Haargroei pillen van Kruidvat: ik nam ze 3 maanden en dit gebeurde er!

haargroei pillen van kruidvat

Mijn haar en ik hebben veel meegemaakt. We hebben talloze break-ups en make-ups meegemaakt – van slechte kapsels, chemische bezuinigingen door te veel bleken, dunner worden en wat voelt als een leven lang mijn haar laten groeien om te herstellen van het trauma. Ik heb mijn fijne haar gebleekt sinds ik 14 was, en was echt vergeten hoe het voelde om gezond haar te hebben. Ik kwam op een punt waarop ik naar mijn haar keek en besefte dat de beachy blondine waar ik zo dol op was het levenloze, doffe, broze haar dat ik had niet waard was. Na jaren van deze haat-liefdeverhouding ben ik gewoon gestopt. Ik nam niet eens de moeite om mijn haar weer bruin te verven, of de harde wortels te mengen om de overgangsperiode te verzachten. Mijn haar zag er een goed jaar super gek uit, totdat ik het afhakte en besloot om fris te beginnen. Daarbij haalde ik haargroei pillen bij Kruidvat om dit proces te versnellen: de Sugar Bear Hair Vitamins. Een potje kan je bij Kruidvat halen, maar ook voor het gemak bij bol.com bestellen, niet elke Kruivat heeft ze en bij Bol kan je voordeliger een 3-pack bestellen.

Haargroei pillen Kruidvat

Werken Sugar Bear Hair-vitamines?

Toen ik aan dit experiment begon, kreeg mijn cynisme de overhand en was ik super opgewonden om alle beweringen over haargroei te ontkrachten die ik keer op keer heb gehoord en geloofd. Hoewel ik dol ben op kauwvitaminen en het feit dat Sugar Bear Hair-vitamines veganistisch zijn, was ik ook erg sceptisch over de gedurfde marketingtactieken van het merk. Ik was tenslotte ooit een kwetsbaar persoon die viel voor soortgelijke “snelle oplossingen” en te dure producten. Om nog maar te zwijgen van een klein geheimpje: de meeste influencers die reclame maken voor haargomachtige producten dragen haarextensies.

Ik denk niet dat er een magische pil (of gummy) is die haaruitval of onvolgroeide haargroei oplost, tenzij er natuurlijk een groter gezondheidsprobleem is. Regelmatig trimmen, een gezond dieet en het verminderen van hitte en schade is het koude harde geheim van dit mysterie. Mijn reeds bestaande gedachten over Sugar Bear Hair itamins zorgden ervoor dat ik dit experiment vanuit een bevooroordeeld perspectief begon, maar ik beloofde mezelf dat ik het een eerlijke kans zou geven. Daarom besloot ik deze haargroei pillen van Kruidvat een kans te geven. Dus, werken Sugar Bear Hair-vitamines? Ik heb ze 3 maanden geprobeerd (dit wordt ook bij het product geadviseerd) en dit is wat er is gebeurd.

Maand 1
Vanaf de eerste hap was ik gecharmeerd van deze heerlijke kleine blauwe lekkernijen. De Kardashians hadden gelijk over de smaak, dat zal ik ze geven. Mijn vriend wilde ze proberen en at uiteindelijk 3 dagen van mijn voorraad. Ik moest hem afschrikken en kwam zelf op een punt waarop ik googelde: “Kun je een OD op gummy-vitamines?” Blijkt dat het consumeren van te veel van deze slechte jongens ernstige bijwerkingen kan veroorzaken, dus ik beloofde mezelf dat ik me aan de aanbevolen portie zou houden.

Ik kan niet echt veel zeggen over de resultaten van mijn eerste maand, omdat de vooruitgang minimaal was. Ik merkte eerlijk gezegd geen verschil. Waar ik wel tegen kan spreken, is dat ik ontdekte dat het vormen van een ritueel gericht op het liefhebben van je haar me in staat stelde andere gezonde gewoonten te creëren zonder het te beseffen. Door elke dag de gummies te consumeren, voelde ik me zo verantwoordelijk, voordat ik het wist, was ik bezig met het wassen van haar, het omarmen van warmteloze kapsels en over het algemeen mijn haar met meer vriendelijkheid behandelen.

Maand 2
Ik begon resultaten te ervaren in de tweede maand, ja! Mijn huid voelde extra gehydrateerd aan. Ik verwachtte eigenlijk geen verbetering van mijn huid tijdens het eten van Sugar Bear Hair-vitamines, dus dit was een leuke verrassing. Ik merkte ook dat mijn haar sterker aanvoelde, een grote elasticiteit en een mooie glans had en heel goed een stijl vasthield. Ik heb zeker veel complimenten gekregen over hoe gezond mijn haar eruit zag, maar niemand merkte een verschil in lengte op.

Zoals ik al eerder zei, zorgde het nemen van deze vitamines ervoor dat ik op andere manieren een gezonde haarroutine creëerde. Ik verkortte mijn wastijd en gebruikte maar één keer in de twee weken warmte op mijn haar, wat een enorme overwinning voor mij is.

Maand 3
In mijn derde suikermaand ervoer ik de meest veelbelovende resultaten. Ik dacht niet dat mijn haar echt zo gegroeid was, maar nadat ik mijn foto van maand 3 met maand 1 had vergeleken, merkte ik zeker een verschil in lengte op. Mijn haar voelde en zag er ook een stuk beter uit! Ik merkte meer gewicht in mijn haar en mijn paardenstaarten zagen er super dik uit in vergelijking met normaal.

Haargroei pillen Kruidvat

Dus … werken Sugar Bear Hair-vitamines?

Ik ben ontzettend enthousiast over deze kauwvitamines. Ze zijn niet alleen heerlijk qua smaak, wat een leuke bijkomstigheid is, deze haargroei pillen van Kruidvat zorgen wel degelijk voor langer en sterker haar! Ik zou wel adviseren om het minimaal drie maanden een kans te geven, gezien mijn resultaten in maand 2 en helemaal maand 3 enorm zichtbaar werden. Al met al heb ik inmiddels een nieuwe pot besteld bij bol.com, want ik vind de resultaten zodanig positief dat ik er graag mee door ga!

Ook populair: Zuivere Lavendelolie kopen? Bestel pure Lavendelolie online!