Ik testte de TML Foundation die zich aanpast aan je huidskleur

foundation die zich aanpast aan je huidskleur 

We hebben allemaal wel eens die ene impulsaankoop, en dat is precies wat er gebeurde toen ik de advertentie van de TML Foundation die zich aanpast aan je huidskleur. Ik zag dit product voor het eerst geadverteerd op de nieuwsfeed van mijn Facebook-account. Ik had ook een collega die dit product had gebruikt en ik vond het reasultaat bij haar erg mooi. Om eerlijk te zijn was ik een beetje sceptisch over hoe het product eigenlijk werkt voor elke huidskleur, want is het niet ideaal als je je nooit meer druk hoeft te maken over het vinden van de perfecte teint? Ik besloot de de foundation voor €11,55 te bestellen op bol.com en hem uit te testen. In deze TML Foundation review lees je mijn ervaringen.

foundation die zich aanpast aan je huidskleur

Over TLM Color Changing Foundation

TLM Color Changing Foundation is een revolutionaire nieuwe vloeibare foundation die zich onmiddellijk automatisch aanpast aan uw EXACTE huidskleur. De unieke formule voor kleuraanpassing beschermt en hydrateert de huid terwijl het werkt om uw teint te egaliseren.

Deze foundation bevat SPF 15 zonbescherming om je huid te beschermen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Het is ontworpen voor dagelijks gebruik en geeft je huid die verhelderende zijdeachtige finish die andere foundations niet altijd bieden.

De exclusieve shade-sensing kralen worden geactiveerd door druk bij het aanbrengen. Dus, aangezien de make-up grondig in de huid wordt gemengd, transformeert het intuïtief naar uw huidskleur voor de hele dag, natuurlijk ogende kleur in uw perfecte tint.

  • Waterdicht
  • Kleurvast
  • Volledig overdrachtsbestendig
foundation die zich aanpast aan je huidskleur
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Mijn ervaringen met de TML Foundation die zich aanpast aan je huidskleur

Ik ga niet liegen, ik was erg sceptisch, ik ben gewend aan het gebruik van schoonheidutyproducten met een merknaam. Ik kies gericht producten die bij mijn huid passen en ik heb de neiging om vast te houden aan de merken die mijn huid ook gebruikt, maar ik sta open om nieuwe dingen te proberen.

Over het algemeen was ik onder de indruk van de verpakking, ik kon zien dat het geen goedkoop ogend product was, wat een goed begin was. Ik moet zeggen dat de foundation zelf erg wit is als het uit het pompactiesysteem komt. Ik was er absoluut van overtuigd dat het niet zou opgaan in mijn huidskleur, maar na een paar minuten begon het zich aan te passen.

Het zorgde ervoor dat mijn huid behoorlijk stevig aanvoelde en het vormde een zeer goede basis voor een product in poedervorm. Het product is absoluut perfect voor natuurlijke dekking en dagelijks gebruik, en het kan een geweldige basis zijn voor een langer houdbare foundation voor een nog langere dekking.

De geur is ook heel aangenaam en het plakt ook niet op je gezicht, wat ik ook een groot pluspunt vind. Ik zou je aanraden een goede make-up spons of een goede foundation kwast te gebruiken voor een gelijkmatige dekking.

foundation die zich aanpast aan je huidskleur
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Zou ik de TML Foundation aanbevelen?

Jazeker. Voor iedereen die op zoek is naar een degelijke budget foundation die een mooi egaal resultaat aflevert en goed aansluit bij je huidskleur zeker. Ik lees veel diverse ervaringen van mensen op internet, maar mijn advies is om de foundation met een goede make-up spons zoals de Real Techniques Miracle Complexion Sponge aan te brengen voor een mooi en gelijkmatig resultaat. De kleur sluit perfect aan de houdbaarheid is goed. Ook is de TML Foundation een perfecte basis voor poeder en andere make-up. Ik zal deze foundation voorlopig blijven gebruiken!

U leest: Ik testte de TML foundation die zich aanpast aan je huidskleur

Ook populair: 10x de beste foundation poeder aller tijden volgens visagisten