Hugo Boss Alive review: een frisse kijk op vrouwelijke vrijheid

hugo boss alive parfum review

Boss Parfums heeft Boss Alive onthuld, een nieuwe geur die volledig door vrouwen is gemaakt, voor vrouwen. Boss Alive wordt beschreven als de perfecte geur voor vrouwen die gedurfde bewegingen maken en is elegant en krachtig vrouwelijk. Deze nieuwe geur werd gelanceerd met een opwindende campagne, aangestuurd door een volledig vrouwelijk team, en heeft de schoonheidswereld stormenderhand veroverd. In deze Hugo Boss Alive review gaan we kijken naar hetgeen dit beeldschone flesje (wat er al uitziet als een sieraad op zich) te bieden heeft!

Hugo Boss Alive review

De geur van een frisse kijk op vrouwelijke vrijheid

Ontworpen om de gelukzaligheid van ondergedompeld te zijn in het moment te vieren, biedt Boss Alive een frisse kijk op vrouwelijke vrijheid met als doel vrouwen te inspireren om elke dag ten volle van het leven te genieten. Een fruitige en houtachtige Eau de Parfum gecreëerd door de beroemde parfumeur Annick Ménardo, als een vrouwelijke metgezel van de iconische Boss Bottled mannelijke geur, Boss Alive is een echt vreugdevolle geur. Met toptonen van energieke appel, scherpe zwarte bes, zonovergoten pruim en warme kaneel, is deze prachtige geur ontworpen om de drager eraan te herinneren dat het leven het beste levendig geleefd kan worden.

De toevoeging van natuurlijke vanille uit Madagaskar wordt een kenmerk van het parfum, terwijl de Indiase jasmijn Sambac, in het bloemenhart, de zintuigen omhult omdat het contrasteert met tijm. De ruggengraat van de geur steunt op levendige en sterke houtsoorten, bestaande uit Chinees cederhout, romig sandelhout, olijfhout en goudhout uit Alaska, die een geruststellende warmte en kracht bieden.

Boss Alive is gedurfd en sensueel, maar toch elegant en eenvoudig en is de ideale geur voor een vrouw die graag een statement wil maken. Het is momenteel mijn favoriete keuze voor een romantisch diner of een avondje uit in de stad, als ik me moedig voel en klaar ben om de wereld aan te gaan. Boss-geuren hebben een zeer sterk imago met zeer mannelijke invloeden, maar in plaats van dat imago helemaal weg te gooien, belichaamt deze vrouwelijke tegenhanger van de iconische Boss Bottled-mannengeur op een prachtige manier het Boss-ethos vanuit een vrouwelijk perspectief.

Hugo Boss Alive review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De fles: een sieraad op zich

De zware glazen fles is gehuisvest in een slanke, elegante fles, ontworpen door de Duitse sieradenmaker Amelie Riech, en is omhuld door een vrouwelijke gouden metalen band. Ontworpen om op een sieraad te lijken, zal de fles ongetwijfeld een prominente plaats innemen op elke kaptafel.

Met vier wereldwijde talenten, Emma Roberts, Laura Harrier Bruna Marquezine en Chloe Bennet, geeft de lanceringscampagne van de geur vrouwen een voorproefje van de Boss Alive-levensstijl. De vrouwen die de campagne leiden, zijn onafhankelijk, elegant en krachtig vrouwelijk en belichamen de geest van Boss Alive. Een frisse kijk op de vrouwelijke geest vastgelegd door vrouwen, de campagne omvat een TVC geregisseerd door Rebecca Zlotowski, en een serie stilstaande portretfoto’s gemaakt door de beroemde fotograaf Collier Schorr.

De heerlijke parfum van Hugo Boss: Alive is bij Bol.com te bestellen.

Ook populair: De Lady Speed Stick van Kruidvat: de beste deodorant ooit