Helena Rubinstein All Mascaras Eye Make Up Remover review

Helena Rubinstein All Mascaras Eye Make Up Remover review

Nadat ik een tijdje geleden het Prodigy Powercell Youth Grafter Serum had geprobeerd en daar enorm enthousiast over was, was ik best benieuwd om een ​​ander product van Helena Rubinstein te testen, omdat ik echt van dit merk houd. Hun producten behoren tot de meest innovatieve op de schoonheidsmarkt en ik heb het gevoel dat ze vaak over het hoofd worden gezien en niet helemaal de erkenning krijgen die ze verdienen. Je ziet ze zelden vermeld op beautyblogs of gepromoot in modebladen, ook al zijn de producten van hoge kwaliteit en stellen ze nooit teleur. Hun huidverzorgingsassortiment is echt geweldig, net als de make-uplijn; de mascara’s en de basis zijn werkelijk prachtig en hun gezichtscrèmes enkele van de meest exquise die ik ooit heb geprobeerd. In deze Helena Rubinstein All Mascaras Eye Make Up Remover review vertel ik je alles over deze fantastische reiniger. Een flacon van 125 ml kan je voor €37,22 bij bol.com bestellen.

Helena Rubinstein All Mascaras Eye Make Up Remover review

Hoe gebruikt u de Helena Rubinstein remover?

Het product is een tweedelige oplossing, een olieachtige laag op de bodem en een meer waterige later er bovenop. Voordat u het gebruikt, moet u de fles goed schudden om de twee vloeistoffen te mengen, een paar druppels op een wattenschijfje plaatsen en gedurende tien seconden boven het oog houden en daarna wegvegen. De olieachtige consistentie helpt echt om make-up op de huid af te breken en verwijdert alles met minimale inspanning.

Geen wazig zicht en geen vettig laagje meer!

All Mascaras Eye Makeup Remover is een van de fantastische producten van Helena Rubinstein waar ik echt van onder de indruk was. Niet alleen omdat het zelfs de meest hardnekkige waterdichte mascara in slechts een paar veegbewegingen verwijdert – bijna alle reinigingsmiddelen op oliebasis die ik heb getest, doen dat, maar dit is de enige bifasische reiniger die mijn zicht niet vertroebelt en niet een vettig laagje op de huid achterlaat. Het heeft de beste formule die ik tot nu toe ben tegengekomen en het is heel zacht, zelfs als het in de ogen komt. Ik zou het oprecht aanbevelen, zelfs aan de meest gevoelige ogen of aan degenen die contactlenzen dragen.

Om eerlijk te zijn, ik heb al jaren geen bifasische make-up remover meer gebruikt, vooral omdat ik er niet echt een heb gevonden die ik goed genoeg vind om te gebruiken. Alle reinigingsmiddelen op oliebasis die ik heb geprobeerd, maakten mijn zicht wazig, prikten in mijn ogen en lieten dat olieachtige residu achter op de huid. Ik geef toe, mijn favoriete product voor het verwijderen van oogmake-up is Bioderma Sensibio H2O Micellar Water, ik gebruik het nu al een aantal jaren en eerlijk gezegd zou ik het voor niets veranderen. Het is een lichte, waterige reiniger die gemakkelijk foundation en oogschaduw verwijdert en nooit de ogen irriteert, maar make-up die lang meegaat of waterdicht is, niet wegneemt. Het is ook niet erg efficiënt in het verwijderen van transfer-resistente kohls en gel eye liners. Of beter gezegd, het doet het maar na een klein beetje wrijven. En dit is wanneer All Mascaras Eye Makeup Remover echt nuttig is. Het smelt letterlijk alle make-upsporen weg en laat de huid rond de ogen schoon, gehydrateerd en zacht achter. Ik ben er echt dol op, het is een genot om te gebruiken en de eerste op olie gebaseerde formule waar mijn ogen zich prettig bij voelen. Absoluut een voor de terugkoop.

Mijn Helena Rubinstein All Mascaras Eye Make Up Remover review geeft 5 sterren

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe make-up remover, dan raad ik je zeker aan om deze eens te proberen. Ik ben niet snel onder de indruk van removers. Ze moeten hard hun werk doen om bij mij alles weg te halen zonder gedoe. Deze van Helena Rubinstein is een van de weinigen die het in een handomdraai verwijderd en mijn gezicht heerlijk fris laat aanvoelen, zonder vettigheid. Mijn Helena Rubinstein All Mascaras Eye Make Up Remover review geeft deze make-up remover dan ook 5 sterren! Helaas is het product niet beschikbaar voor online aankoop op hun officiële website, je kunt het kopen bij bol.com.

Ook popualir: 9x de beste waterproof mascara die super lang blijft zitten