Ik testte de beste dagcrème volgens de consumentenbond

beste-dagcreme-consumentenbond-

We zijn allemaal op zoek naar de beste dagcrème wat past bij ons huidtype. Maar elke huid is anders. De consumentenbond liet al eerder weten dat in hun test naar de beste anti-rimpel dagcrème Lidl’s Cien Q10 Anti-wrinkle Day Cream en Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème samen als beste uit de test kwamen. Omdat ik vaker goede verhalen over de Eucerin verzorgingsproducten had gehoord, besloot ik deze dagcrème zelf uitgebreid te testen. In deze Eucerin dagcrème review mijn ervaringen!

Bij bol.com kan je 50ml Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème voor €31,99 bestellen

Beste dagcrème consumentenbond

Over mijn huid: dof, slap en lichte rimpels

Vorige maand ontving ik de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème. Ik ben erg kieskeurig over de huidverzorging die ik op mijn gezicht probeer, want als het niet goed aanslaat, kost het veel moeite en tijd om de huid weer in z’n oude staat te krijgen. Ik heb het merk eerder geprobeerd, het is een vertrouwd dermacosmetisch merk dat wordt aanbevolen door dermatologen en ook geschikt is voor gebruikers met een gevoelige huid.

Voordat ik aan mijn reis begin, kijk ik in de spiegel en bekijk mijn huid zorgvuldig. Mijn grootste huidproblemen zijn uitdroging, doffe en ongelijkmatige teint, gebrek aan stevigheid vooral op mijn kin en wangen en rimpels beginnen dieper te worden.

De Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème helpt een slappe huid op deze 5 belangrijke gebieden tegen te gaan; voorhoofd, oogcontour, jukbeenderen, kaaklijn en halslijn, en tegelijkertijd de uitstraling en elasticiteit van de huid verbeteren.

Ik heb het product ook op mijn gezicht, hals en decolleté gebruikt. Verwaarloos de nek en het decolleté niet. Deze dagcrème bevat hyaluronzuur (hetzelfde ingrediënt dat wordt gebruikt in filler-injecties), maar dit is een veiligere, gemakkelijkere, pijnloze en niet-invasieve manier om de hydratatie van de huid te stimuleren en rimpels op te vullen. Het bevat ook klisplantextract om de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren, plus lady distel plantenextract om de uitstraling van de huid te verbeteren.

Over de werking

Mijn eerste indruk zal de verpakking zijn, want dat zien we voordat we het proberen. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity-verpakkingen zijn elegant en ook van hoge kwaliteit.

Na reiniging en toning breng ik deze dagcrème aan, daarna sunblock en daarna mijn make-up. De crème wordt snel geabsorbeerd, waardoor mijn huid vochtig, fluweelachtig en comfortabel blijft, het is ook niet-vettig en niet-comedogeen.

De geur en textuur van dit hele huidverzorgingsassortiment is zeer zintuiglijk en kalmerend. Het product absorbeert zeer snel in mijn huid en laat een comfortabele afwerking achter. Er is geen irritatie of er ontstaat een huidprobleem wanneer ik dit assortiment gebruik, dus het is geschikt en werkt goed op mijn huid.

Deze Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème is rijker en werkt het beste voor mijn droge en vochtarme huid. Nadat ik deze crème had aangebracht, voelde ik dat mijn huid zo gehydrateerd en comfortabel is. Er is geen trekkerig of droog gevoel meer.

Beste dagcrème consumentenbond

Het resultaat

Na de eerste week van gebruik begon ik de geleidelijke verbetering te zien. Mijn huid ziet er frisser en stralender uit als ik wakker word. In de derde en vierde week verbetert geleidelijk de stevigheid van de huid en ook de droge en fijne lijn op mijn ogen worden voller en minder zichtbaar. Er zijn wat diepe rimpels in mijn nek.

Over het algemeen is mijn huid na meer dan 4 weken gebruik van de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème meer gehydrateerd, stralend en stralend. En ook mijn huidtextuur is gladder en wangen zijn steviger. Zodra de huid gehydrateerd is, werden de droge en fijne lijntjes minder zichtbaar, waardoor ik er ook jonger uitzie.

Is deze beste dagcrème van de consumentenbond de moeite waard?

Voor degenen die de zintuiglijke en effectieve anti-aging huidverzorgingslijn tegen een betaalbare prijs willen proberen, moeten de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème echt eens proberen. Als je het mij vraagt, voldeed deze dagcrème aan mijn verwachtingen, ja behalve de diepe lijnen in mijn nek die misschien meer tijd en meer aandacht nodig hebben.

Ik snap waarom deze moisturizer als beste dagcrème door de consumentenbond werd benoemd, het scoort op alle vlakken gewoon heel goed en is in die zin zelfs beter in zijn resultaten dan een high-end merk.

De Eucerin Hyaluron-Filler reeks gebruiken

Eucerin heeft in de Hyaluron-Filler lijn naast de dagcrème meerdere producten uitgebracht. Zo kan je ervoor kiezen om de complete reeks te gebruiken en er jouw standaard huidverzorgingslijn van te maken. Ik durf te wedden dat de resultaten dan nog meer voor zichtzelf zullen spreken. Mocht je hier interesse in hebben, dan kan je deze volgorde aanhouden:

  1. Reinig en toon je gezicht voordat je huidverzorgingsproducten gebruikt
  2. Breng de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème ‘s morgens vroeg aan op een goed gereinigd gezicht, hals en decolleté.
  3. Breng de Eucerin Hyaluron-Filler Nachtcrème ‘s avonds aan op een goed gereinigd gezicht, hals en decolleté.
  4. Gebruik het Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum tot tweemaal daags voor of na uw dag- of nachtverzorgingsproduct; of, als je wilt, meng het in de palm van je hand door het verzorgingsproduct en breng beide samen aan.
  5. Breng de Eucerin Hyaluron-Filler Oogcontourcrème aan rond de ogen door voorzichtig met de ringvinger te deppen.
Beste dagcrème consumentenbond

U leest: Ik testte de beste dagcrème volgens de consumentenbond

Ook populair: Top 10 beste lippenbalsem om droge lippen te hydrateren