Guerlain Bloom Of Rose review

Guerlain Bloom of Rose parfum review
Guerlain Bloom of Rose parfum review

Hallo, geurliefhebbers! Ik ben nu in Italië in Napels en de vibe hier is GEWELDIG. Het weer geeft me de mooiste uitzichten op het strand en de zonsondergang. Ik reisde niet alleen, duh. Twee parfums vergezellen me, de eerste is mijn nieuwste favoriet: Mon GUERLAIN Bloom of Rose. De tweede zul je binnenkort leren kennen! Ik weet wat je nu denkt … “Nog een rozengeur?”​ De muze van dit parfum is Angelina Jolie – ik ben een grote fan van haar -. Ik denk dat die vrouw de incarnatie is van natuurlijke schoonheid, charisma en kracht, maar de meeste mensen zouden zeggen dat ze haar niet vrouwelijk vinden vanwege al haar tatoeages. Laten we verder gaan met het sap! In deze Guerlain Bloom Of Rose review vertel ik jullie alles over deze overheerlijke rozenparfum die net even anders is – en beslist niet ruikt naar je oma.

Eerste indruk van de Guerlain Bloom Of Rose parfum:

Meestal begin ik te zeggen hoe geweldig de fles is en hoe prachtig ik hem vind, dus laten we erover praten. De fles is identiek aan de klassieke My GUERLAIN, behalve de kleur van het lint op de dop. De gouden kleur maakt hier plaats voor roze, wat ik geweldig vind om je weg te vinden als je beide versies hebt. En als je, net als ik, de verhalen over de flessen leuk vindt, volgen hier een paar woorden uit het huis van GUERLAIN:

“De” quadrilobed “fles, gemaakt in 1908, heeft zichzelf bewezen als een iconische fles van het huis. Strak en grafisch, het is geïnspireerd op de fles van een alchemist en dankt zijn naam aan de stop die in de massa is verwerkt om een ​​vorm te krijgen die lijkt op vier lobben. Een eeuw later, gesublimeerd door een luxueus gewicht van glas en een gouden ornament, biedt deze fles een contrast tussen de kracht van de strakke lijnen en de sensualiteit van de rondingen, en drukt meer dan ooit de vrouwelijkheid van vandaag uit.​

Ik hou van simpel. Hoe eenvoudiger hoe mooier, en deze fles past perfect in je schijf en bij je pinkcollectie, aangezien de fles transparant is, maar de geur een beetje babyroze is, een heel lichtroze.

Guerlain Bloom Of Rose review

Een warme mix van citrus, roos, lavendel en vanille

Dit parfum is een oriëntaalse geur. Laten we eens een duik nemen in de geurnoten!

  • Topnoten zijn: Mandarijn, zwarte bes, groene appel .
  • Hartnoten zijn: Roos – Jasmijn Sambac – Carla lavendel- Neroli.
  • Basisnoten zijn: Australisch sandelhout – vanille – witte musk.

De combinatie van Lavendel, Sambac jasmijn, Sandalwood uit Australië en Vanilla Tahitensis uit Papoea-Nieuw-Guinea maken het uniek en, vind ik, heel modern. Voor deze nieuwe editie “Bloom of Rose” vinden we de originele noten van de essentie My GUERLAIN. We zijn echter op een lichtere geur. Het is vluchtiger, maar ook een frissere Eau de Parfum. Ik kreeg het in december en ik kan je vertellen, of in ieder geval voor mij, dit is een soort geur voor het hele jaar. Neroli en roos geven een sprankelende en revitaliserende kant waar ik van hou!

Toen je het voor het eerst bespuitte, was het eerste dat ik kreeg gedurende de eerste paar seconden citrus. Het volgende dat ik kreeg was een soort frisse rozengeur, dan krijg je de lavendel en dan komt de vanille.

Mijn Guerlain Bloom Of Rose review geeft deze parfum 4 sterren

Ik hou wel van deze geur. Het is een frisse, jonge en moderne geur. Het maakt je dag fris, het ruikt heel natuurlijk en helemaal niet synthetisch. De fles is niet helemaal mijn favoriet, omdat hij zwaar aanvoelt in de tas. Ik geloof nog steeds dat de originele geur veel beter is dan deze heruitgave in bloesemroos. Gaat het een hele dag mee? Het antwoord is nee, je moet het opnieuw spuiten, zelfs als het vast komt te zitten in de doeken. Uiteindelijk is dit een van de beste rozenreleases in de wereld van parfum Ik raad het TOTAAL aan, als je van bloemige frisse, vooral rozengeuren houdt. Ja, mijn Guerlain Bloom Of Rose review geeft deze parfum een dikke 4 sterren!

Ook populair: Beste Guerlain parfum: dit zijn de 3 bestverkochte geuren!