Haar groeit langzaam? Gebruik NISIM Fast shampoo!

haar groeit langzaam

Ben jij ook iemand waarbij het haar niet al te snel wilt groeien? Zelf groeit mijn haar gemiddeld 0.5 tot 1 cm per maand. Dit is niet veel, voordat ik mijn haar op de gewenste lengte heb moet ik veel geduld hebben. Ik heb veel verschillende tips en trucs gebruikt om mijn haargroei te stimuleren, waaronder hoofdmassages, castor- en kokosolie behandelingen op mijn hoofdhuid, voedingssupplementen zoals Silicium en andere trucs als satijnen kussenslopen. Voor mij lijkt dit allemaal een minimaal verschil te maken. En toen stuitte ik laatst op een product waar ik nog nooit van gehoord had: de NISIM Fast Hair Kuur. Deze kuur bestaat uit een speciale shampoo en conditioner die de haargroei tot 45% kan versnellen. Dat klinkt interessant! De afgelopen drie maanden heb ik deze set uitvoerig getest en in dit artikel deel ik mijn ervaring. Je kan de Fast shampoo in elk geval voor €36,90 op Bol.com bestellen. Mijn ervaring is dat je ongeveer 3 weken met de set doet (en ik heb lang haar).

haar groeit langzaam

Haar groeit langzaam? Gebruik de Fast shampoo voor 45% snellere haargroei!

Een shampoo om haargroei te stimuleren

Zoek jij een manier om je haargroei een echte boost te geven? Ik zit inmiddels in en jarenlange zoektocht naar een hulpmiddel voor snellere haargroei. Wat er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit springt is de NISIM Fast shampoo en conditioner. Dit is een speciale shampoo met ingrediënten die de haarwortels zodanig voeden dat het groeien van het haar met 45% versneld kan worden. Er zitten geen sulfaten in maar wel biotine en 100% natuurlijke aminozuren die het haar een echte boost geven. De bedoeling is dat je elke dag je haar met deze kuur wast. Dat is nogal een opgave, maar ik heb het ervoor over als de resultaten voor zich spreken. Inmiddels ben ik drie maanden verder en ik kan met zekerheid zeggen dat dit product goed werkt. Als je ook YouTube videos zoekt met reviews, zie je vrijwel alleen maar positieve reacties. Ik snap nu waarom!

Hoe snel is mijn haar gegroeid?

Toen ik begon met de shampoo had ik net hairextensions gezet. De afstand van mijn hoofdhuid tot aan de bondings was 1.8cm. Na twee weken reikte deze afstand al tot 2.5 cm, dit is hoe snel mijn haar ongeveer normaal per maand groeit! Na een maand kwam ik uit op 3.2 cm, dus je kan zeggen dat mijn haar gemiddeld 1.4cm is gegroeid. Dit vind ik voor mijn doen een indrukwekkend resultaat. Nu, na drie maanden is mijn haar maar liefst bijna 5 centimeter langer. Ook merk ik dat mijn haar zachter aanvoelt en meer glanst. In elk opzicht heb ik het idee dat dit product mijn haar gewoon ontzettend goed voedt. Ook vind ik het idee dat er geen sulfaten en andere schadelijke stoffen in zitten erg fijn. Ik ben van plan voorlopig nog even door te gaan met deze shampoo.

Kortom, je haar groeit langzaam en je wilt dit snel langer zien, dan kan ik van harte deze set aanbevelen. Natuurlijk, de prijs is niet niks en het dagelijks wassen is soms een struggle. Maar voor mij persoonlijk geldt dat ik de resultaten belangrijker vind, en die zijn er zeker!

Dit vind je misschien ook leuk: