Handdoek met sluiting: ideaal voor een dagje sauna

handdoek met sluiting

Met regelmaat breng ik een bezoekje aan de sauna. Ik vind het heerlijk om op die manier te relaxen en even helemaal te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Nu ben ik inmiddels een ervaren sauna bezoeker, maar ik weet nog dat er een ding was waar ik me in het begin met name aan stoorde: namelijk het afzakken van mijn handdoek! Ik was continue bezig met het vasthouden van mijn omgeslagen handdoek, omdat ik bang was dat hij ter plekke op de grond zou vallen. Dit belemmerde wel mijn plezier in de ervaring van mijn saunabezoek. Het leek ook net of ik de enige was met dit probleem, waarom bleef het bij anderen wel zo goed zitten zonder moeite? Ik ben op zoek gegaan naar een andere manier om alsnog te kunnen genieten van mijn bezoek aan een wellness centrum zonder me druk te hoeven maken over een afzakkende handdoek. Ik kwam al snel uit bij de handdoek met sluiting door middel van klittenband, welke je voor €24,95 bij Bol kan bestellen. Voordat ik het wist zat ie in mijn winkelmandje en in dit artikel deel ik mijn ervaring met deze speciale handdoek, welke in elk geval al veel lovende reviews van klanten lijkt te hebben.

Handdoek met sluiting kopen? Bestel de sauna handdoek met klittenband voor €24,95 bij Bol.com!

Mijn eerste indruk van de handdoek met sluiting

Toen mijn handdoek binnenkwam probeerde ik hem gelijk vol enthousiasme om te slaan zoals ik dat in de sauna zou doen. En ik was aangenaam verrast: wat ging dit makkelijk! En nog belangrijker, bij elke stap die ik zette bleef hij perfect zitten. Door de klittenband sluiting kan je hem precies op jouw maat verstellen (de handdoek past maat XS t/m XXL) en vast zetten. Hierdoor vormt ie zich min of meer naar jouw lichaam en de sluiting zorgt ervoor dat hij niet afzakt. Ook zie ik dat de handdoek redelijk lang is. Met de afmeting van 85 x 140cm is hij net even wat langer dan de gemiddelde handdoek die vaak 70 centimeter lang is. Ook dat vind ik een groot pluspunt. Inmiddels heb ik vele sauna bezoeken gehad en is deze saunakilt mijn trouwe metgezel. Het is een superzacht katoenen kilt met een zak op de voorkant. Hier kan je dus ook nog iets kleins in kwijt, in mijn geval een haarelastiek voor tijdens het zwemmen!

Een musthave voor sauna liefhebbers

Ik kan iedereen die graag naar een sauna of wellness centrum gaat deze handdoek met sluiting van harte aanbevelen. Je hoeft je niet meer zorgen te maken of hoe je saunahanddoek zit, hij blijft prima op z’n plek. Daarnaast is hij heerlijk zacht en heeft ie een zak op de voorkant. De vele positieve reviews van klanten bevestigen ook hoe fijn deze handdoek werkt. Het verhoogt toch je mate van ontspanning tijdens een dagje relaxen. Je kan bovendien kiezen uit een hele hoop kleuren, dus ook voor mannen zit er een geschikte uitvoering tussen. Natuurlijk is dit ook een fantastische cadeau suggestie voor iemand die houdt van een dagje saunabezoek.