Het beste Vichy serum voor de oudere huid: het Mineral 89 Serum

vichy-serum-oudere-huid

Ik ben altijd een grote fan geweest van Vichy-producten, dus wanneer ze nieuwe producten uitbrengen, word ik altijd enthousiast om ze te proberen. Dit keer kijken we naar wat mij betreft het beste Vichy serum voor de oudere huid: de Vichy Mineral 89- Serum Booster. Ik denk dat dit serum ideaal is voor de meeste huidtypes, maar in het bijzonder de rijpere huid. Je kan een flesje van 50ml voor €23,50 online bij bol.com bestellen.

Vichy serum voor de oudere huid

Over Vichy Mineral 89 Serum Booster

Vichy is opgericht met de filosofie dat de huid een vitaal orgaan is en echt medisch onderzoek vereist om haar schoonheid te verbeteren en te behouden. Alle producten van Vichy bevatten hun hoofdbestanddeel: thermaal water van Vichy. Het Thermal Spa Water bevat een hoge concentratie van 15 mineralen die de huid helpen kalmeren, beschermen en regenereren!

Vichy Mineral 89 Serum Booster Versterkende dagelijkse huidbooster – €23,50 – geeft je huid dagelijks een boost van kracht. Mineral 89 is een niet-vette gelformule die alle kracht combineert van hooggedoseerd Vichy Mineraliserend Thermaal Water met hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong om de barrièrefunctie van de huid te versterken. Druppel na druppel en dag na dag, een dagelijkse dosis kracht om de gezondheid en weerstand van de huid een boost te geven.

Dit is bedoeld voor een doffe huid, wat over het algemeen mijn grootste huidprobleem is en vaak ook die van de ouder wordende huid. Dit wordt Mineral 89 genoemd omdat het is geformuleerd met 89% thermaal water. Dit is bedoeld om de huid te hydrateren en te versterken tegen factoren die een doffe huid en schade veroorzaken – weer, stress, vermoeidheid en vervuiling.

Vichy serum voor de oudere huid

Mijn ervaringen

Ik gebruik dit na het reinigen en tonifiëren en voorafgaand aan het hydrateren (behandel dit vergelijkbaar met een serum) – het is in wezen bedoeld om op dezelfde manier te worden behandeld. Één pompje van de booster is een royale hoeveelheid en bedekt gemakkelijk het hele gezicht en de hals.

Het spul trekt zeer snel in en voegt helemaal geen gewicht of zwaarte toe aan het gezicht. Ik ben dol op de geltextuur – het is perfect voor de zomer (echt altijd), want als het warm is, wil je niet het gevoel hebben dat er iets op je gezicht zit. In de winter is hij ideaal om onder je dag- of nachtcrème te gebruiken voor een hydratatieboost.

Ik moet zeggen dat mijn huid dol is op boosters en dat ze echt gek is op deze booster! Ik gebruik het al een paar weken aan en uit en ik kan het verschil zien wanneer ik dit niet heb gebruikt. Ik vind het het beste Vichy serum voor de oudere huid, omdat het werkt om de huid op te fleuren en te versterken zonder vettig of zwaar aan te voelen.

U leest: Het beste Vichy serum voor de oudere huid: het Mineral 89 Serum

Ook populair: 9x de beste body scrub voor een zachte huid volgens dermatologen