Hoofdhuid behandeling: Bumble and bumble Scalp Detox

hoofdhuid en haar behandeling

Ons haar maakt elke dag veel door. Door continue styling, productlagen en olieproductie kan onze hoofdhuid overbelast raken, waardoor ons haar minder glanzend wordt en moeilijk te stylen is. Hoewel veelvuldig wassen met shampoo kan helpen om vuil en onzuiverheden uit ons haar te verwijderen, voldoet het vaak niet aan de grondige hoofdhuid behandeling die uw hoofdhuid echt nodig heeft. Een diepe detox van de hoofdhuid is echt het geheim van prachtig chique, cool-girl haar.

hoofdhuid behandeling

Wat is de Bumble and bumble Scalp Detox?

De Scalp Detox van Bumble and bumble is speciaal ontworpen om je wortels te laten herleven en ontgiften. Perfect voor degenen die graag hun haar stylen en zich schuldig maken aan al te veelvuldig gebruik van droogshampoo. Scalp Detox reinigt je wortels diep en verbetert de algehele look en feel van je haar. De innovatieve, koele, knetterende formule met microbellen bruist op de hoofdhuid en verwijdert onmiddellijk productophoping, olie en onzuiverheden van je hoofdhuid, waardoor je haar en huid verfrist en opnieuw in balans worden gebracht. Zijdezacht en lichtgewicht, de Scalp Detox trekt moeiteloos in je haar en begint meteen te werken. Verrijkt met micellair water, salicylzuur en een voedende mix van vitamine B5 en vitamine E, Bumble and bumble Scalp Detox vernieuwt en reinigt zonder je haar of de tere huid van je hoofdhuid te strippen. De toevoeging van micellair water zorgt ervoor dat de formule zacht is voor je hoofdhuid en irritatie verzacht voor een volledig fris en schoon gevoel. Of je nu last hebt van droog haar, overtollige oliën of temperamentvolle lokken, Scalp Detox reinigt je hoofdhuid diep en laat je haar perfect voorbereid voor styling.

Hoe gebruik ik de Bumble and bumble Scalp Detox hoofdhuid behandeling?


Scalp Detox is speciaal ontworpen om je haar grondig te reinigen en is de perfecte hoofdhuid behandeling om één keer per week in je haarverzorgingsroutine op te nemen. Na een week van productoverbelasting schudt u gewoon de fles en brengt u in secties aan op de haarwortels, waarbij u de bruisende formule rechtstreeks op uw hoofdhuid verstuift. Laat de Scalp Detox drie minuten intrekken en tintelen op je hoofdhuid en masseer in. Vervolg met je favoriete Bumble and bumble-shampoo en spoel en conditioneer zoals normaal. Het haar blijft verfrist en nieuw leven ingeblazen, klaar voor nog een week van styling en product.

hoofdhuid behandeling
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Ultraschoon haar met Bumble and Bumble

Bumble and bumble begrijpt hoe belangrijk het is om je haar minstens één keer per week grondig te reinigen om een ​​opeenhoping van product en onzuiverheden te verwijderen. Als je haar een echte detox nodig heeft, volg dan je Scalp Detox met de cult-favoriete Bumble and bumble Sunday Shampoo. Verrijkt met Ginseng, Rozemarijn en Salie, is Sunday Shampoo perfect voor diegenen die veel product in hun haar gebruiken, omdat het voorzichtig alle sporen van product en onzuiverheden verwijdert voor ultra schoon, verfrist haar. Door Scalp Detox en Sunday Shampoo tegelijk te gebruiken, wordt je haar nieuw leven ingeblazen en worden vuil en oliën verwijderd die het haar verzwaren en het dof en futloos maken. Je lokken worden schoon, glanzend en gezond achtergelaten.

Ook populair: Beste natuurlijke shampoo voor gekleurd haar: Pureology