Hoe verwarm je hotstones?

hoe verwarm je hotstones

Ben jij fan van hotstone massages en vraag jij je af: hoe verwarm je hotstones? Veel mensen bezitten een set met hotstones of zijn van plan er een aan te schaffen zodat ze vanuit huis zelf ontspannende massages met hete stenen kunnen geven, alleen weten ze soms niet wat de juiste wijze van opwarmen is.

Zelf gebruik ik ook al jaren hotstones thuis en geef ik zelf massages, zowel bij mijn partner als bij mezelf. Ik gebruik ze niet alleen op mijn rug maar ook andere delen van mijn lichaam. Wat je in elk geval niet moet doen, is de hotstones verwarmen in de magnetron. De stenen worden dan ongelijk verwarmd en het is lastig om de ideale temperatuur van 45ºC te bepalen.

Er nog twee mogelijkheden: de stenen au bain marie opwarmen of een hotstone heater gebruiken. Bij au bain marie blijft het ook lastig om te bepalen wanneer de stenen warm genoeg zijn. Daarom ben ik zelf meer een fan van de hotstone heater. Hiermee zijn de hotstones binnen een mum van tijd zonder gedoe op exact de juist temperatuur. Een fantastische aanschaf waar je veel gemak en plezier aan beleeft wanneer je regelmatig hotstone massagetherapie wil toepassen.

Hoe verwarm je hotstones? Eenvoudig met de hotstone heater! Bestel online bij Bol.com!

Hoe werkt de hotstone heater?

De hotstone heater is uiterst eenvoudig in gebruik en naar mijn mening wel echt een musthave wanneer je op zoek bent naar een manier om snel en effectief je massagestenen precies op de juiste temperatuur te krijgen. Zelf gebruik ik hem al jaren en ik ben er heel tevreden over. In de verwarmer kan 18 liter water wat genoeg is om de stenen te verwarmen. Met de digitale temperatuurregeling stel je hem zelf in naar wens.

Doordat de stenen lang warmte vasthouden en niet poreus zijn kan je heerlijk lang genieten van een massage. Deze heater werkt ontzettend goed en effectief en met de lepel schep je de stenen er eenvoudig uit. Wanneer je jezelf of je partner, of misschien wel cliënten, regelmatig van een hotstone massage voorziet is deze pan ideaal om in huis te hebben.

Hotstone massage thuis geven

Een hotstone massage thuis geven is fijn en heilzaam. De warmte houdende eigenschappen van de Vulkanische stenen zorgen ervoor dat de warmte door de huid dringt, richting de organen spieren. Dit heeft een helende werking en werkt daarnaast ook nog eens ontspannend. Het enige wat je nodig hebt is een set goede hotstones (deze kan je tevens bij Bol.com bestellen). En hoe verwarm je hotstones? Met een hotstone pan of heater zoals hierboven! Het geeft zoveel gemak, dat je vele malen meer plezier aan je massage ervaring zal beleven. Ik ben in elk geval heel tevreden over het apparaat.

Bestel de hotstone heater voor het verwarmen van hete stenen bij Bol.com!

Dit vind je misschien ook leuk: