Haar kammen na het douchen? Gebruik de Wet Brush!

haar kammen na douchen

Heel toevallig ontdekte ik een haarborstel die mijn leven veranderde. Ernstig! Ik zal nooit meer een andere haarborstel gebruiken. Dit is hem. Dit is een relatie voor altijd! Dus, laat me je wat achtergrondverhaal geven voordat we duiken in de geneugten van de Wet Brush Speed ​​Dry Hair Brush! Er is hier enige ironie, want deze borstel is gemaakt voor degenen die een föhn gebruiken, omdat het een geventileerd ontwerp heeft waardoor lucht erdoorheen kan stromen, wat op zijn beurt zorgt voor snellere droogtijden. De ironie hier is dat ik mijn haar niet droog föhn. 99% van mijn tijd droog ik mijn haar aan de lucht! Ik föhn af en toe, zodat mijn golven en krullen zachter zijn, maar de meeste dagen laat ik mijn haar gewoon aan de lucht drogen. Ik kocht dit omdat mijn zus enthousiast was over hoe fijn het was om het haar te kammen na het douchen. Ik begon het op mijn natte haar te gebruiken om te ontwarren en ik moet toegeven, hier ben ik aan verslaafd!

Haar kammen na douchen

Nat haar kammen na het douchen was nooit zo makkelijk

Ik gebruik meestal een peddelborstel om door mijn haar te borstelen, maar dit is zooooooooo veel zachter. Ik werp als een poedel, maar telkens als ik deze borstel op mijn natte haar gebruik, glijdt hij als boter door mijn haar! Geen wirwar of knoop is te groot voor deze topper! Het maakt mijn haar en de klitten die erin zitten in een enkele beweging superglad! Het kost echt geen moeite om mijn haar hiermee te ontwarren. Ten tweede heb ik hiermee minimale haaruitval. Ik heb meestal een aantal lokken in mijn haarborstel nadat ik heb geborsteld, maar bij deze borstel is er helemaal geen haarverlies! Zelfs geen streng! Er is echt geen coupe te gek voor dit ding, het glijdt gewoon heel schoon en soepel door het haar.

Ik hou van dit ding. Helemaal geweldig voor iedereen met stijl haar, krullen of golven. Koop er een! U zult er geen spijt van krijgen.

Ook populair: Bobbi Brown oogcreme review: dé primer voor concealer!

Dit vind je misschien ook leuk: