Hoe gebruik je crème om je haar steil te maken?

creme om je haar steil te maken 2

Haar stijlen is nooit uit de mode, of je nu gaat voor stijltangen of chemische behandelingen. Het is altijd al de trend geweest vanaf dag één. Maar als je niet het geduld hebt om permanent haar te ontkrullen en extra voorzichtig te zijn, leer dan hoe je een ontkrulcrème gebruikt. Deze crème wordt gebruikt om tijdelijk steil haar te krijgen met een chique, gladde en gladde afwerking. Haar rechttrekkende crème wordt door warmte geactiveerd. Nou, het klinkt misschien raketwetenschap, maar geloof ons, dat is het niet. Een creme om je haar steil te maken is rommelvrij en gemakkelijk aan te brengen. Volg de onderstaande stappen om de techniek van het stijlen van je haar met crèmes vanuit je luie stoel onder de knie te krijgen. Naar beneden scrollen!

De L’Oreal Expert Professionnel Hair Straightening Cream X-tenso Moisturist™ transformeert opstandig, krullend of kroeshaar tot glad, prachtig zijdeachtig en glanzend haar tot 60 dagen lang

creme om je haar steil te maken

Hoe gebruik je een crème om je haar steil te maken?

Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u haar rechttrekkende crème thuis kunt gebruiken.

  • Je haar moet schoon zijn voordat je deze crèmes gebruikt. Neem de gewenste crème die wordt gebruikt voor het stijlen van het haar. Was je haar voordat je de crème aanbrengt. Kneed je haar in een schone handdoek en verwijder al het water uit het haar. Je haar moet vochtig zijn en voorbereid zijn op de crème. Borstel je haar lichtjes om alle knopen en klitten te verwijderen en het haar vrij te maken.
  • Neem een ​​kleine hoeveelheid crème in uw hand en verdeel deze over uw handpalm. Begin altijd met kleine hoeveelheden omdat je het product altijd kunt opbouwen. Begin vervolgens bij het hoofd en verdeel het product naar uw tips. Haal je vingers door je haar om het product gelijkmatig te verdelen. Indien nodig nogmaals aanbrengen.
  • Borstel je haar met een shampoo borstel. Hierdoor wordt het product gelijkmatiger in je haar verdeeld.
  • Verdeel nu je haar in 3-4 secties en zet ze vast met spelden. U kunt een scheiding in het midden maken en vervolgens elke helft omzetten in nog twee secties, enzovoort.
  • Begin nu met het laagste deel van de sectie. Plaats een ronde borstel onder de onderkant van het haar en begin met föhnen. Rol tijdens het föhnen de borstel naar de punten van het haar. Omdat de crème door warmte wordt geactiveerd, wordt deze hard als er warmte op valt. Dit zal alle kroezen en golven uit het haar verwijderen en ervoor zorgen dat ze de gewenste vorm krijgen.
  • Ga door met borstelen en föhnen tot je haar helemaal droog is. Doe hetzelfde voor de rest van de secties.
  • Eindelijk heb je salon steil haar. Is het niet gemakkelijk?

Een ontkrulcrème maakt je haar glad met behulp van warmte. Vergeet niet je haar te wassen voordat je de crème erop aanbrengt. Droog het vervolgens gedeeltelijk af met een microvezeldoek. Breng de crème gelijkmatig aan op je haar en verdeel het in kleine secties. Föhn elke sectie met behulp van een föhn en een ronde borstel. De warmte van de föhn activeert de crème, waardoor je haar glad wordt.

Dit is een geweldig alternatief voor het gebruik van chemicaliën om je haar te stijlen. Het is gemakkelijk om thuis te proberen, en je blijft achter met zijdezacht haar!

U leest: Hoe gebruik je creme om je haar steil te maken?

Ook populair: Top 10 beste Remington stijltang voor het meest gladde, steile haar