Handdoek met elastiek: ideaal voor een dagje sauna

handdoek met elastiek

Zoek jij een handdoek die goed blijft zitten? Zelf herken ik het probleem van een afzakkende handdoek maar al te goed. Ik hou enorm van een dagje sauna of wellness, maar ik zat altijd te hannesen met de handdoek. Daarom ging ik op zoek naar een goed alternatief en ik kwam uit op de handdoek met elastiek en klittenband! Deze kan je gewoon online bij Bol.com bestellen voor €24,95, in veel verschillende kleuren. Wat ik zo handig vind aan deze handdoek is dat je hem in een handomdraai precies op de juiste maat kan vastzetten. Het klittenband doet de rest! De handdoek zakt met geen mogelijkheid af. Wat extra handig is, is de zak aan de voorkant. Hier kan je kleine dingen in kwijt, zoals een haarelastiek. Ik vind het fijn om mijn haar omhoog te doen in het zwembad, dus het is ideaal om deze hierin kwijt te kunnen. De afmeting van de handdoek is 85×140 cm. Dit is perfect, want veel sauna handdoeken zijn slechts 70/75 centimeter lang. Deze is dus nog net even wat langer, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Ik zie alleen maar voordelen aan een handdoek met elastiek, helemaal wanneer je met regelmaat een sauna bezoekt.

Bestel de handdoek met elastiek en klittenband online voor €24,95 bij Bol.com!

De beste handdoek voor sauna en wellness

Juist omdat deze handdoek zo ontzettend goed op zijn plek blijft zitten, is hij perfect voor een dagje sauna of wellness. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om het feit of hij afzakt, of er niet iets uitsteekt wat je niet wil laten zien, of dat je hem continue krampachtig moet vasthouden. Nee, dit is als je het mij vraagt gewoon de beste handdoek voor sauna en wellness, al is het naast het feit dat ie zo goed blijft zitten dat ie ook heerlijk zacht aanvoelt. Er zijn bij Bol veel verschillende kleuren om uit te kiezen, zowel voor dames als heren. Zo is er ook voor heren taupe, wit of zwart verkrijgbaar. Doordat de lengte 85 centimeter is, is hij ook voor heren goed geschikt. De maten XS t/m XXL zullen deze saunakilt uitstekend passen. Natuurlijk is het ook een fijne handdoek voor een dagje zwembad of strand. Je kan hem zo omwikkelen en vast zetten. Daarom is hij wat mij betreft de eenmalige aanschaf van €24,95 dubbel en dwars waard.

Heerlijk ontspannen tijdens een dagje sauna

Ik moet eerlijk bekennen dat ik zou willen dat ik eerder wist van het bestaan van een handdoek met elastiek erin. Het maakt zoveel verschil in het gemak en hierdoor wordt ook het plezier in je saunadag verhoogd. Ik hoop door dit artikel te schrijven, dat jij ook meer plezier gaat beleven en meer kan ontspannen door deze heerlijke handdoek te dragen. Een product als dit is natuurlijk ook fantastisch om cadeau te doen aan iemand die gek ik van spa en wellness!