Thuis genieten van een hoofdpijn vanuit nek massage?

hoofdpijn vanuit nek massage

Herken jij de klachten van hoofdpijn en migraineaanvallen die vanuit de nek beginnen? Zelf heb ik hier jarenlang last van gehad en ik ben er zelfs voor naar fysiotherapie geweest. Dan kreeg ik nekmassages om zo die spieren soepel te krijgen, zodat er geen hoofdpijnaanvallen meer kwamen. Dit hielp redelijk, maar eigenlijk was het aantal behandelingen te kort. Daarom ging ik op zoek naar een methode om zelf een ‘hoofdpijn vanuit nek massage’ te geven en ik kwam uit bij het LifeGoods Elektrisch Shiatsu Massage Kussen. Je kan hem online bij Bol.com bestellen. Ik las veel positieve reviews van mensen die hem in huis hadden gehaald, dus ik vond het wel de moeite om hem eens thuis uit te proberen. En ik kan vertellen dat ik ontzettend blij ben met dit apparaat! het kussen werkt minstens zo effectief als een massage met handen. Er zijn drie intensiteitsstanden en je kan ook de warmtefunctie aanzetten. Voor mij werkt dit apparaat zo ontspannend en heilzaam, want het aantal hoofdpijnen en de mate ervan is enorm afgenomen! Na 15 minuten gaat de nekmassager automatisch uit. Ik gebruik hem vrijwel dagelijks, al is het tijdens het tv kijken. Ik heb er zo’n baat bij dat ik dit product een van de beste aankopen vind die ik in jaren gedaan heb en ik kan hem iedereen die soortgelijke klachten ervaar aanbevelen.

De beste hoofdpijn vanuit nek massage geef je jezelf met het LifeGoods Shiatsu Massage Kussen!

Het bestverkochte massage apparaat op Bol.com

Toen ik op zoek ging naar een nekmassage apparaat kwam ik bij Bol.com uit en ik zag daar dat het bestverkochte product het LifeGoods Elektrisch Shiatsu Massage Kussen was. Toen ik de vele positieve reviews las was ik best nieuwsgierig geworden, want als je een goed product vind om migraine- en hoofdpijnaanvallen mee te onderdrukken, is dat heel wat waard. Ik kan me helemaal vinden in de reviews van mensen. Wat zo fijn is is niet alleen de keuze in intensiteitsfunctie van de 8 massagekoppen of de warmtefunctie, maar het feit dat er arm lussen aan zitten. Je kan hierdoor heel ontspannen genieten van je nekmassage, terwijl het kussen op z’n plek blijft. Als je wil kan je zelfs gewoon blijven computeren met je armen door de lussen! Wat ook fijn is, is dat je hem niet alleen voor je nek maar ook voor andere delen op het lichaam kan gebruiken zoals je rug, handen, voeten of benen. Ook voor sportmassages is hij heel geschikt, gezien de warmtefunctie de bloedsomloop bevordert en pijnlijke en gespannen spieren helpt te ontspannen. De massagekoppen kneden diep in het spierweefsel en draaien in beide richtingen, dus alle spieren worden grondig aangepakt. 

Veel minder migraine aanvallen

Mijn ervaringen met het LifeGoods Massage Apparaat zijn ontzettend positief. Niet alleen is mijn nek veel meer ontspannen, zijn de spieren losser en ook zijn ook mijn schouders soepeler, maar mijn hoofdpijn is enorm afgenomen. Ik zocht een manier om een hoofdpijn vanuit nek massage te kunnen geven aan mezelf en ik dit product is het beste hulpmiddel wat ik tot nu toe geprobeerd hebt. Wanneer jij zoekt naar een methode die jou ook hierbij kan helpen, dan kan ik dit nekmassage kussen van harte aanbevelen. Niet voor niets is het de best beoordeelde op Bol.com!

Dit vind je misschien ook leuk: