Haar volume producten die écht werken!

haar volume producten

Ben ij op zoek naar een goed product om in een handomdraai meer volume in je haar mee te creëren? Zelf heb ik van mezelf sluik haar. Dit betekent dat het vaak recht toe recht aan naar beneden valt zonder enig model erin. Daarom ben ik al tijden op zoek naar haar volume producten die zorgen voor meer model. Ik heb inmiddels vele diverse producten uitgeprobeerd, voornamelijk hairspray’s die extra volume beloven. Dat boog ik mijn hoofd voorover, sprayde wat haarspray erin en soms toupeerde ik het een beetje met een fijne kam. Ik vond dit geen fijne methode. Niet alleen heeft de hairspray meestal een chemisch luchtje, je haar wordt er keihard van en het touperen is ook niet het allerbeste voor je haar. Een vriendin van mij wees op een droogshampoo die zelfs nog meer volume kan creëren in het haar zonder te hoeven touperen en zonder dat het haar hard wordt, namelijk de Batiste Extra Volume Droogshampoo . Je kan een fles voor €10,69 bij Bol.com bestellen.

haar volume producten

Haar volume producten die écht werken? Kies voor de populaire Batiste Extra Volume Droogshampoo!

Waarom kiezen voor de Batiste Extra Volume Droogshampoo?

Van alle producten die ik eprobeerd heb om extra volume in mijn haar te krijgen vind ik de Batiste droogshampoo voor extra volume verrweg het fijnst. Het is een droogshampoo voor alle haartypen en het werkt als volgt: je sprayt een beetje droogshampoo in het haar, je wacht een aantal seconden en masseert het product in het haar. En je ziet direct het resultaat: een enorm volume in je haar! Het is een fijnere methode dan haarspray, omdat je haar er niet keihard van wordt, maar wel het volume erin kan houden. Daarnaast ziet je haar er fris gewassen uit, dus het ook nog eens ideaal wanneer je dat extra dagje haren wassen wil overslaan. Tenslotte is het geurtje niet zo penetrant als die van een haarspray. Ja, op alle vlakken vind ik deze droogshampoo vele malen prettiger in de werking dan andere haar volume producten. Als ik dan echt een nadeel moet noemen? Dan is dat dat de spray bij elke dag gebruiken natuurlijk na een aantal weken alweer leeg is. Maar dat probleem heb je met andere sprays natuurlijk ook. Ik vind dit product zijn geld dan ook dubbel en dwars waard.

Wat andere klanten zeggen over de Batiste Extra Volume Droogshampoo

Ik heb allang gemerkt dat andere mensen deze fantastische droogshampoo ook al geprobeerd hebben, want het stikt van de positieve reviews op internet. Ook bij Bol lees je dat klanten blij zijn met dit product. Ze vinden dat het doet wat het belooft en dat het voor lekker veel volume zorgt in een handomdraai. En dat is ook precies wat het product doet! Kortom, zoek jij haar volume producten die het haar niet schaden maar juist opfrissen, die geen sterke lucht hebben en het haar keihard maken? Probeer zelf dan ook eens de Batiste Extra Volume Droogshampoo, want voor mij is dit het allerbeste middel om binnen enkele seconden veel volume te krijgen wat ook nog eens de hele dag door goed blijft zitten

Dit vind je misschien ook leuk: