Ik testte de beste nachtcrème volgens de consumentenbond

Beste-nachtcreme-consumentenbond

Eerder schreef ik over de beste dagcrème volgens de consumentenbond, de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème. Die was mij zo goed bevallen dat ik het nu tijd vond voor de nachtcrème van hetzelfde merk. Het bedrijf doet veel onderzoek en komt met innovatieve producten die ook echt resultaat opleveren. De recensie van vandaag gaat over Eucerin Hyaluron Filler Nachtcrème. Zou deze beste nachtcrème volgens de consumentenbond ook zo goed bevallen?

beste nachtcrème consumentenbond

Over de Eucerin Hyaluron-Filler Anti-Rimpel Nachtcrème

  • Anti-rimpel nachtcrème met hyaluronzuur voor alle huidtypes
  • De formule van Eucerin Hyaluron-Filler Nachtcrème bevat twee verschillende soorten hyaluronzuur om zelfs de diepste rimpels aan te pakken en te behandelen, plus bioactieve glycine-saponine om de huideigen hyaluronzuurproductie actief te verhogen. Geconcentreerd dexpanthenol ondersteunt het nachtelijke regeneratieproces van de huid. De huid voelt zacht en goed verzorgd aan.
  • Prijs: €32,99 voor 50 ml
  • Ingrediënten: Aqua, Glycerine, Butyrospermum Parkii Boter, Isopropyl Palmitate, Panthenol, Capryl/Caprine Triglyceride, Gehydrogeneerde Coco-Glyceriden, Octyldodecanol, Butyleen Glycol, Glyceryl Stearaat Citraat, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycine Soja-Kiem Extract, Natrium-Hyral Met-extract, Modium Crosspolymeer, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat Crosspolymeer, dimethicon, carbomeer, caprylylglycol, trinatrium-EDTA, 1,2-hexaandiol, fenoxyethanol, parfum

Over mijn huid: onrustig en soms droog

Ik heb een gecombineerde huid met soms droge plekken op het gezicht. De droge en schilferige plekken verschijnen vooral tijdens de herfst- en winterseizoenen. Ik heb moeite om de schilferige huid op afstand te houden. De schilferige huid bederft het plezier van make-up. Ik begon ook fijne lijntjes in de buurt van mijn ogen op te merken. Daarom heb ik dit product opgepakt om de bovengenoemde punten te bestrijden.

Mijn ervaring met Eucerin Hyaluron-Filler Nachtcrème:

Verpakking

Het product wordt geleverd in een ondoorzichtige plastic container met een schroefdeksel. De fles is grijsblauw van kleur en het deksel is metallic. Ik vind het prettig dat ik mijn vingers moet gebruiken om het product uit te graven. Hiermee kan ik de hoeveelheid die ik pluk controleren. Het deksel is gemakkelijk te openen en te sluiten. Het deksel sluit ook goed waardoor het veilig is voor reizen.

De crème

Het product zelf is wit van kleur en voelt meer als een gel dan als een crème. Ik breng het als stippen over mijn hele gezicht en hals aan en masseer het zachtjes. Het verspreidt zich heel goed op de huid en een beetje gaat een lange weg. De crème trekt gemakkelijk in de huid. Het laat de huid niet vettig of droog achter. Mijn huid ziet er helemaal klaar uit.

Werking

Ik voel geen enkele vorm van irritatie of roodheid na het gebruik van deze crème. Ik heb een zeer gevoelige huid, maar dit product veroorzaakt geen enkele puistje. Na gebruik voelt mijn huid heel goed gehydrateerd aan. De droge plekken zijn aanzienlijk verminderd. Ik voel dat mijn huid wat strakker aanvoelt na gebruik. Het product heeft een zeer milde geur. Het is zo mild dat je het nauwelijks merkt. Ik zorg ervoor dat ik dit elke avond na het wassen van mijn gezicht gebruik.

Ik hou van hoe mijn huid ‘s ochtends aanvoelt. Het voelt allemaal zacht en fris aan. Deze crème is het geld absoluut waard. Ik weet zeker dat ik het product zal blijven gebruiken en zal het iedereen aanbevelen.

beste nachtcrème consumentenbond

Voordelen van Eucerin Hyaluron-Filler Nachtcrème:

• Wordt gemakkelijk door de huid opgenomen
• Niet plakkerig en niet-vettig
• Geschikt voor de gevoelige huid
• Geladen met hyaluronzuur en bioactieve glycine-saponine
• Zeer licht geparfumeerd
• De huid ziet er veel gezonder uit
• Een beetje gaat een lange weg

Nadelen van Eucerin Hyaluron-Filler Nachtcrème:

• Beetje duur

beoordeling:
5/5

Zou ik deze beste nachtcrème volgens de consumentenbond opnieuw kopen?

Ik ben dol op deze beste nachtcrème volgens de consumentenbond en de resultaten. Ik zal het product zeker blijven gebruiken. Ik vind het prettig dat het mijn huid zelfs in de koude maanden niet uitdroogt en voldoende voeding geeft.

Als je fijne lijntjes hebt en op zoek bent naar een goed anti-aging product, ga er dan gewoon voor. Het is het geld absoluut waard. Het verzorgt niet alleen je huid, maar beschermt ook.

U leest: Ik testte de beste nachtcrème volgens de consumentenbond

Ook populair: Blue Lizard zonnebrand: de beste voor de gevoelige (baby) huid