dit model, maar voor de prijs hebben deze zeker nog steeds een rijk, schoon geluid (sommige gebruikers houden van het geluid, dit is een persoonlijke voorkeur en in vergelijking met modellen die veel duurder zijn, voor de prijs, de geluidskwaliteit is goed, persoonlijk was ik het niet eens met gebruikers die kwaliteit vergelijken met Beats)
 • Oplaadtijd: de oplaadtijd van deze koptelefoon is uitstekend, je lijkt bijna niet meer bij te houden hoe lang je ze hebt gebruikt zonder een nieuwe lading, zelfs als je verbinding maakt met meerdere apparaten (13 uur ononderbroken muziektijd, 15 uur ononderbroken gesprekstijd)
 • Uitstekende prijs en waarde: voor iets minder dan $ 35 is dit vrijwel de sterkste Bluetooth-hoofdtelefoon die je kunt krijgen op het gebied van geluid, verbinding, algehele kwaliteit, duurzaamheid, specificaties en functie
 • Extreem duurzaam: de hoofdtelefoon wordt geleverd met een net zijden reisetui, is gemakkelijk op te vouwen en is gemakkelijk mee te nemen onderweg
 • Goed voor hardlopers en sporten: hoewel ze niet specifiek als “zweetbestendig” op de markt worden gebracht, worden deze door veel sportfans gebruikt en geliefd, en hardlopers beweren dat ze ze veilig en zonder problemen gebruiken
 • Uiterst gebruiksvriendelijk en geweldig voor beginners
 • Geweldige microfoonontvangst zonder vertragingen of drops aan beide kanten of problemen met bellers die je horen (dat heb ik ervaren)
 • Wordt ook geleverd met snoer voor het geval je ze niet als bluetooth-koptelefoon wilt gebruiken

Minpunten:

 • Geen actieve ruisonderdrukking: gezien de prijs kan je niet echt kieskeurig zijn over zoiets, als je andere luide buren, huisgenoten of veel straatlawaai hebt, zullen deze koptelefoons andere niet volledig opheffen geluid
 • De baskwaliteit en het algehele geluid kunnen zeker sterker zijn, dus als je op zoek bent naar een model met sterke connectiviteit en HD-geluid en rijkere bas, wil je misschien een investering doen in een duurder bluetooth-model
Goedkope koptelefoon goede kwaliteit

Is de Mpow A5.0 hoofdtelefoon een winnaar?

Als je op zoek bent naar een goedkope koptelefoon met goede kwaliteit met sterke verbinding zonder tussen verschillende apparaten, een heldere oplossing, comfort en een geweldige batterijduur, dan ik enige ondersteuning Mpoover-ear-koptelefoon aanbevelen. De prijs van €49,99 is eigenlijk vrij vrijgegeven, gezien hoe deze werken voor perfecte verbindingen en heldere audio met bluetooth-compatibele laptops, pc’s, Alexa-apparaten, gaming, Kindles en tv’s.

Met je mobiele telefoon is de verbinding en het bereik sterker en beter dan modellen die ik heb beschikking in het bereik van $ 300 +. Voor over-ear hoofdtelefoons zijn ze niet alleen perfect voor reizen, sporten en onderweg, ze zijn ook extreem comfortabel op het hoofd en de oren, zelfs voor lange tijd.

De kwaliteit is niet perfect, maar met de waarde is extreem goed en dat maakt het een uitstekende goedkope koptelefoon met goede kwaliteit , vooral voor andere apparaten dan mobiele telefoons Zeker ben ik erg blij met de aankoop van mijn Mpow Bluetooth-koptelefoon en zou ik deze absoluut aanbevelen. De beoordelingen te mooi om waar te zijn voor de prijs, maar nu ik ze uit de eerste hand heb ervaren, moet ik het ermee eens zijn en ze een duidelijke 5/5 geven als het beste dat je voor je geld kunt krijgen in deze categorie.

U leest: Goedkope koptelefoon met goede kwaliteit: de MPOW A5.0

Ook populair: Google Nest Hub 2 review: overtreft hij zijn voorganger?

Dit vind je misschien ook leuk: