Haarolie zonder vet haar te krijgen: pure jojoba olie!

Haarolie zonder vet haar

Een haarolie zonder vet haar te krijgen of het te verzwaren lijkt te mooi om waar te zijn, maar: Qure Natural Oil Jojoba Olie is de eenhoorn onder de haaroliën. Deze olie geeft direct een glans boost aan het haar en verzorgt de droge punten zónder een vette laag achter te laten. Droge punten splijten minder snel en het haar is mede door de vitamine A & E die het bezit enorm gevoed. in deze review vertel ik je alles over deze fantastische haarolie!

Haarolie zonder vet haar

Waarom Jojoba olie voor het haar?

Qure Natural Oil Jojoba is op ambachtelijke wijze koud geperst tot 100% pure olie. Zonder enige vorm van bewerking of toevoeging. Het koud persen zorgt ervoor dat vele anti-oxidanten en vitamines (A, E) uit de zaden intact blijven. Daar waar het haar bij andere pure oliën direct vet wordt, is dat bij Jojoba olie niet het geval. Het haar neemt de olie op en ziet er daarna zacht en gevoed uit.

Het kan gebruikt worden op zowel vochtig als droog haar. Breng het na het douchen op vers gewassen haar als een voedende behandeling op de punten of waar het nog meer droog is. En tussen wasbeurten door breng je het op je droge middellange lengtes tot aan de punten aan om het haar op te frissen en een beetje extra glans te krijgen.

Jojoba olie is overigens ook te gebruiken op de huid. Het verzacht en versoepelt de gevoelige huid en stimuleert de aanmaak van collageen.

Haarolie zonder vet haar

Dé haarolie zonder vet haar te krijgen

Hoewel mijn haar relatief dik is en de neiging heeft om aan de droge kant te zijn, hebben de meeste haaroliën die ik heb geprobeerd allemaal vettige resten op mijn haar achtergelaten. Omdat oliën mijn haar eruit hebben laten zien alsof het in weken niet is gewassen, heb ik ze meestal uit de buurt gehouden. Deze olienevel intrigeerde me echter en ik ben blij dat ik het een kans heb gegeven.

Om het te gebruiken, breng ik één enkele druppel via de pipet in mijn hand aan op schoon, handdoek droog haar, met de nadruk op de middenlengtes en punten. Daarna kam ik mijn haar met een ontwarrende kam om het door mijn haar te halen. De olie geeft mijn haar een extra shot vocht en ik merk wat extra glans als het droog is. Over mijn droge haar gesproken, nadat ik het heb geföhnd, kan ik niet eens zien dat ik een olie heb gebruikt.

Ik denk dat dit me nu een fan van haarolie maakt. Het is de beste niet-vette natuurlijke olie voor het haar!

U leest: Haarolie zonder vet haar te krijgen: pure jojoba olie!

Ook populair: 11x de beste cleansing conditioner van Kruidvat voor ieder haartype

Aanbevolen artikelen