Handdoek omslaan sauna: zo blijft ie perfect zitten!

handdoek omslaan sauna

Ben jij net als ik een liefhebber van de sauna maar zit jij vaak te hannesen met je handdoek omslaan? Voor mij geldt dat ik vaak moeite heb met een handdoek op z’n plaats te laten zitten. Helemaal wanneer ik naakt in de sauna ben houd ik met een hand krampachtig mijn saunahanddoek vast omdat ik bang ben dat ie bij elke stap afzakt. Waarom leek ik de enige te zijn met dit probleem? Ik ben eens gaan zoeken op internet en ik kwam het product tegen die mij kan helpen met het handdoek omslaan sauna probleem: namelijk de saunahanddoek met elastiek en klittenband sluiting. Zelf heb ik deze in het zwart besteld en jongens, wat ben ik er blij mee! Doordat je hem met klittenband naar jouw afmeting kan vaststellen, blijft ie perfect zitten, ook wanneer je loopt en beweegt. Wat ik ook heel fijn vind is dat ie net even iets langer is dan de reguliere saunakilt. Meestal is deze ongeveer 70 tot 75 centimeter lang, maar de handdoek die ik nu heb is 85 centimeter lang en komt daarbij bijna tot aan de knieën! Ja, ik ben super tevreden over deze aankoop. Je kan hem voor €24,95 in vele kleuren bij Bol.com bestellen.

Handdoek omslaan sauna? Gebruik de extra lange handdoek met elastiek en klittenband!

Sauna handdoek met elastiek en klittenband

Ik had er nog nooit van gehoord, een sauna handdoek met elastiek en klittenband die speciaal bedoeld is om het omslaan te vergemakkelijken. Maar ik vind het zeker een uitvinding, ik heb al meerde malen een sauna bezocht en hem met veel gemak en plezier gebruikt. Je kan toch beter ontspannen en relaxen tijdens zo’n wellness dag als je niet bang hoeft te zijn dat je handdoek niet goed op z’n plek zit of afzakt. Ja kan kiezen uit twee afmetingen: 65×140 of 85x140cm. Zelf heb ik die van 85 centimeter lang gekozen en daarmee is deze saunawrap geschikt voor maat XS t/m XXL. Heerlijk dat ie tot de knieën reikt, daar voel ik me net even wat lekkerder in.

Meer genieten tijdens je wellness avontuur

Voor mij betekent het feit dat ik nu een goede saunakilt heb die makkelijk om te slaan is en perfect blijft zitten dat ik meer kan genieten en ontspannen tijdens een dagje wellness. Het handdoek omslaan sauna probleem is nu voorgoed voorbij. De stof is ook nog eens heerlijk zacht, dus dat kan ik ook een groot pluspunt noemen. En als er dan nog een positief punt is, is dat dat er ook een zakje op de borst zit! Dat vind ik ideaal om bijvoorbeeld mijn haar elastiek in te bewaren. Zoek jij een fijne saunakilt die blijft zitten, lekker lang is en een opbergzakje heeft? Dan kan ik bovenstaande handdoek van Bol van harte aanbevelen!