Hoe haal je mee-eters weg? Gebruik het Blackhead Masker!

hoe haal je mee-eters weg

Wil jij graag af van die zwarte puntjes op je neus? Dit worden ook wel mee-eters genoemd en je kan ze eenvoudig weghalen met een Blackhead Masker. Dit gezichtsmasker is speciaal op de markt gebracht om deze onzuiverheden tegen te gaan. Niet alleen blackheads maar ook puistjes en dode bacteriën en huidcellen worden hiermee weggehaald. Hierdoor houd je na afloop van gebruik een frisse en schone gezichtshuid over. Ideaal wanneer je graag met een gaaf en gezonde huid rondloopt zonder hier al te veel geld aan uit te geven.

Hoe haal je mee-eters weg? Door 1 à 2 keer dit zuiverende moddermasker te gebruiken! Op Bol.com kan je 10 stuks bestellen voor €7,50. Zelf doe ik twee keer met een verpakking, dus dan is het nog voordeliger. Je kunt hiermee eenvoudig de zwarte puntjes op de neus tegengaan. Ook de rest van je gezicht krijgt een grote oppepper door de minerale voedingsstoffen die het product bezit. Dus ook voorhoofd, wangen en kin worden intensief gehydrateerd en gevoed wanneer je het insmeert. Niet voor niets zijn de klantenreviews van dit mee-eter masker zo positief!

Bestel hier 10 Blackhead Maskers voor €7,50 online!

hoe haal je mee-eters weg

Het hoogst gewaardeerde mee-eter masker

Wanneer je de Blackhead Maskers op Bol.com sorteert op hoogst gewaardeerd, zie je dat dit masker van Pilaten bovenaan het lijstje staat. En niet voor niets! Klanten vertellen in de reviews dat ze dit product een goede oplossing vinden voor weinig geld. Tenslotte is dit minerale moddermasker geschikt voor elk huidtype. Het aftrekken van gezichtsmasker gaat niet geheel pijnloos, dit is iets wat ik zelf ook ervaar (het is tenslotte een peel-off masker), maar daarentegen is merk je wel direct een zachte en frisse huid. En dat is iets wat ik persoonlijk het belangrijkst vind. De zwarte puntjes op mijn neus zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Zo haal je mee-eters weg in vier stappen:

Met het Pilaten Blackhead Maskers verwijder je mee-eters, puistjes en dode bacteriën in een handomdraai. Het beste resultaat behaal je door het product 1 à 2 keer per week te gebruiken en daarbij de volgende stappen te hanteren:

  1. Reinig je gezicht.
  2. Smeer een dun laag van het masker op de gezichtshuid. Wil je alleen de zwarte puntjes verwijderen? Dan kan je ervoor kiezen om alleen de neus in te smeren. Wil je je hele gezicht een flinke gezondheid boost geven? Smeer dan ook de rest in, zoals wangen, kin en voorhoofd.
  3. Laat het product intrekken tot het opgedroogd is. Dit duurt ongeveer tien tot vijftien minuten.
  4. Trek het masker eraf. De onzuiverheden worden direct mee verwijderd. Eventueel kan je restjes eraf spoelen met water.

Het resultaat is een zijdezachte en gezonde huid!

Hoe haal je mee-eters weg? Gebruik dit populaire mee-etermasker van Bol.com!

Ook voor andere schoonheidsproducten

Ben je op zoek naar een bepaald product of merk op het gebied van beauty en verzorging? Dan kan je gerust eens rond komen snuffelen in de Bol.com webshop. Het assortiment is enorm en er worden ook producten aangeboden door andere leveranciers. Hierdoor zijn ook minder bekende merken vertegenwoordigd voor een mooie prijs. Zoek jij die ene gezichtscrème die bij jou huistype past? Bekijk het aanbod en lees de reviews van voorgaande klanten. Zo krijg je een goed beeld van wat je kan verwachten van je aankoop.