Groene lippenstift wordt roze met de Lipstick Excellent

groene lippenstift wordt roze

Heb jij weleens gehoord van een magic lipstick, een ph lipstick of kleur veranderende lippenstift? Ik ben groot fan van dit soort producten. Het zijn lippenstiften die een prachtige kleur afgeven en lang blijven zitten. Daarnaast verzorgen ze ook veel meer dan een normale lipstick. Mijn all-time favoriete lip product die van kleur verandert is de Lipstick Excellent van Lavertu. Deze groene lippenstift wordt roze wanneer je hem aanbrengt. Het mooie is dat hij zich aanpast naar de ph waarde van jouw lippen, dus de kleur wordt prachtig warm op een manier die goed bij je past. Daarnaast bevat het ook nog eens verzorgende ingrediënten als Aloë Vera, Lanoline en Bijenwas. Naast groen is de balsem ook in andere kleuren verkrijgbaar die allemaal roze kleuren, maar net even in een andere tint. Zoek jij zo’n magische lippenstift die lang blijft zitten en goed verzorgt? Dan kan ik de Lavertu lippenbalsem van harte aanbevelen. Je kan hem voor €12,99 bij Bol.com bestellen.

De Excellent groene lippenstift wordt roze, maakt lippen zacht en blijft prachtig zitten!

Mijn favoriete kleur veranderende lippenstift

De Lipstick Excellent Hydraterende lippenbalsem is verreweg mijn favoriete kleur veranderende lippenstift. Bij gewone lippenstiften voelt het toch als een soort laagje wat je op je lippen smeert. Deze lippenstift verandert meer de kleur van je lippen doordat het zich aanpast aan de ph waarde, waardoor het niet alleen veel mooier en natuurlijk oogt, maar ook langer op z’n plek blijft zitten. Ik krijg heel veel vragen wat voor lippenstift ik draag. Als ik vervolgens de groene lipstick laat zien zie je mensen wel even gek opkijken! Wat me ook aanspreekt is het verzorgende aspect, je lippen voelen heerlijk zacht wanneer je de balsem hebt aangebracht. Dit komt mede door de Aloë Vera, Lanoline en Bijenwas. Ik kan niet anders zeggen dat dat ik enorm fan ben van deze lippenstift en dat dit de vaste vervanger is van de reguliere lipsticks.

groene lippenstift wordt roze

Welke roze tint kies jij?

Het leuke aan de Lavertu lippenbalsems is dat ze in diverse kleuren verkrijgbaar zijn en dus ook diverse tinten roze afgeven. De witte lipstick kleurt de lippen fris roze, de groene lipstick wordt warm roze in cyclaam, blauw stralend fuchsia en geel wordt zalmroze. Je bepaalt dus zelf de kleurnuance die bij je karakter en stemming past. Ik vind ze allemaal even mooi, maar ik pak stiekem de groene lipstick toch wel het vaakst erbij. De warme tint past gewoon heel goed bij mijn huidskleur. Ja, ik ben ontzettend tevreden met deze Lipstick Excellent van Lavertu en ik kan hem iedereen die op zoek is naar een kleurveranderende lippenstift van harte aanbevelen!