Haar te kort geknipt? Gebruik de Fast shampoo!

haar te kort geknipt

Een gouden tip die ik altijd meegeef aan mensen wanneer ze zeggen dat het haar te kort geknipt is bij de laatste kappersbeurt: gebruik de Fast shampoo van NISIM! Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om het haar in een korte periode snel te laten groeien. Dit komt mede door de ingrediënten, waaronder biotine en 100% natuurlijke aminozuren, die de hoofdhuid zodanig voeden dat de haargroei met 45% versneld wordt. Ook bevat de shampoo geen SLS, wat nog eens extra schade aan het haar beperkt. In dit artikel ga ik meer vertellen over het product, hoe je het gebruikt en wat mijn persoonlijke ervaring ermee is. Je kan de kuur in elk geval bij Bol.com voor €36,90 bestellen. Dit is een hoop geld voor een shampoo, maar als de resultaten er zijn vind ik het het geld waard. Zelf doe ik ongeveer drie weken met een fles. Laten we voorop stellen dat de shampoo en conditioner in elk geval al heerlijk ruiken, goed schuimen en je haren fris achterlaten wanneer je ze gewassen hebt. Maar wat voor resultaten heeft deze haar kuur mij exact opgeleverd? Ik ga het je hieronder allemaal vertellen.

haar te kort geknipt

Haar te kort geknipt? Bestel de Fast hair kuur voor 45% snellere haargroei bij Bol.com!

Hoe snel groeit je haar met de NISIM Fast haar kuur?

Dat is natuurlijk waar het om gaat. Zelf groeit mijn haar gemiddeld tussen en half en 1cm per maand. Dat is niet veel en dan ook meteen de reden waarom ik regelmatig op zoek ga naar haargroei producten. De NISIM Fast shampoo en conditioner hadden toch wel zoveel goede reviews op YouTube van mensen die het geprobeerd hadden, dat ik me er ook aan besloot te wagen. Een nadeel van de kuur is het feit dat je elke dag je haar ermee moet wassen. Maar mocht dat het enige zijn, dan kan ik ermee leven. Er is ook een mogelijkheid om de kuur te doen zonder elke dag het haar te hoeven wassen, dan kan je er supplementen bij bestellen die hetzelfde resultaat beloven. Ik heb in elk geval braaf afgelopen drie maanden elke ochtend mijn haar gewassen. Ik kon goed de resultaten meten omdat ik hairextensions had gezet. De afstand tussen mijn hoofdhuid en de bonding kwam toen ik begon uit op 1.8 cm. Na vier weken was dit 3.2 cm. Mijn haar is toch al 1.4cm gegroeid. Nu, drie maanden verder, meet ik bijna een afstand van 5 centimeter. Dat vind ik een fantastisch resultaat, gezien mijn haar niet snel groeit van nature. Daarnaast lijkt de conditie van mijn haar verbetert. Het glanst meer en ziet er sterker en gezonder uit.

Zeg te kort geknipt haar snel vaarwel

Heb jij nu ook de behoefte om je te kort geknipte haar snel te laten groeien, dan is de NISIM Fast haar kuur het allerbeste middel wat ik tot nu toe gevonden heb. En ik heb best veel verschillende producten en methoden geprobeerd, variërend van kokos- en castorolie maskers tot satijnen kussenslopen, van omgekeerde hoofdhuid massages tot voedingssupplementen voor het haar. De Fast shampoo is een klinisch bewezen product en niet voor niets is er zoveel lof op YouTube over te vinden. Wanneer je haar te kort geknipt is wil je nou eenmaal een snelle oplossing. Ik heb om mij heen ook vriendinnen gezien die de kuur uittestten en zij waren ook zwaar onder de indruk. Ik kan je dan ook van harte aanbevelen om deze methode uit te proberen, voordat je het weet ben je van je korte kapsel af en zijn je haren weer mooi lang!