Haar sneller laten groeien? Gebruik Fast shampoo!

haar sneller laten groeien met fast

Je kent het probleem: je gaat naar de kapper en vroeg om de dode punten te knippen en vervolgens is er 15cm af en heb je spijt. Dit is ook wat mij overkwam afgelopen zomer. Ik had zo hard mijn best gedaan om mijn haar gezond te laten groeien, maar alles (en meer) ging er net zo hard weer af. Ik ging op zoek naar een methode om haar sneller te laten groeien en ik kwam uit bij Fast shampoo. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om haar sneller te laten groeien. Ik besloot de shampoo te bestellen en heb hem drie maanden uitgeprobeerd. In dit artikel deel ik mijn ervaring met deze shampoo!

Haar sneller laten groeien? Besel de Nisim Fast Hair kuur voor €36,90!

Wat is de NISIM Fast Hair Kuur?

De NISIM Fast Hair Kuur bestaat uit een shampoo en conditioner die zodanig zijn samengesteld met voedingstoffen die de haargroei met 45% kan versnellen. Het is een sulfaatvrije shampoo, wat op zich al heel fijn is, en daarnaast bevat het andere voedende stoffen als biotine en 100% natuurlijke aminozuren. De bedoeling is dat je elke dag (ja, elke dag!) je haar wast met de shampoo en conditioner. Wil je liever niet elke dag je haar wassen? Dan kan je er supplementen uit dezelfde lijn bij bestellen. Zelf heb ik gekozen om dagelijks mijn haar te wassen. Dat was een hele uitdaging, want ik was normaal mijn haar ongeveer 1 keer per 4 dagen. Maar goed, als je iets doet moet je het goed doen en gezien ik het ervoor over had als mijn haar dan echt sneller ging groeien, heb ik het geprobeerd.

Ging mijn haar sneller groeien door NISIM Fast shampoo?

Hier kan ik heel kort en krachtig over zijn: JA! Ik heb mijn haar opgemeten toen ik begon met de kuur. Ik had toen net extensions ingezet, dus ik kon goed meten vanaf te hoofdhuid tot de bonding. Die was toen ongeveer 1.8cm. Binnen twee weken was deze afmeting 2.5cm. Nog eens twee weken later zat ik op 3.2 cm. Dat is ruim 1.4 cm gegroeid in een maand! Dat lijkt misschien niet veel, maar normaal gesproken groeit mijn haar gemiddeld tussen de 0.5 en 1 cm. Dit is dus wel degelijk een verschil. Daarnaast merkte ik hoe gezond en sterk mijn eigen haar eruit zag. Nu moet ik toegeven, de flessen zijn duur. €36,90 is niet niks. Ik deed ongeveer 3 weken dagelijks met deze flessen. Nu heb je niet veel nodig, ongeveer de afmeting van een muntje en dat is ook genoeg. Ik vind het zelf, gezien de resultaten, de prijs zeker waard.

Wil jij snel en effectief je haar sneller laten groeien? Dan kan ik je van harte de NISIM Hair kuur aanbevelen. Ik heb veel methoden en supplementen grobeerd, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit!