Haargroei shampoo nr 1 : Fast shampoo

haargroei shampoo

Ben jij op zoek naar de ultieme shampoo om je haar sneller mee te laten groeien? Zelf heb ik inmiddels ontelbare producten uitgeprobeerd voor een snellere haargroei. Deze producten varieerden van satijnen kussenslopen tot maskers van natuurlijk olieën als kokosolie en castorolie, van hoofdmassages tot voedingssupplementen zoals vitamine B. Bovengenoemden dienen voor mij alleen als hulpmiddel. Zoek jij echt een gerichte haargroei shampoo waarvan je haar sneller groeit in een korte tijd, dan kan ik de NISIM Fast Shampoo van harte aanbevelen. Dit product belooft je haargroei tot 45% te versnellen. Ik heb de kuur inmiddels drie maanden uitgeprobeerd en in dit artikel ga ik meer informatie geven over de kuur inhoudt, of het zijn geld waard is en wat mijn resultaten zijn. Voorop gesteld, de shampoo is bij Bol voor €36,90 te bestellen.

haargroei shampoo

Bestel de Fast haargroei shampoo kuur voor €36,90 bij Bol.com!

Waarom is NISIM Fast de beste haargroei shampoo?

Ik heb veel verschillende producten uitgeprobeerd als het gaat om het kweken van lang en gezond haar. Mijn haar groeit van nature niet zo snel, het ligt tussen 0.5 en 1 cm per maand. Ik doe er daarom alles aan om dit proces enigszins te kunnen versnellen. Toen ik stuitte op de producten van NISIM was ik erg benieuwd. Ik zag veel positieve reviews op YouTube van gebruikers, dus ik besloot het product ook te testen. Wat me opviel is dat deze shampoo en van de weinige is zonder SLS erin. Dat is een groot pluspunt! Daarnaast bevat het alle voedingstoffen die de hoofdhuid nodig heeft voor een optimale haargroei, waaronder biotine en 100% natuurlijke aminozuren. Het nadeel is dat je je haar elke dag met het product moet wassen. Dit heb ik dan ook trouw gedaan, want als je ergens aan begint om te testen, moet je het ook goed doen. Mocht je niet elke dag je haar willen wassen, dan kan je ook de voedingssupplementen van NISIM erbij gebruiken voor hetzelfde resultaat. Ik moet zegen, ondanks dat de shampoo geen SLS heeft schuimt hij goed en ruikt hij heerlijk fris. Hier is dus zeker geen nadeel aan te bekennen en lijkt de werking op het eerste gezicht prima. Maar hoe zit het met de haargroei resultaten op een langere termijn?

De resultaten met de Fast haargroei shampoo

Na drie maanden de Fast shampoo gebruikt te hebben kan ik met eerlijkheid zeggen dat dit tot nu toe de beste shampoo is die ik gebruikt heb. Toen ik begon met de shampoo had ik net extensions in mijn haren laten zetten, en de afstand tussen de hoofdhuid en de bondings was 1.8 cm. Na vier weken mijn haar dagelijks met de NISIM producten te hebben gewassen kwam ik uit op 3.2 cm. Dit betekent dat mijn haar ruim 1.4 cm gegroeid is, dit is een hele vooruitgang dan de normale 0.5 – 1 cm! Nu zijn we inmiddels drie maanden verder en mijn haar is bijna 5 cm gegroeid. Dit is een fantastisch resultaat. Ook merk ik dat de conditie van mijn haar over het algemeen er een stuk op vooruit is gegaan. Mijn haar is zachter, glanzender, voller. Het lijkt erop dat de werking van deze kuur voor mijn haartype gewoon ontzettend gunstig is. Voorlopig blijf ik dit product dan ook gebruiken.

Wil jij je haargroei versnellen met een haargroei shampoo die zijn geld waard is? Dan kan ik deze kuur van NISIM van harte aanbevelen. Van alle producten die ik heb getest werkt deze het snelst, het meest effectief en het beste voor mijn haarstructuur. Ik ben positief verrast!

Dit vind je misschien ook leuk: