Goedkope nepnagels kopen? Bestel een set voor €4,99!

goedkope nepnagels

Ben je op zoek naar mooie, betaalbare kunstnagels? Bij Bol.com worden diverse setje smet nepnagels verkocht voor een mooi prijsje. Deze sets bevatten genoeg nagels in verschillende formaten. Ze zijn eenvoudig aan te brengen met nagellijm. Je hoeft geen bezoek te brengen aan een manicure om er verzorgd bij te lopen, gebruik gewoon een setje kunstnagels! 

Houd jij van mooie, verzorgde nagels? Dan kan kunnen goedkope nepnagels een uitkomst zijn. Je kan zo online bestellen in allerlei kleuren, van naturel tot neon roze. Hierdoor kun je bij je outfit de perfecte nagels creëren! Zo kan je de Fing’Rs Basis nagels bestellen voor €4,99. Dit zijn basisnagels welke je zelf kan voorzien van je favoriete kleur nagellak. Ze blijven muurvast zitten met speciale nagellijn, waardoor je er dagenlang plezier van zult hebben. Nog een voordeel: nagellak blijft op kunstnagels perfect zitten! Je bent dus in een klap klaar zonder veel geld uit te hoeven geven aan een manicurebezoek.

Goedkope nepnagels kopen? Bestel de Fing’Rs Basis set voor €4,99 online!

goedkope nepnagels set

bestel knop 2

Goedkope nepnagels in unieke designs

Kunstnagels hoeven niet duur te zijn. Je kan een pakje met prachtige nepnageltips aanschaffen waar je dagenlang plezier aan beleeft. Ideaal voor nagelbijters die een speciale gelegenheid hebben, of voor een weekje onbezorgd vakantie! Je kan bij Bol terecht voor goedkope nagels. Zo zijn er diverse tips te koop vanaf €2,95. Zoek je een set waar je alle kanten mee op kunt, dan is de Fing’Rs Basis een goede optie. Een pakje met 28 nageltips kost €4,99. Je kan ze eenvoudig lakken in jouw favoriete kleur. Op deze manier kun je jouw look precies afstemmen op de outfit die je draagt. Creëer zelf een professioneel gemanicuurde en verzorgde look met deze nagels!

Kunstnagels kopen

Voor allerlei soorten beauty artikelen kan je bij de nummer 1 webwinkel van Nederland terecht. Of het gaat om een gezichtsmasker, wenkbrauw mesjes, glasvijlen of make-up artikelen, het assortiment is ruim en voordelig geprijsd. Het adres om jezelf op iets leuks te trakteren! Heb je een feestje of een speciale gelegenheid? Dan zijn de goedkope nepnagels voor nog geen 5 euro een aanrader!  Maar je kunt allerlei soorten designer nails kopen. In een set zitten 28 nepnagels, speciaal geschikt voor korte nagelbedden. Ideaal voor mooie, verzorgde nagels! Neem ook eens een kijkje voor andere beauty producten, als maskers, make-up en verzorgingsartikelen!

goedkope nepnagels

bestel knop 2

Andere nagelproducten bestellen

Nagelproducten zijn er in alle soorten en maten te koop bij Bol. Ga jij voor een nagelvijl of een lakje in jouw favoriete kleur? Kom dan gerust eens kijken. Vaak zijn er leuke aanbiedingen wat een hoop geld scheelt ten opzichte van de reguliere prijzen in de winkels. Bovendien kan je de producten vanuit je luie stoel bestellen en worden ze supersnel bezorgd, vaak de volgende dag al. Een fijn adres voor nagelliefhebbers en beautyliefhebbers!