Hair Wrap kopen? Bestel de Haar Handdoek voor €12,95!

hair wrap

Ben jij al bekend met de Hair Wrap? Deze haar handdoek is speciaal ontwikkeld om nat haar na het douchen vast te zetten. Dit gaat uiterst eenvoudig door de lus en de knoop die aan de doek vastgemaakt is. Je haar zit uit je gezicht en droogt tegelijkertijd door de zachte microfiber stof. Hierdoor kan je ongestoord verder met andere bezigheden!  

Ben jij op zoek naar een handdoek voor je haren, zodat je niet met nat haar de douche uit hoeft te lopen? Dan is de Hair Wrap een hele goede optie! Deze doek maak je in een mum van tijd vast en zorgt ervoor dat natte haren uit het gezicht blijven. De zachte microvezel stof zorgt er ook voor dat het haar sneller droogt. Een veel betere methode dan bijvoorbeeld het haar drogen met de föhn. Ideaal wanneer je een gezichtscrème of masker op wilt doen, kleding aan wilt trekken zonder dat het nat wordt, et cetera. Bovendien is de handdoek zeer geschikt om het haar te beschermen tegen de zon of om mee te brengen naar een dagje spa of sauna! Bij Bol.com kan je een Hairwrap bestellen voor €12,95. Met deze haar handdoek kan je een hele tijd voort, want hij is tevens machine wasbaar!

hair wrap
bestel knop 2

Hair Wrap gebruiken

Elke vrouw zou een Hair Wrap in de kast moeten hebben liggen. Het is namelijk zeer handig in gebruik. In enkele stappen plaats je je natte haar perfect in de handige microvezel handdoek, waardoor het haar uit het gezicht blijft en tegelijkertijd verder droogt. Dit betekent dat de föhn ook minder gebruikt hoeft te worden, wat natuurlijk veel minder schadelijk is! Bovendien heb je beide handen vrij wanneer je niet steeds uw natte haar uit het gezicht hoeft te houden. Zo heb je tijd over voor het aanbrengen van crèmes, maskers of make-up en je kan je ongestoord aankleden zonder dat mooie kleding nat wordt. Ook voor een dagje sauna of spa is een wrap als deze ideaal om in de tas te hebben. Binnen enkele seconden zet je je haar zo vast en bescherm je het tegen chloor of stoom. Hij is ook makkelijk op te vouwen en neemt daardoor weinig ruimte in beslag wanneer je hem een plekje geeft in de badkamerkast.

 

Andere handige beautyproducten

Niet alleen voor dit handige artikel zit je bij de webshop van Bol goed. Er zijn vele andere beautyproducten te koop, waaronder make-up, scheermesjes, maskers, parfum of andere haarverzorgingsproducten. Naast een beauty assortiment vindt je er ook producten op het gebied van gezondheid, reizen, cadeau, boeken, dvd’s en dergelijke. Niet voor niets is dit adres een van de bekendste van heel Nederland! En je kan eenvoudig vanuit je luie stoel bestellen, want meestal ontvang je je bestelde producten al de volgende dag in huis! Dit geldt ook voor de Hair Wrap. Een musthave voor elke vrouw! Bekijk ook eens rustig de rest van het assortiment. Er staan namelijk nog veel meer van dit soort handige items in de webwinkel te koop!