Hoe krijg je lange nagels in 1 week? Dit zijn vijf natuurlijke tips!

Hoe-krijg-je-lange-nagels-in-1-week

Lange nagels zijn tegenwoordig in de mode. Elk meisje wil lange nagels hebben, terwijl sommigen van nature lange nagels hebben, sommigen proberen ze in een tijdsbestek te laten groeien. In het tijdperk van nagelverlengingen en nepnagels werd het faken van lange nagels een mode. Maar hoe krijg je lange nagels in 1 week? Als u iemand bent die zijn nagel op natuurlijke wijze wil verlengen, hebben we enkele remedies voor u die binnen enkele dagen al langere nagels garanderen.

Met deze trucs kun je authentieke lange nagels krijgen zonder nep. Ook hoef je je geen zorgen te maken over nagelbeschadiging of moeilijkheden bij het uitvoeren van normale klusjes, wat een probleem is met kunstnagels en nagelverlengingen. Bekijk dus snel de huismiddeltjes voor nagelgroei.

5 natuurlijke manieren voor langere nagels

1- Kokosolie
Kokosolie is goed voor het verbeteren van je gezondheid, huid en haar en nagels. Als je nagels niet groeien of breken, breng dan kokosolie aan op je nagels. Neem hiervoor kokosolie in 1 kom en voeg dezelfde hoeveelheid honing en 3-4 druppels rozemarijnolie toe. Verwarm dit mengsel nu een beetje en dompel je nagels er vervolgens 15 tot 20 minuten in. Als je dit twee tot drie keer per week doet, groeien de nagels sneller en worden ze sterker. Je zou zichtbare resultaten zien in slechts een week of twee.

De Qure Natural Oil Kokos Olie is 100% pure olie. Het is kleurloos en geurloos, met een gladde, niet-vette textuur, ideaal voor het bijdragen aan een snellere nagelgroei

Hoe krijg je lange nagels in 1 week

2- Knoflook of knoflookolie
Knoflook bevat selenium, dat de nagelgroei bevordert. Om je nagels te verfraaien, knip je een rauwe knoflookknop en wrijf je deze in je nagels. Afgezien hiervan kun je ook knoflookolie gebruiken om je nagels te verbeteren. Je kunt knoflookgehakt maken en dit in een pan met olijfolie 10 minuten op een zacht vuurtje bakken. Olie mag niet worden verbrand, dat wil zeggen, er mag geen rook in zitten. Bewaar deze olie nu en masseer elke avond je nagels en nagelriemen.

3- Melk en ei-combinatie
Dit is een krachtige combinatie van natuurlijke nagelgroei. Melk en ei samen kunnen je helpen om je nagels in een mum van tijd te laten groeien. Klop hiervoor een beetje melk en eidooier op dezelfde manier als bij het maken van een omelet. Dompel nu je nagels 5-10 minuten onder in dit mengsel. Door dit twee tot drie keer per week te doen, zullen je nagels sneller groeien.

4- Probeer tandpasta
Je kunt ook tandpasta gebruiken om je nagels te laten groeien. Dit zal helpen om je nagels te verbeteren en te versterken. Breng hiervoor tandpasta rechtstreeks op je nagels aan en wrijf het in de nagels. Als je dit minimaal drie keer per week doet, beginnen je nagels te groeien en zie je binnen een paar dagen zichtbare groei.

De Herome Nail Growth Explosion is een serum wat de micro circulatie bevordert, waardoor nagels sneller groeien in 1 week

Hoe krijg je lange nagels in 1 week

5- Citroensap
Citroensap helpt je nagels te laten groeien en hun bleekheid te verwijderen. Omdat citroen rijk is aan vitamine C, versterkt het je nagels en bevordert het hun groei. Met een wattenschijfje kun je citroensap op de nagels aanbrengen. Verhit ook olijfolie en citroensap in een kom. Het sperma zal fungeren als een nagelmasker. Houd nu je nagels 20 minuten in dit mengsel en masseer daarna je nagels.

U leest: Hoe krijg je lange nagels in 1 week? Dit zijn vijf natuurlijke manieren!

Ook populair: Beste collageen voor nagels: Pro Natura poeder met Vitamine C