Herome nagelverharder extra sterk review

Herome nagelverharder extra sterk review

Toen ik terugkwam uit Dublin waren mijn nagels zodanig kort, ik had echt problemen met het vasthouden van dingen, want wat en wat ik ook deed, ze braken. Ik rende naar Sephora om iets voor mijn broze nagels te halen. Deze keer had ik echt extra zorg nodig. Ik kocht daarom de extra sterke verharder uit het assortiment van Herôme. Ik denk dat ik dit product twee keer in mijn leven heb gebruikt. De eerste keer was 5 jaar geleden: toen beschadigde ik mijn nagels met gel en deze keer. Dit is de sterkste verharder uit het assortiment en moet zeer voorzichtig worden gebruikt. In deze Herome nagelverharder extra sterk review ga ik jullie meer over dit topproduct vertellen! Ik kan vast verklappen dat het een wereld van verschil maakt voor je nagels.

Wat belooft Herôme Nail Hardener Extra Strong?

Dankzij de verharder worden nagels in een mum van tijd hard als staal. Kuur maximaal 4 keer per jaar. Mooie lange nagels, het kan voor iedereen!

• Binnen 14 dagen gegarandeerd harde en lange nagels.
• Voor zachtere en gebarsten nagels. Het kan worden gebruikt als een beschermende basislaag.
• Geeft een mooie glans.
• Dit product bevat geen TFS-hars of tolueen.

Aanbevolen combinatie:
Om de elasticiteit van de nagels te behouden, raadt Herôme aan om de verharder te combineren met de Herôme Nourishing Nail Oil. Herôme voedende nagelolie. Deze olie houdt de nagels soepel en elastisch en is onbeperkt te gebruiken.

Herome nagelverharder extra sterk review

Mijn ervaringen met de Herome nagelverharder extra sterk

Na de eerste week voelde ik dat mijn nagels harder waren. Ik bedoel, mijn nagels waren zo zwak en transparant dat je ze kon buigen. De hoeken waren al minder broos. Na twee weken ben ik erg blij met het resultaat. Mijn nagels zijn sterker, ze zijn veel minder gestreept, en ze zijn roze naar mijn gevoel. Ik ben ook de transparantie van het witte gedeelte kwijtgeraakt en ze zien er erg gezond uit. Ik kan een goede groei zien. Het voordeel van deze verharder naast alle bovengenoemde kwaliteiten is de glanzende kant die het op de nagels achterlaat, eenmaal aangebracht.

Je moet echter passen dat je niet in de buurt van de nagelriemen komt en niet in de buurt van de ogen komt: omdat het brandt maar anders doorspoelt en vooral niet begint met de behandeling op breekbare nagels (verwijderen van kunstnagels…). Bovendien is het sterk om de contouren van de nagel zorgvuldig te beschermen voordat u de verharder aanbrengt.

Mijn Herome nagelverharder extra sterk review geeft dit product 5 sterren

Raad ik dit product aan? Jazeker, dat doe ik. Ik bedoel, het werkt, dit product is magisch. Het laat een glanzende afwerking achter, het lijkt alsof je een manicure hebt. Het is makkelijk aan te brengen en supersnel droog. Houd er wel rekening mee dat de punt van de dop van de verharder een nagelriemschijf is. De geur is wel sterk aanwezig, daar moet je geen problemen mee hebben. Maar dat neem ik voor lief als ik er zulke sterke en gezonde nagels voor terug krijg! Ja, mijn Herome nagelverharder extra sterk review geeft dit product een dikke 5 sterren.

Ook populair: Nagels met wit randje zetten? Gebruik French tips!