InstaNatural Age Defying & Skin Clearing Serum review

InstaNatural Age Defying & Skin Clearing Serum review

Mijn huid, zoals die van veel volwassen vrouwen, is op de een of andere manier zowel adolescent als puberaal, zoals een pre-menopauzale middelbare school junior. Dit betekent dat het droog en vettig is, vatbaar voor puistjes en een serieuze anti-verouderingsinterventie nodig heeft. Net zoals Britney zong, voelt mijn arme huid alsof hij in het midden zit.

In het verleden kwamen mijn favoriete producten door aanbevelingen van vrienden die, net als ik, vrij minimalistisch zijn als het op schoonheid aankomt en die ervoor hebben gestaan ​​om mij hun spullen te laten proberen. Tijdens een reis naar Santa Monica merkte ik dat een vriendin er beter uitzag dan jaren geleden. Ik wist dat het meer was dan groene sappen drinken die haar huid zo helder maakte, en dit is hoe ik het eerste en enige serum vond dat ik vasthield en nog steeds dagelijks gebruik. Het 30ml flesje is voor ongeveer €23 op bol.com te bestellen.

InstaNatural Age Defying & Skin Clearing Serum review

Mijn vriendin met een lichte huid liet me haar flesje InstaNatural Age Defying & Skin Clearing Serum testen, dat ze beschreef als het enige serum dat ze ooit nog zou gebruiken. Nu, twee jaar later, werkt het bescheiden ding nog steeds beter dan enig ander product om mijn huid schoon te maken en tegelijkertijd rimpels te voorkomen en het kost slechts ongeveer €23 (bonuspunten: het is veganistisch).

De actieve ingrediënten zijn een all-star line-up die wonderen doet op mijn gecombineerde huid: vitamine C (vandaar de citrus-y-geur), niacinamide, hyaluronzuur en salicylzuur (alle huidhydrators en textuurverfijners). Het spul – met 4,4 sterren en meer dan 4000 recensies op Amazon – is als een dunne gelei die zonder residu in mijn huid wordt opgenomen. In tegenstelling tot retinols die ik heb geprobeerd, irriteert het niet.

Sinds ik het gebruik, heb ik een meer gebalanceerde toon op mijn huid opgemerkt – er is zelfs een soepele veerkracht die er nooit eerder was. En zoals elke echte retinol zou moeten, heeft het ook geholpen om mijn puistjes te beteugelen. Jaren na mijn tienerjaren ben ik absoluut een vrouw, alleen heb ik nu een huid die meer op die van een baby lijkt.

U leest: InstaNatural Age Defying & Skin Clearing Serum review

Ook populair: Vichy Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel review